2009. december 2., szerda

Drazsé megy......

Reméljük, hamarosan a rács mögé.....Mert, régóta ott lenne a helye!

2009. november 29., vasárnap

Kis segdugó Draskovics erre költi a pénzünket! A rászorultak meg dögöljenek meg...

"A Jobbik kiskunlacházi alapszervezetének az erőszak áldozataira történő, november 29-ére meghirdetett békés megemlékezését a rendőrség betiltotta, így az elmarad" - adtuk hírül a napokban a Gárda közleményét.

Olvasóink tájékoztatása szerint a rendőrök mégis folyamatosan, csapatszállítókkal érkeznek a településre.

Frissítés: olvasónk jelenti a helyszínről

Megérkezett a politikai elit magánhadserege teljes arzenáljával. Kiskunlacháza lakosságát és az érdeklődőket minden erővel megpróbálják megfélemlíteni. A művelődési házat és környékét hermetikusan lezárták vaskordonokkal. Minden „gyanús” gépkocsit ellenőriznek. Arzenáljukban felsorakoztattak több hangágyút, rabszállítót, terepjárót.

Kérek mindenkit a mai napon otthonába hazatérve egy szál gyertya meggyújtásával emlékezzen azon áldozatokra akik erőszakos bűncselekmény elkövetésekor veszítették életüket. Így adózzunk emlékük előtt, ha már a nyilvános megemlékezést a zsarnoki hatalom jogellenesen betiltotta.

Újabb olvasói helyzetjelentés:

Helyzetjelentés Kiskunlacházáról:
Totális terror! A rendőrség óriási erőkkel igazoltat mindenkit reggel óta. Járőrök cirkálnak még a mellékutcákban is. A megemlékezés területének többszörösét vaskordonokkal kerítették el, mert ők nem akadályozzák a forgalmat... A Művelődési Központ ZÁRVA - nesze neked féltett kisgyermekes adventi ünnepségsorozat.
A kihalt helyszínen 15 órakor több tucat rendőrkocsi, teherautó, rabomobil, kamerás oszlatókocsi, több tonnányi vaskordon, a szerencsésebb droidok az álló járó motorú gépkocsikban melegednek- önöknek az önök pénzén. A többiek remélem megfagynak. Egy-két rasszista, nemzetellenes csapzott verében kívül senkit nem látni. De majd még ők is megbánják, hogy erre tévedtek. Kár hogy nem szakad az eső. Vagy az ég. RÁJUK!
A helyi rendőrőrs ostromlott helyőrségre hasonlít, bár a szögesdrótakadály és a homokzsákbarikád még nincs telepítve. Még idáig lövészárkokat sem láttunk. Bár drazséurunk szerint, ami késik, nem múlik. Addig is SZOLGÁLUNK ÉS VÉDÜNK. - DE KIT?

barikád.hu