2009. május 23., szombat

Új erőkkel a Lisszaboni Szerződés ellen!

A Jobbik Külügyi Bizottsága üdvözli a napokban Bécsben megrendezett nemzeti radikális találkozót, amelyen Európa-szerte ismert és sikeres, EP-képviselőkkel rendelkező pártok vezetői tanácskoztak a Lisszaboni Szerződés elleni kampányról. Felháborító az a gyakorlat, amit az EU vezető személyei és szervezői alkalmaznak a szerződés ír elutasítása után, figyelmen kívül hagyva ezzel több millió uniós állampolgár véleményét, és nem utolsó sorban Európa demokratikus hagyományait.

A nemzeti szuverenitást ledöntő Lisszaboni Szerződés elleni harcot a Jobbik egyik legfontosabb külpolitikai alapelvének tartja, ezért közösséget vállalunk a bécsi konferencián megjelent pártokkal, amelyek uniós tagállamokból, illetve Svájcból és Oroszországból érkeztek.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom megszervezi a Lisszaboni Szerződés elleni magyar kampányt, már csak azért is, mert erről a sorsdöntő jogszabályról a magyar Országgyűlés az Európai Unióban először, szolgalelkűen döntött, a magyar nép véleményét meg sem kérdezve, diktatórikusan.

Kovács Béla,
a Jobbik Külügyi Bizottságának elnöke

2009. május 22., péntek

Akiket nem érint a Bajnai-csomag (avagy lehetne máshol is spórolni)

*"A magyar embereknek aközött kell választaniuk, hogy elveszítik az állásaikat, vagy átmenetileg lemondanak a jövedelmük néhány százalékáról" - mondta tegnap Bajnai az MSZP kongresszuson.*

Nagyrészt kik fognak lemondani erről a "néhány százalékról"?
A közalkalmazottak, a nyugdíjasok és a gyerekes szülők. A "néhány százalék" pedig jócskán 10% felett van.

Nos igen, ők vannak szem előtt. Róluk tud pontosan, név szerint az állam. A közalkalmazott és a nyugdíjas az államtól kapja a fizetését és a nyugdíját, a gyerekes szülő pedig a családi pótlékot ...

"A válság idején az államnak, a politikának és a jómódúaknak nyilvánvaló áldozatot kell vállalnia - a háromból ő az állam takarékosságáért tud felelősséget vállalni. Azt MSZP-től azt kérte, legyen szolidáris is, azaz a politika kezdje magán a megszorítást, mert más 72 500 forintból feláldozni pár ezer forintot, mint milliós jövedelemből lemondani pár tíz- vagy százezererről" - ilyet is mondott tegnap Bajnai, és nem szakadt rá a mennyezet.

Akkor segítsünk be egy kicsit Bajnai Gordonnak, hol lehet még megfogni egy kis pénzt, hogy ne csak a nyugdíjas, a közalkalmazott és a gyerekes szülő szívjon.

Öveket bekötni, ez most egy jó nagy dózis lesz :

*I. Állami vezetők fizetése, prémiuma és jutalma*

Tátrai Miklós Zoltán (Magyar Nemzeti Vagyonkezelő): 3,5 millió / hó + 33,6 millió évvégi prémium + 3-5 havi jutalom

Heinczinger István (MÁV Zrt. vezérigazgató): 3,42 millió / hó + 400 ezer jutalom / hó + 32,8 millió évvégi prémium 3-5 havi jutalom

Szabó Pál (volt Magyar Posta elnök): 2,54 millió / hó + 24,7 millió évvégi prémium + 5 havi bér jutalom

Kocsis István ( a volt Magyar  Villamos Művek elnök): 2,584 millió / hó + 24,8 millió évvégi prémium + 3 havi bér jutalom

Székely Gábor (Szerencsejáték Rt.): 2,185 millió / hó + 20,9 millió évvégi prémium + 4 havi bér jutalom

A fejvadász szerint "a magángazdaságban ezekhez a vezetői fizetésekhez képest bőven akadnak hasonlóak, még a kevésbé felelősségteljes munkakörökben is. Vagyis a bérek megfelelnek a piaci átlagnak. Mivel azonban az állami cégek vezetői egyedi munkakörben dolgoznak, nehéz a teljes összehasonlítás, hiszen a legtöbbre nincs is példa a versenyszférában."

Bmeg, ne hasonlítsuk már össze a versenyszférával ... ott ha 1 év alatt nem mutatsz fel eredményt (= PROFITOT), szépen, de határozottan megválnak tőled. Szabó Pál Magyar Posta elnök teljesítményét mivel hasonlíthatjuk össze? A többi posta vezetőjével? MÁV, MVM, Posta, Szerencsejáték egyedüli, monopóliumban lévő cégek, ha jól teljesítenek, ha rosszul, nem számít. Hadd kérdezzem már meg, ezek az állami vezetők vajon mire fel kapják az éves fizetés 80%-át prémiumként, és még 3-5 havi bérnek megfelelő jutalmat? Olyan jól dolgoztak? Hasít a MÁV? Remekel a Magyar Posta? Végre rendelhetek külföldről, mert már nem vagyunk feketelistán Afganisztán és Irán mellett?

