2010. március 6., szombat

A köztársaság agyhalott söpredéke a Hősök terét gyalázza jelenlétével

Ha nincs náciveszély, akkor kiprovokálják maguknak, leginkább így lehetne összefoglalni a Hősök terén összegyűlt zsidók, cigányok és üleptisztogatóik mai tettét.
Miután csoportosan rettegtek egy sort a náciktól, akik – egyes jelenlévők szerint már gyülekeznek valahol, és biztosan jól el fogják verni majd őket –, az antimagyar és Európa-ellenes csőcselék vezető, néhány aktivistával az élen átvonultak ahhoz a szállodához, ahol a Németországból érkező bajtársak szálltak meg.
Tegyük hozzá: a vendégségben levő német hazafiak meg sem közelítették a Hősök terét, békésen sörözgettek a szálloda halljában, amikor egy pár antifa, élükön Vajnai Attilával, a Munkáspárt önkényuralmi jelképek iránt rajongó elnökével betört a szállodába, hogy ott antifasiszta legyen.
A németek közül egyik hevesebb vérmérsékletű bajtársunk meglökte az őt inzultáló antifát, aki riadalmában rendőröket hívott.
Jöttek is a Tömegoszlató Szakmunkások Részvénytársaságának pribékjei és felírták a németek adatait, majd kitessékelték az antimagyarokat a szállodából.
Így megy ez Judapesten, ha nincs náciveszély, akkor csinálunk, elvégre a Retek Klub hírszerkesztői sem halhatnak éhen. A Hősök tere körül amúgy csapatszállítók és rendőrségi mikrobuszok cirkálnak, védik a köztársaság szemetét, egyúttal hagyják bűnözni a cigányokat.
Német bajtársainknak a Kuruc.infó jó szórakozást kíván az esti koncerthez, amelyen Európa legjobb NS-zenekarai vesznek részt.
Kamaraden, alles gute!
Olvasónk írja: Tisztelt Kuruc! Az UTV élő kamerájának segítségével megfigyelhető a hatalmasra duzzadt tömeg a hősök terén.16:30-kor mentettem le ezt a képet! Kitartás!
Korábban írtuk:
A cionbolsevik diktatúra alatt szenvedő magyarság újabb arcul köpést kénytelen elviselni. Hazánk kifosztásában jeleskedő tolvajok a Hősök terén küzdenek a fasizmus ellen.
Mint az köztudott, a Nemzeti Forradalom Pártja e napra jelentette be kampányrendezvényét a Hősök terére. A pribékrendszer aztán nem tolerálta azt, hogy tőle eltérő, a hősiességet, becsületet, hazafiasságot előtérbe állító párt ifjú hívei összegyűljenek és megtartsák rendezvényüket.
Saját törvényeiket is semmibe véve lehetetlenítették el az NFP megmozdulását, így az elmaradt, de a bátor antifák kimentek, hogy bokszoljanak egy kört az árnyékokkal.
Van itt aztán minden, ami a judaista életfilozófia szeme szájának ingere, hogy egy kellemetlen képzavarral éljek.
Jelen van Németországból a Die Linke nevű csontkomcsi párt képviselője. Annak a politikai formációnak a képviselője, aki közvetlenül felelős a Drezdában nemrégiben lezajlott anarchista tombolásért, és ezt a drezdai rendőrök nyilatkozata is alátámasztja. Kint vannak a cigányfajvédő politikusok, akik közül többen vádolhatók azzal, hogy közpénzeket nyúltak és nyúlnak le a mai napig.
Van itt még néhány zsidó, cigány és agymosott barom.
A patkányok kimentek levegőzni.
(A Magyarországi Talmudista Iroda hiteltelen tudósítása gyökeresen átírva Geyer, Kuruc.info)

2010. március 5., péntek

Vissza akarjuk kapni a jövőnket! - Nyílt levél Lendvai Ildikóhoz ( De amilyen primitív, úgy sem érti...)

Stummer JánosStummer JánosNyílt levelet írt a Jobbikot "ifjúságellenesnek" nevező Lendvai Ildikóhoz Stummer János. A nemzeti párt ifjúságpolitikusa a veterán szocialista elnök asszony fejére olvassa az elmúlt két évtized fiatalokat ellehetetlenítő, kiszolgáltatott helyzetbe sodró kormányzati politikáját.

Tisztelt Elnök Asszony!

Ön a 2010. március 5-én a Népszabadságnak adott interjújában arra a teljességgel értelmezhetetlen és józan ésszel felfoghatatlan kijelentésre ragadtatta magát, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom ifjúságellenes párt lenne. Fiatal koromnál fogva akár az unokája is lehetnék, ezért igyekszem nem tiszteletlen lenni Önnel, már amennyire ez ebben a helyzetben lehetséges.

Ezúton szeretném felhívni szíves figyelmét arra a korántsem elhanyagolható tényre, hogy immár húsz év telt el az Önök által rendszerváltásnak csúfolt politikai átalakulás óta, és a magyar ifjúság soha nem látott reménytelenség közepette kénytelen élni.
És mindezért Önöket és fideszes barátaikat terheli az egyértelmű felelősség. Önök voltak azok – igen, kart karba öltve jobbliberális váltópártjukkal -, akik a magyar fiatalok százezreit olyan kilátástalan helyzetbe sodorták, hogy azok tömegesen kénytelenek elhagyni ezt az országot, a hazájukat, csak mert tisztességesen meg szeretnének élni a munkájukból.

Igen, Önök voltak azok, akik az elmúlt húsz évben semmit nem tettek azért, hogy a magyar ifjúság magáénak érezhesse ezt az országot, ahol érdemes és lehetséges is családot alapítani. És ahol ha valaki tisztességesen tanul és dolgozik, annak megvan a lehetősége arra, hogy önálló egzisztenciát teremtsen magának és családjának. Igen, Önök voltak azok, akiknek csak addig volt fontos a magyar fiatalokkal és az ifjúság ügyével foglalkozni, amíg ki nem lopták a magyar állam szemét arra hivatkozva, hogy ifjúsági szervezeteket támogatnak.

A nemrég nyilvánosságra hozott választási programjuk alapján az Ön pártja a magyar ifjúság ügyével kapcsolatban azontúl, hogy a már oly’ sokszor hangoztatott lózungokat puffogtatja, a legfontosabb feladatnak a magyar fiatalok „demokráciatanulásának” erősbítését javasolja. Szerintünk nem ez a legfontosabb feladat jelen helyzetben. Ettől nem lesz sem családja, sem biztos lábakon álló egzisztenciája, sem piacképes tudása, sem végzettségének megfelelő munkahelye, sem pedig jövőképe a magyar fiatalnak. Javaslom, olvassa el a Jobbik Magyarországért Mozgalom választási programjának ifjúsággal foglalkozó részét és világos lesz az Ön számára is végre, hogy maguk a fiatalok hogyan szeretnék visszakapni a jövőjüket! Azt a jövőt, amit Önök elloptak tőlünk, fiataloktól.

