2009. szeptember 7., hétfő

Francia nyaralás a szociális minisztérium munkatársainak - napi 170 ezer forintért

Állami pénzből, 14 millió forintért utaztatott 15 főt Izlandra a szociális minisztérium, összesen 628 euró napidíjat számolnak el nekik. Most Franciaországba készülnek, a körutazáshoz fejenként 170 ezer forint költőpénzt is kapnak, szintén állami pénzből. Válság van, mi másra költhetné hát az adófizetők pénzét? Legyen már végre vége!
A szociális minisztérium a Munkaerő-piaci Alapból 14 millió forintért utaztatott 15 főt (köztük szakszervezeti vezetőket) Izlandra, s már készen állnak egy következő túrára. Az izlandi és marseille-i, korzikai, párizsi és lyoni városnézéssel tűzdelt dél-francia körutazáshoz – ahogy az izlandihoz is – fejenként 170 ezer forint költőpénz is jár, szintén állami forrásból.
Értesüléseik szerint mindez feszültséghez vezetett a szaktárca vezérkarában, mivel a döntést nem Herczog László, hanem a Simon Gábor államtitkár, az MSZP országos választmányának elnöke írta alá a miniszter szabadsága alatt. Magyarán egymásnak ugrott két rablócsapat, hisz egyikőjük elhalászta a másik orra elől a „bulit”
Egyébként a tolvajkormány sorra vonja ki a forrásokat a Munkaerő-piaci Alapból. Legutoljára 3,2 milliárdot zárolt az alap rehabilitációs részéből, veszélybe sodorva ezzel a fogyatékos munkavállalók munkahelyeit. Íme, ezért kellettek a kivonások.
(Heti Válasz)

2009, Szürreál-föld, Budapest - A terrorista lebukása (tragikomédia)

A Hősök terénél lakom, egy mellékutca végén, majdnem a Dózsán. Jövök haza vásárlásból, 2 szatyorral és egy hátizsákkal, vagyis kimerítem a gyanús viselkedés fogalmát.

A mellékutcák lezárva, hogy a buzik gondtalanul mutogathassák magukat, minden sarkon 5-10 rohamrendor.
Ház előtti utolsó sarkon "megcsípnek".

 

Rendőr: Álljon meg legyen szíves!
Én: Parancsoljon.
R: Ugye tudja miért állítottam meg?
É: Nem
R: Belenézhetünk a szatyrába?
É: Tessék...
R: Mi a célja ezekkel a tojásokkal? (Ekkor vettem észre a szatyor tetején kikandikáló 10 db tojást. Úristen, hát ennyire kezdő vagyok. Megbuktam.)
É: Megenném.
R: Tudja, nem szeretjük, ha tojásokkal vagy zöldségekkel mászkálnak az emberek az utcán(!) ilyen eseményekkor, mert sok a rendbontó, akik ezekkel zavarják meg a békés felvonulásokat.
É: Nem pazarolnék tojást a BUZIKRA. Van nálam kaszinótojás is, meg darált hús, ketchup, oszibarack lekvár. Ezek engedélyköteles dolgok ilyenkor? Megsértettem a törvényt?
R: Ne vicceljen.
É: Maga viccel.
R: Személyit kérek, kérem ürítse a zsebeit a rendőrautó motorháztetejére, van-e magánál kés, tű, blablabla

 

Legalább elkísértek utána a kapuig (10m).

Közben megkérdeztem, hogy kapnak-e veszélyességi pótlékot akkor, ha hátat kell fordítaniuk a felvonulóknak, mert épp gyanús, a felvonulás "nyugalmát" veszélyeztető, gyanús személyeket kell kiszorítaniuk, de erre már nem válaszoltak.


Tudom, nem vagyok felelős állampolgár, amiért ilyen intoleránsan kimegyek szombaton vásárolni, amikor önkéntes kijárási tilalmat kéne tartanom, mert pár degenerált a környéken mutogatja a génhibáját...

 

Levél Bajnai Gordonnak!

Levél Bajnai Gordonnak!
Feladó:Zas Lóránt

Címzett:Bajnai Gordon

A MAGYAR GÁRDA még nem lopott soha senkitől, nem vert agyon tanárokat, nem szúrt le sportolókat, nem erőszakolt meg nőket, gyerekeket, nem fenyegetőzött ásókkal, kapákkal... stb. Akkor mi is a BŰNE? Az, hogy megvédi azokat az embereket, akiket sem az állam, sem a törvények, sem pedig a politikailag befenyített rendőrség (SÜN!) NEM véd meg!

Félelmet keltenek? Kikben? A bűnözőkben, hazaárulókban? Hát csak féljenek is! Épp itt az ideje! Az emberek nagy többségében nemhogy nem vált ki félelmet a MAGYAR GÁRDA léte, hanem éppen ellenkezőleg: megnyugtatja őket és biztonságérzetet ad számukra. Vajon kik vannak túlnyomó többségben, azok, akik élnek, vagy azok, akik helyeslik?

Ha a MAGYAR GÁRDA felvonul, azt be kell tiltani, de bezzeg a buzifelvonuláson vonagló, közerkölcsöt és közszemérmet sértő melegek azt csinálnak, amit akarnak, és még akkor nem is beszéltem a Siófokon és más településeken is zajló cigányvonulásokról, amik nyíltan magyarellenesek és félelemkeltőek! Ezt lehet? Milyen kicsinyes, beteges, hazaáruló politika része mindez?
Ezért mondják egyre többen és egyre határozottabban, hogy: „MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!”
Ezért kell végre kimondanunk,hogy „NE BÁNTSD A MAGYART, MERT PÓRUL JÁRSZ!”
Kérjük vissza az elhazudott történelmünket, az ellopott országunkat!
El a kezekkel a MAGYAR GÁRDÁTÓL!
MAGYAROK! A nyugdíjuktól lassan megfosztott emberek, a bűnözőktől rettegő öregek, a munkanélküliségbe züllesztett férfiak, az adósságtól szenvedő családok, a terror alatt tartott pedagógusok, értelmiségiek, diákhitelből fesztiválozó diákok: ÉBRESZTŐ!
Mindez csak azért történhet így, mert mi eltűrjük. Mert soha nem mondjuk ki, hogy ELÉG VOLT!

„A HAZÁÉRT MINDENT, A HAZÁT SEMMIÉRT!”

Tiltakozom a MAGYAR GÁRDA feloszlatása ellen!

Aki együtt érez, az küldje tovább az ismerőseinek!