Emlékszünk Gyurcsány Ferenc kezdeményezésére, mikor megkérte az állami vezetőket, hogy ne vegyék fel a jutalmukat. Röhögtek bele a pofájába a fejesek.

Nem kérni kell ezt! Az amerikai minta alapján azonnal törvénymódosítást kell benyújtani a Parlamentben, miszerint minden állami vezető jutalmára és prémiumára 90%-os extra különadót vetnek ki. A társadalmi szolidaritás miatt ez lenne a minimum! Kész, ennyi lenne, és ez a kérdés meg is lenne oldva!

*II. Állami cégek felügyelőbizottságai*

Gyurcsány Ferenc már a válság kirobbanásakor durván lecsökkenthette volna a több száz állami cég vezérigazgatóságainak és felügyelőbizottságainak a létszámát. De nem mert nekirontani a hátországnak, a több ezer (!) hű MSZP és SZDSZ kádernak. Hiszen ezek a "mi embereink", "jó pártemberek", valahová be kell mindenkit gyömöszölni, valahogy pénzt kell nekik biztosítani. Alibipozíciók, állami pénzből. Ha Gyurcsány nem mert nekik rontani, a párton kívüli Bajnai vajon majd megmeri lépni? Pedig azt mondta, ő csak az állam takarékosságáért tud felelősséget vállalni ... tessék!

A Magyar Villamos Művek 2008 májustól 350 ezer forintban határozta meg az igazgatóságiak havi tiszteletdíját; ezért cserébe a társaság alapító okirata szerint évi hat (!) alkalommal kell kötelezően megjelenniük a munkaértekezleteken. 12* 350 000 forintért 6 db értekezlet egy évben. Agyvérzés ...

A Heti Válasz táblázatából kiderül, hogy a MÁV-on kívül a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-nél, a Szerencsejáték Zrt.-nél, valamint a Magyar Postánál egyaránt négyszer-ötször nagyobb felügyelőbizottság működik, mint amennyit a gazdasági társaságokról szóló törvény
minimumként előír.

Ez összesen 160 pozíció, a törvényben előírt minimum pedig 60 hely lenne. Vagyis 100 ember potyára szopja az állam csöcseit 300-400-500 ezer forintért, havonta. Zárójelben: A MÁV-ra pedig ideje lenne már az atomot ledobni, és az alapoktól kezdve felépíteni egy modern állami vasúttársaságot. 77 leányvállalat? 77 leányvállalati vezetővel? 5 szakszervezet? Hát mi a búbánatos folyik ott?

Szakértők szerint "valós megtakarítást csakis a vállalati koncentráció jelenthet. Ha a pártok nem kádertemetőként vagy utánpótlás-neveldeként tekintenének a közcégekre, hamar kiderülne, hogy egy tízmilliós ország stratégiai funkcióinak ellátásához nincs szükség közel ötszáz állami rt.-re és kft.-re - köztük 77 MÁV-leányra és 31 Regionális Fejlesztési Holdingalvállalatra -, s pláne nincs szükség ötszáz darab (vezérigazgató-helyettesekkel, ilyen-olyan szakigazgatókkal dúsítgatott) menedzsmentre."

*III. Apróságok innen-onnan*

-A digitális tábla projekt ára kissé megemelkedett, immár nem 24 milliárdba, hanem 28 milliárdba kerül. Hiller István nyomja tovább a projektet, legutóbb karácsonyra ígérték, hogy a tantermekben lesznek a táblák. Április van ...

- 4-es metró. Az alagutak még csak a Szent Gellért térig vannak kifúrva, tehát még át sem mentek a pesti oldala, de az alagútfúró cég egy 35 milliárdos követelést nyújtott be, összesen 190 többletköltség-tétel alapján. AZ EU újabb 3 magyar nagyprojekt támogatására bólintott rá, a 4-es metró nincs köztük. Vagyis a finanszírozás teljesen bizonytalan, a végső összeg teljesen bizonytalan, a többletköltségek folyamatosan nőnek. A metró költségének hányad részéből lehetne a kötött pályás közlekedést fejleszteni, hogy ne 15 km/óra átlagsebességgel közlekedjenek a villamosok? Ráadásul az építő cégek mind külföldi tulajdonúak (Bamco, Strabag, Swietelsky) nem éppen a hazai cégeket  támogatjuk ezzel a rengeteg milliárddal. Amíg 5%-os recesszióban van az ország, addig függesszék fel a metró építését. Majd ha újra növekszik az ország teljesítménye, akkor lehet metrót meg autópályát építeni.

-AZ IMF hitelből 400 milliárd forint kölcsönt kapott az OTP, és 120 milliárd forintot az FHB. Mindezt a "vállalati és a lakossági hitelezés bővítése érdekében." Demján Sándor, a leggazdagabb magyar üzletember tavaly indította el Oroszország első lottójátékát. Sajnos az eredmények nem alakulnak fényesen, és most a terjeszkedéshez további tőkére van szüksége. Ehhez az FHB biztosít 25 milliárdos hitelt. Úgy néz ki, az IMF hitelünk egy része Oroszországban landol.