Asszonyom, Ön nem ifjúságellenes. És hogy miért? Mert Önnek és az Ön által vezetett kommunista utódpártnak semmi köze az ifjúsághoz. Semmi köze nincsen hozzánk. Ön a magyar ifjúságot pár nappal annak legszentebb ünnepe, március 15-e előtt köpte szembe. Mi arra a napra emlékezünk pár nap múlva, amikor a szabadságra vágyó magyar fiatalok – ugyanúgy, mint 1956-ban is tették – mindent elsöprő erővel űzték el azokat az idegen hatalmakat, akik megnyomorították és szolgaságba taszították országunkat.

Ugyanilyen kilátástalan helyzetben hívta harcba a nemzetet 1848. március 15-én Petőfi, Vasvári, Irinyi és a többiek. Ugyanilyen elemi felháborodással elégelte meg az elnyomást és vett elégtételt sérelmein 1956. október 23-án Pongrácz Gergely és a pesti srácok.
És miután évtizedek óta nem látott kegyetlenséggel tiporták sárba a magyar fiatalok igazságérzetét 2006. október 23-án, most 2010 tavaszán a magyar ifjúság ismét felemelte a fejét és április 11-én ugyanilyen elszántsággal és nemes egyszerűséggel fogja legyőzni és maga mögött hagyni az Önök korrupciótól bűzlő, bukott politikai garnitúráját.

Önök rendszerellenesnek bélyegeznek bennünket. Tudja mit? Igen, rendszerellenesek vagyunk. Ellene vagyunk annak a rendszernek, amelyet Önök az utóbbi húsz évben felépítettek és működtettek.
Mi, fiatalok egy új rendszert akarunk magunknak és szüleinknek. Mi, fiatalok valódi rendszerváltást akarunk. Mi, fiatalok egy olyan demokráciát fogunk magunknak és születendő gyermekeinknek építeni, amelyben Ön és az Önhöz hasonló politikusok már nem rágalmazhatnak majd senkit alaptalanul, és nem köphetik szembe tisztességes magyar emberek százezreit.

Ha nem haragszik meg érte, nem kívánok Önnek szebb jövőt, inkább csak:

Kezét csókolom!

Stummer János
a Jobbik ifjúságpolitikusa


Vona Gábor válasza Bayer Zsolt nyílt levelére

Tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr!

Engedje meg, hogy kampányuk színvonalából kiindulva félretegyek mindenféle naivitást, és Bayer Zsolt nyílt levele kapcsán ne a formába öntőnek, hanem személyesen Önnek, a tollba mondónak válaszoljak. Már csak azért is, mert engem a szüleim arra neveltek, hogy ha valakivel problémám van, azt ne másokon keresztül üzenjem meg, hanem vállaljam a véleményemet mindig, és mondjam azt az illető szemébe. Merthogy tisztességes magyar ember így intézi el a problémáit. Ön mégsem ezt tette. Nem semmibevétele ez még a saját szavazóinak is, elnök úr?

Jól látható egyébként, ahogy stratégiát váltottak a Jobbik egészpályás letámadásával kapcsolatban. Úgy tűnik, nem volt sikeres a kövéri rágalmazás. Sőt visszájára fordult, hiszen alaptalan vádjaik miatt még több ember ábrándult ki önökből, és állt mellénk. A piszkos munkát ezért most igyekeznek kiosztani a holdudvarnak, így fordulhat elő, hogy minden sajtóorgánumukban egy-egy külsős (?) megmondó ember a Jobbikot szapulja, vállalva ezzel akár saját maga hitelességének tönkretételét is. Jobb sorsra érdemes emberekkel mondatnak ki hazugságokat, csúsztatásokat. Méltó ez egy párt vezetőjéhez, elnök úr?

Fájlalják, hogy mi a teljes húsz évet szeretnénk számon kérni, és nem csak az elmúlt nyolc évet? Pedig tényleg erre készülünk, mert az, amit önök és az összes parlamenti párt rendszerváltozásnak hívnak, az egyáltalán nem volt rendszerváltozás. Egy nagy hazugság csupán. Az önök közös hazugsága, amelyet nincs értelme tovább toldozni-foldozni, mert abba csak belegabalyodik az ember. Ahogy azzal önök is jártak. Persze az önök négy éve volt a legjobb időszak, ezt nem is vitatjuk. De azért nézzük meg, hogy kikhez képest, elnök úr? Antallnál, Hornnál, Medgyessynél, Gyurcsánynál és Bajnainál nem dicsőség jobbnak lenni. És az sem válasz, ha azt mondják, az ő bűneikért önök nem felelősek. Az elmúlt nyolc év az önök bűne is. A passzivitásuk, a gyávaságuk és a háttérben történt mutyijaik bűne. Hogyan tudták mindezt tétlenül végignézni? Miért nem adták vissza a mandátumaikat már 2006 őszén, amikor látszott, hogy ebből hatalmas baj lesz? Nyolc éven keresztül bujkáltak és menekültek a felelősség elől. Lehet így bárminek is az élére állni, elnök úr?

Azt kérdezik, miért léptem be 2002-ben az ön polgári körébe? Mert ön hívott meg, és mert én tenni akartam. Mert hittem önben, hittem a polgári körökben, hittem abban, hogy alulról építjük újjá a nemzeti oldalt. A „miért léptem be?” kérdésnél ezért sokkal fontosabb, hogy miért léptem ki a polgári köréből? Merthogy 2003-ban egyedüliként én mondtam búcsút annak a társaságnak. Beláttam naivitásomat, hogy amiről itt szó van, az nem a polgári körök, nem a nemzeti oldal, nem egy új korszak alapjainak megteremtése, csupán egy jobb-liberális párt újjászervezése, amelyben én nem akartam részt venni. Kiléptem, pedig az ön körül lebzselők társaságában maradva biztosan nekem is jutott volna zsíros falat. Csak hogy én egészen mást akartam. Jobbat. Jobbikat. És ez életem egyik legjobb döntése volt. A Jobbik ugyanis ma az egyetlen alulról szerveződő és nemzeti párt, ráadásul egyre erősebb. Eltakarítottuk az SZDSZ-t, és itt lenne a lehetőség, hogy eltakarítsuk az MSZP-t is. Önöknek pedig ebben a történelmi helyzetben a mi eltaposásunk a legfontosabb? Tényleg a Jobbiktól kell félteni ezt az országot, elnök úr?

