2009. július 22., szerda

Bakizott a hatalom! Csak egy napig volt tilos gárdistának lenni! - Dokumentummal!

Bajnai hozott egy kormányrendeletet a Gárdával kapcsolatosan, ami "a kihirdetését követő harmadik napon lép hatályba, és a hatályba lépését követő napon hatályát veszti." Mivel a rendeletet "csak" kiegészítették és nem cseréltek ki benne rendelkezéseket, így az új kiegészítésekre vonatkozik a fenti mondat.

Olvasónk levele:

E hónap 18-án a Heti Válasz internetes oldalán olvastam egy cikket "Csak tegnapig volt tilos gárdistának lenni" címmel. A cikkben a Magyar Közlönyben megjelent Kormányrendeletről írtak, mely a "feloszlatott társadalmi szervezet tevékenységében való részvétel"-lel kapcsolatos bírságot rendeli el büntetni, Bajnai miniszterelnök s.k. aláírásával.

Rákerestem a Magyar Közlöny internetes oldalán, és a 97. számban megdöbbenve olvastam, valóban igaz, ami a Heti Válaszban jelent meg:

"Ez a rendelet a kihirdetését követő harmadik napon lép hatályba, és a hatályba lépését követő napon hatályát veszti."

Azóta, július 18-óta várom, hogy máshol is foglalkozzanak ezzel a Kormányrendelettel, de sehol semmi.

Ekkora szarvas hibát nem követhet el a kormány, Bajnai "úr". Hogy lehet, hogy ezzel a hírrel nem foglalkozik senki?
Ez is a nagy kapkodás eredménye lenne? Annyira be akarják tiltani a Gárdát, hogy nem tudnak odafigyelni a rendeletek helyes megfogalmazására?

Üdvözlettel:

N. Sz. Z.

barikád.hu

A Bárándy - Baka tengely


Baka...Baka...Jelenleg mi is a különbség a hazánk és egy Dél-amerikai banán köztársaság között: Nyugodt lelkiismerettel ki merem jelenteni, csak annyi, hogy itthon még nem a spanyol a hivatalos nyelv.

Van egy velejéig korrupt, csak idegen hatalmakat kiszolgáló kormányunk, egy ugyancsak mindenben érintett (ál)ellenzékünk, vagyis a húsz éve megszokott leosztásokért foggal-körömmel ragaszkodó parlamenti elitünk.

Ez az elit hisztérikus kirohanásokkal küzd az ellen, hogy kiderüljön az igazság. Ök azt hiszik, hogy amit az ország és a nép ellen elkövettek, az természetes dolog, a pénz, a vagyon, amit kétes eszközökkel megkerestek, felhalmoztak, az jár nekik.

Hideglelés környékezi az egész parlamentet, hogy egy alulról építkező tiszta erő, a Jobbik átlépheti a küszöböt, és mindent nyilvánosságra hoz.

Tényleg lesz számonkérés, az összes érintett elszámoltatása. Nem csak olyan „fideszesen”, hogy legyen mit felmutatni, és minden megy tovább, a „banáni” úton.

Ezért minden, jelenleg az országgyűlésben ülő képviselő legnagyobb ellensége a Jobbik. Mindenre hajlandóak, és képesek, hogy megőrizzék helyeiket. Már az EU kampánynál láttuk, hogy az összes fegyvert kipróbálták az Új Erő ellen.

Próbálkoztak milliárdos kampánnyal, lejáratással, szemenszedett hazugságokkal, de nem értek el semmit, mert a tisztaság és az igazság ereje kivédett minden ármánykodást, sőt egyre több ember számára lett világos, hogy „restartot” kell nyomni, vagyis újra kell építeni a magyar demokráciát.

Az eddigi években a nyár politikai uborkaszezonként telt, most azonban folytatódik a támadás.

Minden eszközt be kell vetni az Új Erő, a Jobbik ellen. Betiltották a Gárdát, a vidéki emberek egyetlen védelmi forrását, a nyíltan korrupt rendőrség írmagjában próbálja elfojtani minden nemzeti próbálkozásunkat. Ez olyan, mintha a köztudottan piromán tűzoltóság megpróbálná feloszlatni az önkéntes tűzoltókat.

És most jön a hab a tortára: ez a Bárándy-Baka tengely, amely arra jött létre, hogy az MSZP-FIDESZ parlamenti elitet megóvja a Jobbiktól. A jog eszközeivel próbálják féken tartani a nyílt szívű és tiszta tekintetű embereket.

Mi most üzenjük nekik, ne próbálkozzanak, legyenek nyugodtak, Isten Velünk van, nem Velük!

Losonczy Pál, a Jobbik budapesti alelnöke

barikád.hu