Hadd legyek már köcsög populista: 25 ezer millió forint hitelből hány kisvállalkozót lehetne megmenteni? Akik per pillanat nem tudnak hitelhez jutni? De a 300 milliárd forintos (!) vagyonnal rendelkező Demjánhoz hozzávág 25 milliárdot egy állami bank ... miért nem egy
magánbank kockáztatja a pénzét?

- Az Államreform Bizottság még 2007-ben összegyűjtötte, hogy milyen feladatkörök tartoznak az állam hatáskörébe. 9045 állami feladatkört írtak össze.... A lista fele lett csak nyilvános, azt hiszem sejthetjük, hogy miért. A dagi, tohonya állam képe rajzolódik ki,
mindezt a mi adónkból finanszírozva.

A hatékonyság, takarékosság és ésszerűség messze elkerüli az állami feladatköröket. Átszervezéssel több száz milliárdot lehetne megspórolni. Persze ezzel megint visszakanyarodtunk a II.-es ponthoz, akkor nem lenne állásuk a kádereknek. De az államcsőd küszöbén ez a kérdés legyen már a lehető legmarginálisabb!

Erdőgazdálkodás: 22 (!) állami cég van erre a feladatra. Kettő ebből a Honvédelmi Minisztériumhoz tartozik. A "HM Budapesti Erdőgazdaság Zrt.-t" 1 vezérigazgató + 2 vezérigazgató-helyettes + 5 regionális igazgató vezeti.
A "HM Kaszó Erdőgazdaság Zrt.-t" 1 vezérigazgató + 1 vezérigazgató-helyettes + 5 igazgatósági tag + 7 felügyelőbizottsági tag vezeti.
Rengeteg ugyanolyan feladatot végző állami cég van még ezen kívül is, ahol párhuzamosan ugyanolyan munka folyik. Van egy sor agrártanácsadó intézmény, egy sor vállalkozástámogatással foglalkozó állami szervezet, van 5 (!) meteorológia szolgálat és még lehetne tovább is sorolni ...

Van 3200 önkormányzatunk, van 3200 polgármesterünk 3200 képviselő-testülettel, benne a sok-sok önkormányzati képviselővel. Van 19 megyei közgyűlésünk, van 19 fővárosi kerületi polgármesterünk, képviselő-testületünk, jegyzőnk. Van 386 parlamenti képviselőnk, pont
annyi, mint amennyi Trianon előtt volt. Van 3 közszolgálati televíziónk, van 3 közszolgálati rádióadónk. Van egy 24 890 fős honvédségünk és 72 felsőoktatási intétményünk, de csak 561 bölcsőde.
Vannak nagyon szép völgyhídjaink, vannak alagútjaink, amely felett nyáron búzát aratnak. Van eladott repülőterünk, van eladott nemzeti légitársaságunk. Van 100 milliárd dollár adósságunk. Van 3 millió nyugdíjasunk és van 800 ezer -papíron- rokkantnyugdíjasunk. Van 750 ezer közalkalmazott és van 1 millió minimálbéres. Nincs eurónk, nincs egykulcsos személyi jövedelemadónk, de van sok kilométer autópályánk.

Egy csodaszép, szívszaggató Lendvai idézettel zárnám:
"És igenis a baloldal válságot fog kezelni, mert nem az a baloldal dolga, hogy ha az ország szekere a szakadék felé robog, akkor tejet és kenyeret osszon a batáron ülőknek, hanem hogy megállítsa azt, és vigyázzon, senki ne essen ki belőle."

Látjuk, tényleg nem esik ki senki a szekérből.

Viktor megint dezinformál


mszp_fidesz_hazudnak_teccikerteni“Így tehát minden, a változást akaró szavazatok megosztására törekvő szervezet kizárólag az MSZP hatalmi érdekeit szolgálja”

Legalábbis ez Orbán Viktor véleménye, aki a Magyar Demokratának adott interjújában fogalmazott így, egyértelműen utalva az erősödő Jobbik - a Fidesz által kitalált és képzelt – politikai szerepére.

Ez a kijelentés persze legalább akkora hazugság, mint az, hogy a Jobbik a Fidesz kreálmánya, vagy éppen fordítva, az MSZP titkos trójai falova, amely a nemzeti oldal megosztására készült el.

Orbán Viktor szerint 2002 és 2006 tanulsága az volt, hogy csakis a jobboldal megosztásával tud nyerni a baloldal. Pedig az igazság az, hogy Orbán Viktor kétszer bukott meg a választók szemében, méghozzá azért, mert bebizonyosodott, a Fidesz nem képes az emberek többsége szerint hiteles politikát folytatni. A „narancspárt” várható győzelme a következő parlamenti választásokon sem mutathat mást, mint egy elkeseredett és kiábrándult nemzet kétségbeesett, folyamatos lavírozását a nagyobb, meg a kisebb rossz között. Hol MSZP, hol Fidesz, hol, MSZP, hol Fidesz… Attól függ, melyiket utálják épp kevésbé. Így megy ez 20 éve.