Szánalmas látni a vergődésüket, ahogy érvek és ellenérvek híján a legaljasabb eszközökhöz nyúlnak. Összemosnak engem és pártunkat emberek megverésével, vélt terrorizmussal, mindenféle szörnyűséggel. Sőt tollba mondott nyílt levelükben már egyenesen a cigánygyilkosságokat is a nyakunkba varrják. Mi közünk van nekünk mindehhez? Ezzel az erővel én is megkérdezhetném, hogy zsidó testvérpártjukkal, a Likuddal folytatott tárgyalásaik és ölelkezéseik után nem álmodnak-e az ártatlanul legyilkolt palesztin kisgyermekek holttesteivel? Szélsőséges, erőszakos, terrorista Jobbik? Azt mondják, hogy húsz millió oroszt akarunk behívni az országba? Nem szégyellik magukat? Ilyeneket Kovács Lászlótól, Gyurcsánytól és Draskovicstól hallottam utoljára. Hogyan néz majd pártja tisztességes szavazóinak szemébe, elnök úr?

Elnök úr végighallgatta, amint Bajnai Gordon önt demokratának és jó hazafinak nevezte, mondván: a hasonló a hasonlónak örül. A napokban Mesterházy Attila felajánlotta, hogy a Jobbik legyőzése érdekében hajlandók visszalépni a Fidesz javára a második fordulóban. Ha én ilyen ajánlatot kaptam volna a szocialisták kormányfőjelöltjétől, azonnal kikértem volna magamnak. Bennünket ne nevezzen Bajnai hasonlónak, a mi javunkra ne lépjen vissza Mesterházy! Ön pedig némán hallgatott. Ön képes lenne ezekkel közösködni? Persze lehet, hogy a lisszaboni szerződés együttes aláírása, a rádiófrekvenciák körüli szégyenletes összjáték vagy a titkosítások feloldásának nemrég történt közös szigorítása miatt (ami véleményem szerint az elmúlt húsz év egyik legdurvább hazaárulása volt, és a számonkérésről ezek után önök ne is beszéljenek!) nem is tehet mást. Már nem is lopakodik, hanem a háttérben megvalósult a nagykoalíció. A Jobbik megerősödése miatt egymásra fanyalodott az MDF és az SZDSZ. Most a háttérben önök is ezt teszik az MSZP-vel. Ha minden így folytatódik, ebből nagykoalíciós kormány lesz, csakhogy védjék az elmúlt húsz év közös hazugságait, árulásait és koncát. A hasonló hát tényleg örül a hasonlónak? Hát ide jutottak, elnök úr?

Nem várok választ a levelemre, hiszen korábban sem kaptam választ soha. Ön, ha a Jobbikról kérdezték, azt mondta inkább: „sas nem kapkod legyek után”. Csak hát észre kellene venni, hogy a világ megváltozott. Ön nem a legyek ura. És mi sem vagyunk már két pofonnal elhessegethető legyek. Tavaly júliusban közel félmillió ember bizalmát szereztük meg, és ezt folyamatosan növeljük tovább. A választások az önök pártja és a Jobbik között dől majd el. A múlt és a szebb jövő között.

Levelük tele volt pontatlansággal, ferdítéssel és tudatos hazugságokkal. Kérem, mielőtt legközelebb ilyennel próbálkoznak, olvassák el országgyűlési programunkat, hogy ne kerüljenek hasonló kellemetlen helyzetbe. Nekünk ugyanis van bárki számára hozzáférhető programunk. És ha vállalja, bármikor szívesen ütköztetem érveimet önnel a nyilvánosság előtt. Az időpontot és a helyszínt is önre bízom. Ha mégsem meri, hát májustól az Országgyűlésben úgyis találkozunk. És akkor nem csupán a szebb jövő kezdődik el, de eljön majd az igazság pillanata is. Merthogy önnek is meg kell majd nyilatkoznia végre államadósságról, multinacionális tőkéről, uniós pusztításról, cigánybűnözésről, magyar földről, titkosított ügyekről, izraeli felvásárlókról, alkotmányról. Húsz év zsákutcája és mellébeszélése után az ország valódi problémáiról. Én már nagyon várom.

Sportszerű emberként mit is kívánhatnék mást, mint azt, hogy győzzön a jobbik!

És adjon az Isten szebb jövőt nemzetünknek!

Vona Gábor
Jobbik Magyarországért Mozgalom
elnök

(vonagabor.hu)

2010. március 4., csütörtök

Hát, ez elgondolkodtató...

Ütős plakát! (végre a frankó!!!)

Ki, milyen rendezvényre tart márc. 15.-én

Szavazás
Ön tervezi, hogy részt vesz kampányrendezvényen?
  • Semmiképpen
    17%
    113
  • A Fideszére kimegyek
    10%
    66
  • Az MSZP gyűlésén ott leszek
    6%
    37
  • A Jobbik rendezvénye érdekel
    54%
    352
  • Az LMP-re megyek
    1%
    6
  • Az MDF-SZDSZ érdekel
    11%
    72
  • Megpróbálok minél többre kimenni, pártoktól függetlenül
  • 1%
    7





    HírExtra

Fantaszikus kampányfilm Balatonalmádiból (A barikad.hu ajánlásával)

Pátyi párt golfcsata

A pátyi képviselő-testület fideszes tagjainak kizárását kezdeményezi a pártból Gulyás Dénes, a térség fideszes országgyűlési képviselője, mert szavazatukkal ők is hozzájárultak a helyi golfpálya-beruházás bővítéséhez.

"Miután Páty Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. február 22-én megszavazta az úgynevezett golfpálya-beruházás bővítését, és ezzel semmibe vette a szokatlanul nagy arányú részvétellel zajlott pátyi népszavazás kétharmados elutasító döntését, valamint a környező települések kérését, a mai napon kezdeményeztük a pátyi képviselő-testület fideszes tagjainak kizárását a Fidesz Magyar Polgári Szövetségből" - írta Gulyás Dénes.

A testület hétfői ülésén a képviselők hosszas vita után, név szerinti szavazással fogadták el a helyi szabályozási terv módosítását, amelynek nyomán megépülhet a pátyi golffalu létrehozására irányuló projekt grandiózusabb változata. Az igennel voksolók között három fideszes képviselő volt. Gulyás Dénes közlése szerint ellenük indul eljárás. A beruházás ellen a környék lakossága és több civil szervezet is tiltakozott, mondván: az építkezéssel a zöld környezetet, a jó levegőt és a csendet, a nyugalmat veszítenék el.