Nincs mit csodálkozni azon, ha ezek a parlamenti pártok a Jobbikkal kapcsolatban, felváltva tálalnak fel mindenféle összeesküvés-elméleteket a médián keresztül, hogy megtévesszék és dezinformálják az embereket. Magyarországon kialakult 1989 után két oldal, amelynek jelenlegi szereplői két évtizede ugyanazt a játékot játsszák, a saját maguk által kialakított szabályok szerint. 4 évente valamelyik oldal felülkerekedik a másikon, majd újabb 4 év múlva változhat a felállás, kivéve a „sztárjátékosok”. A meccs résztvevői, függetlenül az eredménytől, mindig megkapják a gázsijukat, tehát számukra nincs igazán tétje a mérkőzés kimenetelének. Haszon van a győzelmen, de a „bukáson” is. Az NB I-es szereplés pedig garantált pozíció. Legalábbis eddig így volt! De most már itt a Jobbik, amely puszta létezésével és növekvő népszerűségével is azt sugalmazza, hogy elég volt a játékból! Elég volt az indokolatlan zsíros gázsikból! Elég volt abból, hogy eljátsszák az országot a nemzet feje felett! Itt az ideje lefújni a mérkőzést és a játék helyett elkezdeni dolgozni! Márpedig ez azt jelenti, hogy ezzel a felfogásával a Jobbik új színt vihet a parlamenti politikába, megtörve a rendszerváltó elit, sztárgázsikra épülő dogmatikus játékszabályait.

Orbán Viktor azt mondja, hogy nincs szükség a parlamentben sokszínűségre. Nyílván a kétszínűség jobban tetszene neki: narancs és vörös. De a magyar ember színe, mégiscsak a piros, fehér, zöld.

Vona Gábort tudom idézni, aki azt mondta, hogy “a magyarok kétharmada jobbikos, csak még nem tud róla”. És ez valóban igaz! Az elhallgatás és a mocskolódások kordonján nehezen tud áttörni a nemzeti radikális mozgalom, mégsem lehetetlen, hiszen egyre többen ismerik meg a Jobbikot és csatlakoznak a változáshoz, amely felelősségre vonással, valamint ítélettel fenyegeti a parlamenti politikát. A Jobbik mögé áll a kiábrándult egykori fideszes, illetve a felébredt egykori mszp-és szavazó is.

Az egyetlen erő, amely ma megosztja Magyarországot, az a parlament és azon belül is a különböző pártok, melyek pont attól félnek, hogy a Jobbik szó szerint elveszi a megosztottsággal teremtett létjogosultságukat, hiszen a radikális mozgalomban kezdenek egyesülni azok az erők, amelyek mind a nemzetért, a hazáért szeretnének tenni.

Ma kétféle szavazó van Magyarországon, az egyik, függetlenül attól, hogy melyik párttal is szimpatizál, lényegében a parlamentre voksol, szavazati jogával csak konzerválva az elmúlt 60 év hatalomgyakorlásának elvét, amely végső soron morális, illetve gazdasági válságba sodorta az országot. A másik szavazó a Jobbikra voksol, egy új erőre, amely megbontani készül a baloldalinak, vagy jobboldalinak mondott pártok által kialakított politikai mókuskereket.Magyarországnak szemléletváltásra van szüksége! A változás egyetlen képviselője pedig a Jobbik Magyarországét Mozgalom.


forrás: ellenkultúra

2009. május 21., csütörtök

Horn: „A Jobbik egy ócska, rasszista, neonáci párt”

Horn: „A Jobbik egy ócska, rasszista, neonáci párt”

Horn Gábor azt mondta, Magyarországon olyan politikai erők és szövegek váltak a közélet részévé, amelyek alapján akár 2 millió ember is kitaszítódhat a magyar állampolgári körökből.

„A Jobbik egy ócska, rasszista, neonáci párt” – mondta Horn Gábor az ATV-ben. Az SZDSZ kampányfőnöke szerint az EP választások tétje, hogy az erőfölénybe került Fidesz és a zsugorodó MSZP mellett ki lesz a harmadik erő az Európai Parlamentben: egy neonáci szélsőség, vagy a liberális oldal – fogalmazott.

Horn Gábor azt mondta, Magyarországon olyan politikai erők és szövegek váltak a közélet részévé, amelyek alapján akár 2 millió ember is kitaszítódhat a magyar állampolgári körökből. Szerinte azonban nem is a Jobbik az igazi kérdés, hanem hogy Magyarország milyen képet alkot magáról külföldön.

VG - barikád.hu

Hál istennek nem sokáig tudsz már hazudni, mert remélem bötönben fogsz megrohadni, te szemét hazaáruló!

A gusztustalan fejed felér egy vizuális környezetszennyezéssel!

2009. május 20., szerda

Becsületes réti négerek.....

Prostituáltakat futtatott Bécsben a cigány önkormányzat elnöke

Csalás, kerítés, kitartottság és személyi szabadság megsértése miatt ítélte letöltendő börtönre a bíróság a mosonmagyaróvári cigány kisebbségi önkormányzat vezetőjét. Az ítélet nem jogerős.

Kerítés, kitartottság, csalás és személyi szabadság megsértése miatt ült a vádlottak padján a cigány önkormányzat vezetője cigánybűnöző családjával együtt. A vád szerint Horváth Elemér és társai több lányt is futtattak Bécsben, a Prater környékén. A bevételt a prostituáltaktól elvették. A cigánybűnözők az egyik lányt fenyegetéssel és bántalmazással bírták rá, hogy Ausztriában árulja testét. Egy alkalommal a nő ellenkezett, ezért akarata ellenére betuszkolták a kocsiba és kivitték Bécsbe. A prostituált ezt követően egy osztrák kuncsaftjától kért segítséget, így sikerült megmenekülnie. Ezt követően visszautazott Mosonmagyaróvárra gyermekeiért. Velük zsarolták a cigánybűnözők mindaddig, amíg följelentést nem tett.

Kerítés, kitartottság, csalás és személyi szabadság megsértése miatt a bíróság Horváth Elemért 2 év 6 hónap börtönre ítélte és 3 évre eltiltotta a közügyektől. Az ügyben szereplő cigánybűnöző rokon, H. R. hasonló bűncselekmények miatt 1 év 6 hónap börtönt kapott és 2 évre tiltották el a közügyektől. Az ügy másik két cigánybűnöző ugyancsak végrehajtandó szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélte a bíróság. Az ítélet nem jogerős.

nol.hu - barikád.hu

Áttörés előtt

FelnőnekFelnőnekA jelenlegi politikai elit egymást túllicitálva igyekszik befeketíteni, bemocskolni az egyetlen valóban jelentős új erőt, amely tiszta az elmúlt 20 év minden hazaárulásától, megalkuvásától, mutyizásától: a Jobbikot. Ők ugyanis nagyon is tisztában vannak vele, hogy mindezeket nem mondhatják el magukról, kezeik enyvesek, nyelvük hazug, és valamennyien vétkesek abban, hogy 20 évvel a „rendszerváltás” után ott tart az ország, ahol most. Ez az elit jócskán túljátszotta szerepét, túlélte magát, és a társadalom részéről is egyre nagyobb a nyomás egy teljes elitcserére. Pontosan ezt szeretnék elkerülni, ezért kapaszkodnak két kézzel a székeikbe, s próbálják ellehetetleníteni azt az erőt, amelynek tisztasága tükörként leplezi le az ő romlottságukat. Rossz hírem van számukra: minden ármánykodásuk ellenére kudarcra vannak ítélve!

A mai Magyarországon ugyanis társadalmi pozíciójától függetlenül már rengeteg ember van tisztában vele, hogy itt valamit a közelmúltban nagyon elrontottak. És akiknek helyre kellene hozni, azok a megoldás keresése helyett széttárják a kezüket és egymásra mutogatnak. A magyar ember individualista, és pont ezért jelentős részüket nem lehet olyan engedelmesen bégetve beterelni a karámba, ahogyan azt a nagy tömegpártok boszorkánykonyhájában kifőzték, Amerikában, Angliában, Franciaországban vagy Németországban. Van persze még mindig tizenpár százalék megszállott idióta, aki akkor is a szocialistákra szavaz, ha Rákosit jelölnék miniszterelnöknek, vagy visszaállítanák a Tanácsköztársaságot. Hasonló módon a másik oldalon is sokan vevők a szociális demagógiára, illetve Viktor, vezénylő tábornok úr fanatikus, ám egyre fogyatkozó számú hívei, akiknek még a tizedik elveszített választás után is el lehet magyarázni, hogy csak azért nem sikerült megint nyerni, mert az MSZP által pénzelt szélsőjobboldal megosztotta a jobboldali szavazókat. A többiek viszont ébredeznek. Még álmosak, csipás a szemük, de egyre többen jöttek rá, hogy nagyon át lettek verve. Ezért is fogyott el a levegő a szélsőségesen magyarellenes, ma már kizárólag a deviánsok szavazatait megnyerni igyekvő SZDSZ, és az identitásnélküli, a pár hónapos politikai túlélésért mindent feláldozni kész kalapkirálynő, és herényi agyú zsúrfiúja körül.

A társadalom pedig vérmérséklettől függően teljes apátiával, vagy a gyökeres változás igényével reagál. Lassan, de biztosan kezd formálódni az új többség, amely a mellébeszélést már nem fogadja el. Amelynek már nem lehet megmagyarázni a piac mindenhatóságát, az állami, politikai vezetők számonkérhetetlenségét, az elprivatizált javak felülvizsgálhatatlanságát. Egyre többen realizálják, hogy hatalmas fordulatra van szükség, az állam újjáépítésére, és az erkölcsi normák újra lefektetésére, és kőkemény számonkérésre. A Jobbik őket képviseli, ezt a napról-napra erősödő tömeget, amelyik politikai akaratát egyre érthetőbben artikulálja, és amelytől már-már betegesen retteg a regnáló elit, akik olyanok, mint a Bourbonok: semmit nem tanultak, és semmit nem felejtettek. Vagy Márait idézve: pontosan olyan veszélyesek, mint a zsákmányukat védő kommunisták, akikről az ideológiai köntös már lefoszlott, de a rabolt javakat mindenáron meg akarják védeni. Mert a fő kérdés ez, ne legyen kétségünk. A Jobbik nácizása, diszkreditálása azért olyan fontos számukra, hogy az általunk elmondottak is hiteltelenné váljanak! Hogy az igazság erejét fondorlatos ármánykodásaikkal ki tudják csorbítani, és ne a jogos vádak ellen kelljen védekezni, hanem az ellenség teljes megsemmisítésével el lehessen kerülni a számonkérést!