A pátyi képviselő-testület a tiltakozás hatására és a tisztázás érdekében február 14-re helyi népszavazást írt ki, amely azonban érvénytelenül zárult, miután a választásra jogosult polgároknak csupán 43,1 százaléka járult az urnákhoz a minimálisan szükséges 50 százalék helyett. A 2260 érvényes szavazatot leadó polgár közül 1494-en az "igen", 766-an a "nem" választ jelölték meg. Ez azt jelentette, hogy kétszer annyian voksoltak a jelenleg érvényes szabályozási terv érintetlenül hagyása mellett.

A Pest megyei település független polgármestere, Bognár András a képviselő-testület hétfői szavazását követően elmondta, hogy az elfogadott rendelet a projekt beruházójával, a Grupo Miltonnal kötendő szerződés aláírása után, március 31-én léphet életbe. A polgármester szerint a nagyberuházás Páty fejlődését szolgálja, annak előkészítése törvényesen zajlott.

Tollner József független képviselő, a népszavazás kezdeményezője ugyanakkor az MTI-nek úgy nyilatkozott: több civil szervezettel egybehangzóan úgy véli, hogy a hétfőn született döntés törvénytelen, a képviselők tulajdonképpen egy 100 milliárdos beruházásra mondtak igent, ami később akár Páty csődjét is okozhatja.

A jövő nemzedékek országgyűlési biztosa szerint "több sebből vérzik" a pátyi golffaluval kapcsolatos rendelet, ezért várhatóan a döntés felülvizsgálatára, illetve visszavonására kéri a helyi önkormányzatot. Fülöp Sándor az MTI-nek, szintén hétfőn, azt mondta, többszörösen is jogsértőnek tűnik számára a helyi szabályozási terv módosítása.

Forrás: greenfo/mti

Szigorú fellépést követel a Jobbik az iskolai erőszak ellen

Egyre gyakrabban fordulnak a Jobbikhoz vagy az Új Magyar Gárdához azok, akiknek a gyermekei az iskolákban terjedő erőszakhullám áldozataivá válnak. Legutóbb a Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola diákjai tették ezt, miután egyetlen olyan hatóság sem akadt, amely kétségbeesett segélykiáltásukat meghallva képes lett volna megfékezni az iskolai terror elkövetőjét, egy tizenegyedik osztályos cigánybűnözőt.

A helyzet sajnos már ismerős, nem is olyan régen a Blaha Lujza téren késelő, mindössze 12 éves cigánygyerek esete bizonyította a magyar jogállamiság csődjét. A hatóságok képviselői akkor is, most is egymásra mutogattak, de igazi megoldás a problémára ”természetesen” nem született. Az állami intézményrendszer egyre nyilvánvalóbb impotenciájával szemben üdítő kivételt a Magyar Gárda kerepesi fellépése jelentett, ahol az iskolai erőszak elkövetői lesütött szemmel, behúzott nyakkal kértek bocsánatot a bántalmazott magyar lánytól. Nem csoda hát, hogy a segítséget kérő, kétségbeesett emberek számára a saját tehetetlenségük hálójában vergődő hatóságokkal szemben ismét a rendet pártoló Jobbik és az Új Magyar Gárda jelenti az egyetlen lehetséges megoldást.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési pártként az eddigi tehetetlenkedésen és a hatóságok egymásra mutogatásán radikálisan kíván változtatni. Fontos és más országok gyakorlatában már bizonyított törvényi megoldásokkal kívánjuk hatékonnyá tenni a rendvédelmi munkát, ugyanakkor arról sem feledkezünk meg, hogy sokszor a jelenlegi jogszabályi keretek is lehetőséget biztosítanak az eredményes fellépésre.

A pesterzsébeti esetben a rendőrségnek hivatalból is intézkednie kellene a garázda magatartást tanúsító, iskolatársait megfélemlítő fiatalkorú cigánybűnözővel szemben, ám ezúttal sem teszi. A Jobbik ezért azonnali, szigorú fellépést követel, hiszen a hasonló cselekmények elkövetőivel szemben csak következetesen alkalmazott rendvédelmi intézkedésekkel és az állam megtorló funkcióját biztosító jogrendszerrel lehet eredményesen fellépni - írja Volner János, a Jobbik Rendvédelmi Kabinetjének elnöke.