Üzenem nekik, hogy a Jobbik nem fogja hagyni, hogy nyugodtan és zavartalanul élvezhessék az ellopott vagyon nyújtotta gondtalanságot! MI azért vagyunk, és azért dolgozunk, hogy a megbomlott állami, gazdasági, társadalmi rendet helyreállítsuk, és szerencsére ezt egyre gyarapodó számú honfitársunk ismeri fel. El fogjuk érni az államadósság felülvizsgálatát, az igazságos közteherviselés bevezetését, hogy mindenki tudjon dolgozni, de az élősködőket nem segélyezzük, és természetesen a rablóprivatizáció felülvizsgálatát, a bűnözők börtönbe zárását, a társadalom bármelyik osztályához tartozzanak is! Tiborcként fogjuk képviselni a nép panaszát, amit a hatalmasok sohasem szeretnek meghallgatni. S az ellenerőt sem becsülnénk le, mert ott sorakozik jelenleg minden parlamenti párt, a mögöttük álló gazdasági érdekcsoportok, és a kezükből táplálkozó média. Sajnos, ott sorakoznak jelenleg a magukat nemzetinek, jobboldalinak tartó erők, mint a Fidesz, és a KDNP is. Részben önérdekből, részben irigységből, félelemből, de legnagyobb részben a megfelelési kényszer által hajtva. Nekik ugyanis „kötelességük” beintésre elhatárolódni minden határozottan nemzeti érdeket képviselő politikai mozgalomtól, ezt várja el tőlük az Európai Bizottság, az Európai Néppárt, a washingtoni külügyminisztérium és a sok különböző nemzetek feletti szervezet. Ők pedig jó nebuló módjára felmondják a leckét, és ha kell, ha nem elhatárolódnak a Jobbiktól, a Magyar Gárdától, és minden magyar embertől, aki a múlt bűneinek feltárását és a felelősök kemény megbüntetését követeli. A nyugati establishment részét képezik, és a klubba való belépés feltétele a neoliberalizmus legalábbis hallgatólagos támogatása, a nacionalizmus elutasítása, és a rasszizmus, antiszemitizmus litániaszerű, folyamatos elítélése. Sőt, ha most úgy alakul, készek a szólás szabadságát is korlátozni, hogy eleget tehessenek a zsidó szervezetek részéről jövő állandó nyomásnak.

A Jobbik kész összefogni minden hazáját szerető, tisztességes erővel az ország érdekében, de kizárólag megalkuvás nélkül! Hazánk érdekeinek védelme és saját becsületünk ugyanis a legfőbb erkölcsi parancs, amit nem kockáztathatunk napi politikai előnyök megszerzése érdekében. A minket támogatók sem tudnának elviselni egy újabb csalódást, reményeik megcsúfolását. Érezzük a felelősségünk súlyát, amelynek valamennyi cselekvésünket irányítania kell, szemben a hatalomban regnáló erőkkel, amelyek valamennyi lépésüket áthatja az ország és lakói iránt érzett nemtörődömség, sőt néha a megvetés érzése. A kérlelhetetlenség a haza érdekeivel szembemenőkkel szemben bizony ijesztő lehet számukra, ezért is nagy a pánik az árulók köreiben. S legyünk realisták, a magunkfajtákat nem szívlelik a földgolyó nyugati felét uraló erők sem. Kényelmetlenek vagyunk számukra, mint a tüske a köröm alatt. Ugyanis igazunk van, és ez még ma is túlságosan nyomasztó erő a rosszban sántikálók számára, dacára a dollárbillióknak, atomfegyvereknek, az egész világot behálózó sajtóbirodalmaknak. Hiába van ugyanis nyomasztó anyagi erejük, a lélek szabadságát még nem tudták megtörni, hiába követnek el mindent érte. Az igazság pedig szabaddá tesz.

Tekintsük át a közelmúlt választási eredményeit, amelyek bizony tények, hiába is próbálja elhallgatatni őket szokatlanul egységesen a jobb- és baloldali média: 2009-ben valamennyi választáson – legyen országgyűlési, vagy önkormányzati – a Jobbik Magyarországért Párt végzett harmadik erőként! A nagy menetelés kezdődött januárban a Ferencvárosban, a sajnos az elmúlt időben hagyományosan balliberális irányban szavazó kerületben Szegedi Csanád mindkét fordulóban 8% körül végzett. Ezt követően Tapolcán, Csepelen, Ajkán volt harmadik, és legutóbb Pécsett is tíz százalék felett zárt a párt jelöltje, miközben finoman szólva, egyik sem tipikusan konzervatív fellegvár. Ennek ellenére nem a valós eredmények kerülnek a címlapra, legfeljebb kétségbeesett hangú publicisták jajveszékelését lehet sűrűn hallgatni a szélsőjobboldal erősödéséről, a magyar demokráciát állítólag fenyegető halálos veszedelemről. Ne üljünk fel nekik! Saját és megbízóik monopóliumait féltik, azt a kellemes posványt, amiben két évtizede semmi lényeges nem történik, csak azért tapossák egymást az üst közelében állók, hogy a másik hátán ki éri el a kanalat, amivel lehalaszthatják a közös étel sűrűjét a saját edényeikbe. A Jobbik ebben nem fog részt venni, hanem rá fog sózni a zsírtól csöpögő, fösvény kezekre, sőt lehetőleg bilincset is kattint rá! S ezért valóban nem csodálhatjuk, ha félnek tőlünk, jó okuk van rá. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy Németh Zsolt Fideszes külügyér, legutóbbi amerikai hasoncsúszása alkalmával nem azt emelte ki vendéglátói előtt, hogy a rendszerváltás után 20 évvel még mindég a posztkádári elit fosztogathatja zavartalanul az országot, hanem azt az „eredményt”, hogy Közép-Kelet-Európában egyedül Magyarországon nincsen szélsőséges politikai erő az országgyűlésben. Miközben a szabad demokraták szélsőségesen magyargyűlölő, de mindenféle devianciára nyitott képviselői egyelőre két évtizede kirobbanhatatlanok onnan.

De sivalkodjanak csak, nyüszítsenek félelmükben, a valóság közeledik hozzájuk! Orbán Viktor, miután a kétezres évek elejére gyakorlatilag felszámolta a hazai politikai színpadon jobboldali riválisait (Dávid Ibolya ijedtében egészen a szocialistákig futott), két választást is elveszített a kohl-i recept alapján kifundált egységes jobboldali víziójával, a bornírt „egy tábor, egy zászló” erőltetésével. Kétségtelen karizmáját mutatja, hogy a két fájó vereség után is pártja élén tudott maradni, minden megbuktatására szőtt kísérletet visszaverve. A tények azonban azt mutatják, hogy mind 1990-ban, mind 1998-ban a jobboldal csak koalícióban tudott kormányozni, ahogyan kényelmesen megtehette volna azt 2002-ben, és 2006-ban is, amennyiben Orbán és a Fidesz vezérkara nem akarja kisajátítani a kizárólagos hatalmat. Sajnos azonban, bármennyire is antidemokratikus ez egy „demokratától”, pontosan ez a céljuk. S ennek érdekében tömik most is a túlzottan jóindulatú nemzeti gondolkodású emberek fejét azzal a maszlaggal, hogy kizárólag az egységes jobboldal tud változásokat megvalósítani, amelynek egyetlen hiteles képviselője a Fidesz, és ezért nem szabad megosztani a szavazatokat. Ezt kiegészítik aljas hazugságokkal, sunyi szóbeszédek terjesztésével, amelyhez a nagybajszú, pápai – minő véletlen – szocialista kádercsemete, Kövér adta meg a kezdőpatront: a Jobbikot az MSZP, az Szdsz, az oroszok stb. hozták létre/pénzelik. Még nem észlelik talán, de középtávon, ahogy egyre több ember veszi észre, hogy a Jobbik az egyetlen hiteles párt, hazudozásaik a saját fejükre szállnak vissza, tovább morzsolva önön hitelességüket. Mert mi keresztény emberként biztosak vagyunk benne, hogy a jó szándék, a becsület, a tisztaság diadalmaskodni fog, míg a gonosz és áruló elnyeri megérdemelt büntetését.

Már most írásba merem adni, hogy a három hét múlva esedékes EP választásokon a Jobbik el fog érni 8 százalékot, hiába dühöng ellene egyre elszántabban minden parlamenti erő, a négyarcú egypártrendszer. Ahogyan az utóbbi időben már minden közvélemény-kutatónál hónapról-hónapra, hétről-hétre emelkedik a párt népszerűsége, mert a nagy manipulátorok sem engedhetik teljesen aláásni szakmaiságukat, és 5% alá hozni egy 8%-al bejutó erőt. Ezzel megdől az elveszett szavazatról szőtt Fidesz-mese, és a – remélhetőleg előrehozott – országgyűlési választásokon már jóval tíz százalék fölötti eredményre tudunk jutni, aminek azért van hatalmas jelentősége, hogy a Fidesznek a Jobbik támogatására, és így valódi nemzeti érdekű kontrollra is szüksége legyen az új alkotmány elfogadásához. A hosszabban elhúzódó gazdasági válság, és annak kiderülése, hogy a Fidesznek igazából nincsen reális koncepciója annak kezelésére, és egy radikális változás megvalósítására, a 2013-14-ben esedékes következő választásokon már kormányzati pozícióba is juttathatja a Jobbikot. A helyzet tehát reményteljes, mi mindennap erősebbek leszünk. Most még egy búvópatakhoz hasonlítunk, de hamarosan kitörünk a sziklabarlangból a fényre, és áradó lendületünkkel el fogjuk söpörni az útból a jelenlegi, hanyatló és velejéig korrupt politikai elitet. Ezt el tudják rejteni még ideig-óráig azzal a majdnem hermetikus hírblokáddal, amellyel a bal- és jobboldali médiumok együttesen igyekeznek körülzárni bennünket, de legkésőbb június 7-én diadalmasan fogjuk magasba tartani a nemzeti érdekérvényesítés árpádsávos lobogóját! S fokról-fokra, lépésről-lépésre közelebb kerülünk ahhoz, hogy végrehajtsuk valódi célunkat, a nemzeti rendszerváltást. Amit 1989-ben CIA és KGB forgatókönyvek alapján egyeztetve, MDF-Szdsz paktummal még elraboltak tőlünk, de amelynek hitét, mint az 56-os lyukas zászlót, sosem tudták elvenni.