barikad.hu

Sztálinista nosztalgia-show az RTL-en – Morvai Krisztina közleménye


sztálinista koncepciós eljárások iránti nosztalgia programmal köszöntötte a kommunizmus áldozatainak tegnapi emléknapját az RTL Klub. A primitívségéről hírhedt kereskedelmi televízió úgy mutatta be a Budaházy György és más ellenzéki személyek ellen folyó büntetőeljárás szerintük „döntő bizonyítékát” (egy olyan hangfelvételt, amelynek hitelessége laikus számára is erősen megkérdőjelezhető), hogy eszükbe sem jutott meghallgatni a közel egy éve előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottakat, vagy védőiket. Nem tartottak szükségesnek meghívni olyan jogászt, jogvédőt vagy jogvédő szervezetet sem, amelyik kritikus a jogtiprásairól , az emberi jogok semmibevételéről, szemkilövésekről és több száz bizonyítottan koncepciós büntetőeljárásáról elhíresült jelenlegi hatalommal szemben. Az RTL nyilván úgy gondolja: minek bíbelődni európai emberi jogi normákkal, büntetőeljárási garanciákkal, mindkét fél meghallgatásával, a védekezéshez való joggal – egyszerűbb, ha néhány megbízható elvtárs a jogszabályok teljes félretételével , ÁVH-s mintára úgy folytatja le az eljárást, hogy a nyilvánosság kizárólag a vád állítólagos bizonyítékait ismerheti meg. Az RTL ötvenes éveket idéző nosztalgia műsora csak újabb bizonyíték arra: minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy Budaházy és a Hunnia csoport közel egy év után végre lehetőséget kapjon a nyilvánosság előtti megszólalásra, az ellenük felhozottakra való reagálásra. Minden minimális jogérzékkel, de legalább józan ésszel megáldott embernek fel kell tennie magában a kérdést: hogy lehetséges, hogy valakikről úgy állíthatnak fűt, fát, hogy az illetők el vannak tiltva attól, hogy a vádakra, a nyilvánosság előtti gyalázkodásokra bármilyen formában reagálhassanak. (Ez természetesen önmagában is jogsértő, hiszen a gyanúsítottnak joga van arra, hogy a sajtóban, a médiában szerepeljen, ott ügyével kapcsolatban nyilatkozzon. Ez persze viszonylag kissúlyú jogsértés ahhoz képest, hogy a házkutatásokat, lefoglalásokat hatósági tanú és jegyzőkönyv nélkül, a Tanú című film szellemében végezték. Kérdezem: Miért nem lehet tisztességes, szabályos eljárást folytatni, ha a hatóságok annyira biztosak a dolgukban, a gyanúsítottak bűnösségében? S vajon miért kellett Draskovics miniszternek bizonyítékot hamisítania a nyilvánosság megtévesztésére? ) Elmaradt az RTL részéről a Budaházyék elleni eljárásban elkövetett jogtiprások , például a Guantanamo Magyarországon című dokumentumfilm bemutatása, amely 11 percben foglalja össze a Hunnia csoport elleni büntetőeljárásban elkövetett kirívó súlyú jogsértéseket. (A filmet sajtótájékoztatón mutattuk be, megtalálható honlapom emberi jogi rovatában: www.morvaikrisztina.hu. ) S még egy „apróság”: az RTL elfelejtette megemlíteni, hogy a Hunnia csoport és Budaházy György működtette a korrupciós ügyeket és gazdasági visszaéléseket felfedő Razzia mozgalmat, amely egyebek mellett a sukorói botrányos ingatlan panamát is felfedezte és felfedte. Az MSZP 2002. óta, s különösen a 20006. évi rendőri brutalitás sorozat óta ugyanúgy a koncepciós büntetőeljárásokat veti be politikai ellenfelei megfélemlítésére és megbüntetésére, mint dicső elődei, a sztálinisták. A szemkilövetések évében, 2006-ban több száz embert verettek össze, csukattak börtönbe, kínoztattak meg és vetettek elhúzódó büntetőeljárások alá. Ezen eljárások kilencven százalékban felmentéssel, illetve megszűntetéssel végződtek. Abban, hogy a jogsértések megtörténhettek, s hogy a nyilvánosság sokáig teljességgel téves tájékoztatást kapott a történtekről komoly szerepe volt a diktatúrát támogató médiának, élen az RTL-el. A szolgamédiának most, a választások előtt különösen is fontos szerepe van: összhangban az MSZP kampányával, be kell bizonyítaniuk, hogy a Gyurcsány-Bajnai klán nem a magyar nép kifosztója és tönkretevője, hanem ellenkezőleg: védelmezője. Bízom benne, hogy ez nem fog menni, mert a kereskedelmi tévék tudatos agymosó tevékenysége még nem volt ennyire eredményes. Tájékoztatom a szennycsatorna (RTL) szerkesztőit: a jövőben sem fogom egyetértésüket kérni ahhoz, hogy akár az Európai Parlamentben, akár máshol szót emeljek „főnökeik”, megrendelőik, az országot kirabló és elszegényítő diktátorok emberi jogi jogsértései, jogtiprásai ellen.

(www.morvaikrisztina.hu)

Becsületes, korrekt plakátolás a Fidesztől...(mutyi párt)


Az igazi sóder klub: Senkiházy

2010. március 3., szerda

Hmm...

Kisöpri a magyar árukat a Tesco!

A febr. 25-i Magyar Nemzet írja:


"Kisöpri a magyar árukat a Tesco?


Szinte minden más terméket külföldről vásárolna jövőre a magyarországi Tesco a friss élelmiszereken kívül. A multinacionális vállalat elképzelései szerint 2011-től honfitársaink helyett szlovák beszállítók látják majd el iparcikkekkel a lánc magyar egységeit - tudta meg lapunk piaci forrásból. Emiatt idehaza több száz kis- és közepes vállalkozás kerülhet csődbe. Információink szerint a kiszervezés egyelőre a friss élelmiszereket nem érinti, ugyanakkor a Tescóban árusított többezernyi iparcikk hazai beszállítójának jövője veszélybe kerülhet. Ráadásul a lépéssel a magyar költségvetés is súlyos bevételektől eshet el, hiszen azok a hazai beszállítók, akik partnerei maradnak a Tescónak, az adózási szabályok szerint nem itthon fizetik majd meg forglamuk után az áfát. A kis alapterületű Tesco Expressz áruházak árubeszerzéseit már manapság sem a Tesco itteni központja, hamen a szlovák beszerzés fogja össze. Emellett egyre több szlovák beszállító jelenik meg a Tesco áruházakban, akik többféle előnyt is élveznek a magyar versenytársakkal szemben. A hazai kiskereskedelmi forgalom egyébként is óriásit zuhant az elmúlt évben, ám ez nem a válság hatása, hanem a kormányzati megszorításoké."

Varga Imre: Bástya elvtárs az RTL-en

Bohózatba illőnek is tekinthetnénk az országunkat irányító köztörvényes bűnözők igyekezetét a terrorizmus hazai létének bizonyítására, ha ennek ürügyén nem tartanának kegyetlen fogságban ártatlan embereket. Az adóoptimalizáló liba tolvaj utasítására intézkedő hatóságok még a Tanú című film Bástya elvtársánál is hazugabb és ostobább módon állítják elő és tárják a nyilvánosság elé hamis bizonyítékaikat. Ráadásul akadt egy televízió is, amely lelkes támogatást nyújtott a szatírába illő koncepciós eljárást kitervelő politikai alvilágnak.

Sokan gondoltuk úgy, hogy a Való világ és a rasszista előítéleteket gerjesztő, Mónika show típusú produkciók a televíziós minőség mélypontját jelentik, ám az RTL Klub február 25-én, a késő esti órákban sugárzott Akták című műsora bebizonyította: egyes televíziósok számára a morális züllésnek nincs alsó határa. Az Akták készítői ugyanis minden rendelkezésükre álló eszközt felhasználtak annak érdekében, hogy Budaházy Györgyre bizonyítsák a terrorszervezet alakításának és működtetésének vádját. Megkérdőjelezhetetlen tényként kezelve a kormányzati hatalmat gyakorló haramiák által hangoztatott rágalmakat.

Két, a jelekből ítélve felbérelt vagy megfélemlített fiatalember szolgáltatta az egyetlen úgynevezett bizonyítékot Budaházy és társai ellen. Egyikük, a spicli szerepében megszólaló személy az arcát is felvállalta, míg a terroristaként megszólaló társának csupán a hangja volt hallható. Az RTL Klub kommentárja szerint a besúgó előbb a „terrorista” bizalmába férkőzött, majd felvette kettejük beszélgetéseit, hogy feljelentést tehessen. A bőbeszédű „terrorista” pedig kérve, kéretlenül sorolta a közreműködésével állítólag elkövetett súlyos bűncselekményeket, melyek végrehajtására „Budaházy György katonai vezető adta ki a parancsot”.

Derék spiclink a „terrorista” haverjával folytatott beszélgetések rögzítésére elrejtett mobiltelefonját használta, mégpedig meglehetősen zajos körülmények között. Ám az állítólag utcán, gépkocsiban, baráti társaságban az eldugott mobil gyenge mikrofonjával rögzített párbeszédek minősége kifogástalan. A szöveg tökéletesen érthető, és a két barát szavain kívül egy pisszenés sem hallható a bemutatott felvételeken.

Túl a hanganyag kiváló minőségén, a háttérzaj teljes hiányának megmagyarázhatatlan életszerűtlenségén, jó néhány nyilvánvaló túlzás is kitűnik az RTL Klub által bemutatott felvételekből. Például a terroristaként megszólaló férfi többször is kihangsúlyozza, hogy részese volt egy szocialista parlamenti képviselőnő dunaújvárosi háza elleni támadásnak, és az épületet putrivá égették. A rongálást bemutató felvételeken ugyanakkor egy szinte teljesen ép házat láthattunk. Bár a falán akadt némi füstnyom, az ajtaján pedig egy csúnya és értelmetlen firka, komolyabb kárt még a legnagyobb igyekezettel sem tudott felmutatni a kereskedelmi televízió.

Aztán az is elhangzott a büszke „terrorista” szájából, hogy Budaházy parancsainak értelmében nem számított az emberélet, még a gyermekeké sem. Ám állítólagos akcióik során nem hogy személyi sérülés, de még számottevő anyagi kár sem keletkezett a kormánypárti gazfickók vagyonában. A támadások következtében aktív balliberális közszereplőnek még a haja szála sem görbült meg. Az egyetlen sérült a jelenlegi hatalom által árulónak tekintett Csintalan Sándor volt, aki néhány éve a szocialistáktól állt át a Fideszhez. Így okkal érhette utol a szélsőjobboldalinak álcázott elvtársi bosszú. Ezt a tényt azonban elfelejtette megemlíteni az RTL Klub. Csupán annyit közöltek, hogy Csintalan az MSZP alelnöke volt, és a támadás idején egy tévéműsort vezetett.

Miután az állítólagos terrorszervezet ügyében már történt bizonyítékhamisítási kísérlet – melynek elkövetője Draskovics Tibor, volt igazságügyi és rendészeti miniszter le- és megbukott – a körülmények ismeretében nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy az Aktákban bemutatott hanganyag a koncepciós eljárás kitervelőinek utasítására készülhetett. Azt a bugyuta mesét talán még a Mónika show legalacsonyabb IQ-val rendelkező szereplői sem hiszik el, hogy a folyamatos rendőri – és bizonyára titkosszolgálati – megfigyelés alatt álló Budaházy György gond nélkül létrehozhatott és működtethetett egy terrorszervezetet, egészen addig, míg le nem buktatta egy öntevékeny amatőr besúgó. Ezért is állapíthatjuk meg egyértelműen, hogy az RTL Klub által lejátszott felvételek mind tartalmukban, mind pedig minőségükben életszerűtlenek, a Budaházyék elleni vád igazolására teljességgel alkalmatlanok.

Néhány nappal az RTL Klub „terrorista” riportjának sugárzása után a Jobbik bicskei elnökét is meggyanúsította a Budaházyék letartóztatását parancsba adó bűnszövetkezet. Kevesebb, mint másfél hónappal az országgyűlési választások előtt a terrorveszéllyel való alaptalan fenyegetés – melyben Gyurcsányék jóvoltából már többször is volt részünk az elmúlt években – egyértelműen az erősödő nemzeti radikalizmus visszaszorítását, választási eredményének minimalizálását szolgálja. A hazánkat pillanatnyilag még uraló politikus bűnözők tudatában vannak annak a számukra aggasztó ténynek, hogy a Jobbik erős parlamenti jelenléte esetén semmiképpen nem kerülhetik el a teljekörű elszámoltatást, és a szigorú felelőségrevonást.

Varga Imre

barikad.hu

Magyarellenes Szarháziak Pártja (MSZP, alias: MSZMP)

A Jobbik elítéli Lendvai Ildikót

Lendvai Ildikó aljas módon igyekszik összemosni a Jobbikot az általa vizionált terrorizmussal. Az MSZP-nek láthatóan úgy kell a figyelemelterelés, mint egy falat kenyér, hogy az emberek ne érezzék át az ország súlyos helyzetét, amelynek kialakulásáért elsősorban a kommunista utódpárt kormányzása felelős.

A Jobbik elítél minden erőszakos bűncselekményt éppúgy, mint az emberi jogok semmibevételét a hatósági eljárások során. Az új erő nem tud közösséget vállalni olyan szervezetekkel, amelyek ezek közül bármelyik, törvénybe ütköző cselekedetet elkövetik, ugyanis a Jobbik a demokrácia keretein belül kíván radikális változásokat véghezvinni hazánkban.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom azért alakult politikai párttá, mert a parlamentáris demokrácia kereteit tekinti mérvadónak saját maga, vezetői és tagjai számára is. Úgy gondoljuk, hogy a kívánt radikális változásokat a szavazófülkékben, majd az Országgyűlésben kell elérni, és ahogy eddig, úgy ezután is ezen az úton kívánunk haladni - zárul Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője által jegyzett közlemény.

barikad.hu


2010. március 2., kedd

Ezeknek van bőr a képükön vastagon, lerabolták hazánkat, és még ők pofáznak!!!

A Jobbik ellen szövetkeznének - Lendvai is egyetért Bajnaival és Mesterházyval

Lendvai Ildikó, az MSZP székházban tartott keddi sajtótájékoztatóján, a barikád.hu tudósítójának adott válaszában elismerte, hogy egyetért azzal, hogy a Jobbik ellen a Fidesszel együtt lépjenek fel, úgymond a „demokrácia védelmében”.

Lendvai Ildikó egyetértett Bajnai és Mesterházy kijelentéseivel, miszerint a Jobbik egy „szörny”, amely ellen az MSZP-nek és a Fidesznek össze kell fogni, akár úgy is, hogy visszaléptetik a jelöltjeiket egymás javára. Mint fogalmazott: „a Jobbik a demokrácia ellensége és amely párt vagy amely politikus demokratikusnak vallja magát, annak nem érdeke, hogy a Jobbik megerősödjön. Sőt kötelessége, hogy demokratikus és törvényes eszközökkel fellépjen ellene.”

barikad.hu

Erősödik a Jobbik (gerillavideó)

JÉÉÉ!!!

Közpénzből finanszírozza pártújságjait a két multipárt

Közleményben tiltakozik az MSZP és a Fidesz választási kampánykiadványaként működő újságok kiadásának közpénzből való finanszírozása ellen a Csongrád megyei Jobbik.

A Csongrád megyei MSZP kivizsgálást kezdeményez a Déli Szó c. kiadvány ellen, melynek haszonélvezője véleményük szerint a Fidesz. Az MSZP szerint: „Tízmilliókat tol közpénzből a megyei önkormányzat Oláh János fideszes önkormányzati képviselő, korábbi polgármesterjelölt cégébe, hogy abból két, magát függetlennek nyilvánító fideszes propagandakiadvány megjelenését biztosítsák.”

A Jobbik meglátása az, hogy az MSZP is közpénzekből finanszírozza saját kiadványait.Az MSZP, ill. MSZP-s szegedi városvezetés, a saját propaganda kiadványaként használja a Szegedi Tükör c. újságot, melynek kiadója a Délmagyarország c. lapot kiadó Lapcom Kft.

Mindkét multipárt érdekelt az önkormányzatok, ill. azok érdekeltségében megjelenő kiadványok közpénzből való finanszírozásában. Számos összefonódás, nagykoalíciós együttműködés is érzéklehető a lapok kiadása során. A leginkább szembetűnő tény, hogy a Lapcom Kft. szegedi nyomdájában állítják elő a Fideszhez közeli, legnagyobb nyomtatott sajtótermékét a Magyar Nemzetet - mutat rá a csongrádi Jobbik.

Az elmúlt években a Csongrád megyei fideszes és az MSZP-s szegedi önkormányzat a közpénzekből működő lapokat saját pártjuk népszerűsítésére használták. A Jobbik szegedi és Csongrád megyei elnökeként elítélem a közpénzek pártpolitikai haszonszerzés céljából történő elherdálását. Ezeket a visszaéléseket, teljes mértékben felül fogjuk vizsgálni - szögezi le a nemzeti párt.

barikad.hu


Tomcatről: számomra volt egy intő jel, amit nem vettem elég komolyan

Sziasztok!
Rendkívül dühösen olvasom a Cicusról szóló információkat. Nagyon dühös vagyok, főleg magamra, mert egy rövid időre én is regisztráltam magam a blogjában és persze most ott látom a nicknevemet a leadottak között... Bosszantó, pedig volt számomra egy intő jel, amit nem vettem elég komolyan. Néhány éve Miskolc környékén dolgoztam, és egy alkalommal nagyon ideges voltam a munka befejezése miatt, mert még a pólóbolt nyitvatartási idején belül szerettem volna visszaérni Pestre. Ez beszélgetés közben a fővállalkozóm fülébe jutott, aki egy laza mosollyal elővette a telefonját, a telefonkönyvéből előkereste Tomcatet, felhívta és szívélyes baráti hangon megbeszélte vele, várjon meg engem a boltban. Így is történt, meg is kaptam a pólókat.
Később derült ki, hogy ez a fővállalkozó évekig élt Izraelben, de hazajött. Biztonsági cége van (hm), állandóan lőfegyverrel jár és igen bennfentes körökben mozgolódik. Erről persze gondolom nem csak nekem jutnak az eszembe érdekes képzettársítások... Na ilyen barátai vannak ennek a szemétládának.
Biztonsági okokból nem írom le a nevemet.

kuruc.info

2010. március 1., hétfő

Nagykoalícióban játszották volna idegen kézre az egri vízkincset

Közel egymilliárd forintos beruházást lobbizott ki nagykoalícióban az egri MSZP és Fidesz egy lényegében nem létező kínai cégnek. Az ügylet tető alá hozatalában vezető szerepet vállalt Nagy Imre volt szocialista polgármester, illetve a fideszes Demeter Ervin helyi "embere" Deák Boldizsár, aki 1989. előtt bizonyíthatóan III/III-as ügynök volt.

Sem a Kínai Kereskedelmi Kamara, sem több nagy nemzetközi cégjoggal foglalkozó iroda nem bukkant annak a kínai társaságnak a hivatalos bejegyzésére, amelyik összességében mintegy 900 millió forintot ruházott volna be, hogy megszerezze az Egri Szent József forrás ásványvizének hasznosítási jogát. Megjegyzendő, a forrás hasznosítása egy meglehetősen komoly üzlet, ugyanis a cég hivatalosan úgy számolt, hogy évi mintegy 100 millió litert vesz ki a forrásból, ezt a mennyiséget pedig a piacon mintegy 7,5 milliárd forintos átlagáron lehetne értékesíteni.

Sajtóinformációk szerint az az anyag, amit a China Intercontinental Group Limited eljuttatott az egri polgármesteri hivatalhoz, nem volt alkalmas arra, hogy tisztázza a vállalkozás hátterét. (A cég szerint a vállalkozás minden szükséges papírt Eger rendelkezésére bocsátott.) A cég prezentációs anyagában többek között azt írja, hogy egy 72 országban tevékenykedő vállalatcsoport tagja, amelynek tőkéje meghaladja a 100 millió eurót. Ám hiába adott meg a cég egy kínai székhelyet, a kínai és hongkongi cégadatbázist átfésülő nemzetközi cégjogi irodák nem találták meg.

Nagykoalíció

Helyi szocialista források és dokumentumok szerint annak ellenére, hogy a kínai beruházó fiktívnek tűnhet, az egri szocialisták és fideszesek egy része erőteljesen lelkesedett az üzletért. Hogy az akvizíciót még 2009-ben tető alá hozhassák (vagy legalább a feltételeit megteremtsék), mintegy féltucat szocialista és fideszes képviselő rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezte. A kezdeményezést Nagy Imre volt szocialista polgármester, illetve Demeter Ervin volt fideszes titkosszolgálati miniszter városi emberei jegyezték. (Megjegyzendő: Egerben nem könnyű egy ügyet önállóan lemenedzselni: a közgyűlésben 12 városatyát küldött a baloldal, kilencet a Fidesz, hármat a Fidesszel együttműködő Egri Lokálpatrióta Egylet, egyet az Összefogás egy Jobb Egerért, illetve szintén egyet az MDF.)

Állóháború öt éve

Emlékeztetőül: Egerben több éve háborúznak a helyi Fidesz-szervezet tagjai, így 2005-ben a pártközpont Demetert állította az alapszervezet élére, aki két éven át irányította a társaságot. Sajtónyilatkozatai szerint azonban távozása után újra problémák adódtak, például alapszabálysértően működött a szervezet. Mindenesetre a Fidesz választmánya 2009 őszén ismét feloszlatta az alapszervezetet. A bajok oka hivatalosan a szervezet gyenge teljesítménye volt, valójában azonban egy hatalmi harc folyik, melynek egyik főszereplője Demeter köre.

III/III-as fideszes

A helyzet annyira elmérgesedett, hogy városi pletykák szerint az alapszervezet feloszlatásáról szóló vitákban az is elhangzott: azért kell szétkergetni a szervezetet, mert III/III-asok is akadnak benne. Ez nagy derültséget váltott ki a helyi szocialisták között, ugyanis ők valóban tudni vélnek egy volt ügynökről, csak éppen Demeter környezetében. A volt (és jó eséllyel leendő) titkosszolgálati miniszter embereként emlegetett Deák Boldizsár önkormányzati képviselőről ugyanis akad akta az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárában, az aktában pedig megtalálható egy 6-os karton is, ami szerint Deák Sólyom fedőnéven működött együtt a szolgálatokkal. És éppen Deák Boldizsár volt az egyik – a nyilvános közgyűlési jegyzőkönyvek szerint –, aki a rendkívüli közgyűlés összehívását szorgalmazta.

Tagadhatatlan, a város korábban felmondta a forrást addig üzemeltető Szent József Forrás Kft.-vel kötött szerződését, ugyanis a cég mintegy 28 millió forinttal maradt Eger adósa. Ám a kft. még októberben jelezte, hogy amennyiben visszakapja a hasznosítás jogát, úgy megfizeti tartozását, és mintegy 40 embernek munkát adó fejlesztéseket hajt végre. A jelek szerint éppen ezért volt olyan sürgős a rendkívüli közgyűlés összerántása november 17-ére (a menetrend szerinti közgyűlés előtt alig egy héttel), hogy biztosíthassák a fiktívnek tűnő kínai cég pozícióit.

A nép nevében!


A közgyűlés azonban jelentős népi nyomásnak engedve nem vette végül napirendre az ügyet, és kiegyezett a Szent-József kft.-vel. A vízforrás idegen kézre játszásának megakadályozásában jelentős szerepe volt az Egri Hun Fokos Szövetségnek, amely petícióban tiltakozott a gyanús hátterű üzlet ellen.
(ATV - vecs.jobbik nyomán)

kuruc.info

Aki a fideszre szavaz, az hülye! Itt az ékes bizonyíték...

(Az agyalágyult Csurka...)

Persze a zsidesznek teccik...

Csurka szövetségeseiCsurka szövetségeseiCsapataink harcban állnak – válaszolta Csurka István, a MIÉP elnöke a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában arra a kérdésre, hogyan állnak az ajánlószelvény-gyűjtéssel. A politikus úgy véli, hogy össze fogják szedni az országos lista állításához szükséges ajánlószelvényeket.

A MIÉP-re adott szavazat hozzásegítheti a Fideszt ahhoz, hogy kétharmados többséget szerezzen – mondta Csurka István, a MIÉP elnöke a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában.

A pártelnök hozzátette: a MIÉP a Jobbik ellen lép fel, mert a párt Csurka szerint az MSZP fiókvállalata, és a titkosszolgálatok is benne vannak. Céljuk, hogy visszaszerezzék azokat a szavazókat, akiket a Jobbik aballiberális sajtó segítségével szedett el a MIÉP-től.

Csurka azt állította: a baloldali kormány a megszorító intézkedések meghozatala előtt tisztában volt azzal, hogy a radikalizmus meg fog erősödni. És akkor már miért ne az általa irányított, a Morvai Krisztina és Vona Gábor vezette szervezet ne erősödjön meg – tette hozzá.

Arra a kérdésre, miből gondolja, hogy a baloldal irányítja a Jobbikot, azt válaszolta: például abból, hogy a balliberális sajtó foglalkozik a párttal.

b!:
Na ezt Csurka komolyan megindokolta. Féltékenységében arra nem gondolt, hogy Magyarország második erejét -a kormányzásra készülő Jobbikot- már nem lehet elhallgatni.

VGOnline - barikad.hu

A Fidesz gesztusára vár a visszaléptetni kész MSZP...

Egy demokratikus pártnak összefogni csak demokratikus párttal lehet, visszalépni egy demokratának csak olyan javára lehet, aki demokrata - jelentette ki Mesterházy Attila komáromi lakossági fórumán egy Jobbik-aktivista kérdésére, miszerint visszaléptetné-e jelöltjét az MSZP a Fidesz javára a választások második fordulójában.
"A Magyar Szocialista Párt az egyetlen olyan demokratikus párt, amely meg tudja védeni a baloldali, akár liberális értékeket, a jogállamot, a demokráciát, az emberi méltóságot és a magánélet szentségét. A Magyar Szocialista Párt egyedül készül a választásokra. A mi forgatókönyvünk az, hogy meglepetést fogunk okozni" - jelentette ki Mesterházy Attila a jórészt idősekből álló, közel 200 fős közönség előtt.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltje rámutatott, hogy soha nem hallotta még a kérdést fordítva feltenni. Orbán Viktor szerint a magyar baloldal genetikailag úgy van kódolva, hogy amikor teheti, ráront a nemzetére, ezért várna a Fidesz elnökétől néhány egyenes mondatot az ügyben, hogy ezt a kérdést fel lehessen tenni - fogalmazott Mesterházy Attila.
(MTI)

Itt a nagyakoalíció:az MSZP visszalép a Fidesz javára

Bebizonyosodni látszik, amit egyre többen sejtenek: nagykoalíció körvonalazódik a Fidesz és az MSZP között. A múlt héten szinte egymás keblére borultak a parlamentben, ma újabb botrányos kijelenteést tett az MSZP miniszterelnök-jelöltje: visszalépnének a Fidesz javára azokon a településeken, ahol a Jobbik esélyes a győzelemre.

Gyomorforgató az MSZP arcátlansága. Mesterházy Attila kijelentette: azokon a helyeken, ahol a Jobbik esélyes az egyéni győzelemre, jelöltjeik viszalépnek a Fidesz javára, hogy megakadályozzák az új erő Parlamentbe kerülését. Felháborítónak tartjuk a Fidesz cinkos némaságát is, Orbán Viktor 2006-ban még három napot adott a szocialistáknak, hogy "eltakarodjanak", ma meg már velük összeborulva akarják kiszorítani a nemzeti erőt az Országgyűlésből.

Bajnai Gordon életében először és utoljára mondott igazat, amikor múlt héten, az Országgyűlés utolsó ülésén azt mondta a Fideszzel kapcsolatban: "hasonló a hasonlónak örül".

Önkéntelenül is eszünkbe jutnak Márai Sándor szavai: "A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt."

Király András
a Jobbik szóvivője