„Seb a vállam, és seb a markom, de fogom, viszem és megtartom. S összeszorított foggal hirdetem: nem ért véget a küzdelem!” /Wass Albert: Láthatatlan lobogó/

Lenhardt Balázs,
Jobbik gazdasági kabinetjének vezetője

barikád.hu


Megy a Jobbik és a Gárda Kiskunlacházára!

2009. május 19., kedd

A diktatúrában Draskovics a kápó?

Tegnap látott napvilágot a hír, miszerint a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete úgy döntöttek, hogy a nemzet a haza és a rend érdekében a továbbiakban együtt kívánnak működni.

Alig telt el néhány óra a hír napvilágra kerülésétől, Draskovics már ki is adta az utasítást, hogy alkotmányossági szempontból meg kell azonnal vizsgálni az esetet. A rendészeti miniszter nyilatkozatában aggályosnak nevezte azt, hogy egy rendőrszakszervezet és egy párt, különösen, hogy egy a szélsőséges nézeteiről ismert párt kerül együttműködő viszonyba. Természetesen Draskovics fogalmazásán nem kell csodálkozni, hiszen az ő olvasatában minden szélsőséges, ami a renddel és a rendpártisággal összekapcsolható.

Akik ismerik a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetét, tudják jól, hogy annak vezetője Szima Judit évek óta azért harcol, hogy visszaszerezze az utóbbi években az MSZP-SZDSZ által irányított és lezüllesztett, párthadseregként felhasznált rendőrségben dolgozó, becsületes, a rendőri szakmát komolyan művelő rendőri dolgozók becsületét. Ezért őt folyamatos támadások és egzisztenciális fenyegetések érik a hatalom részéről. A Tettrekész Szakszervezet ugyanúgy rendpárti, akárcsak a Jobbik és minden becsületes magyar polgár, akik biztonságban szeretnének dolgozni, élni, gyermekeket nevelni.

Draskovics természetesen az 1949. évi XX. Törvényre hivatkozik, melyben az is szerepel, hogy a Magyar Honvédség, a rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományú tagjai nem lehetnek tagjai pártnak, és politikai tevékenységet nem folytathatnak.

Ezzel rendben is volnánk, hiszen ez így lenne normális. Nem is hiszem, hogy lenne az együttműködési megállapodásban olyan pont, mely arról szólna, hogy belépnének a Jobbikba a Tettrekész Szakszervezet tagjai, bár az igaz, hogy több rendőr is a valódi rend híve és valóban szimpatizál a Jobbik közbiztonságra vonatkozó célkitűzéseivel. Ne mondja azonban senki, hogy a rendőröknek nincs saját véleményük. Pláne azoknak a kiszolgáltatott „kisrendőröknek”, akik azt látják, hogy vezetőik milyen politikai vagy más jellegű, például gazdasági befolyás nyomán cselekszenek, majd annak élvezik is jól megérdemelt jutalmát.

Az MTI tájékoztatása szerint az MSZP szólította fel hétfőn délután az igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy vizsgálja meg az ügyet. Magyarán pártutasításra cselekszik Draskovics, ami szintén ütközik az alaptörvénnyel. Ez világosan bizonyítja, hogy jelenleg az MSZP-nek van rendőrsége, amelyet politikai szükségletei szerint használ ki és fel, ellentétben a Jobbikkal.

A hatalom tehát továbbra is bizonyítja diktatórikus jellegét, amely végképp összeegyeztethetetlen azzal a jelenleg érvényben lévő, illegitim alkotmánynak nevezett törvénnyel is, mely nem a nemzet érdekében született.

Bella Árpád

barikád.hu

Több a sokknál! - Az ECHO TV az MSZP-t reklámozza


2009-05-19 09:05 barikád.hu Kommentár nélkül Küldje el ismerősének!
Olvasónk küldött egy felvételt, ami azt bizonyítja, hogy az Echo TV nem csak, hogy kitiltotta a Jobbik reklámfilmjét és ezzel óriási öngólt lőtt a hirdetésekből származó bevétel elmaradása miatt, hanem mindennek tetejében az MSZP-t (!) reklámozza a honlapján. Nesze neked Széles-jobboldaliság!

barikád.hu



2009. május 18., hétfő

Az MSZP szerint a TMRSZ-Jobbik megállapodás sértheti az alkotmányos rendet

Micsoda mosoly?Micsoda mosoly?Az MSZP felszólítja Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti minisztert, vizsgálja meg, hogy a Jobbik és a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) között kötött megállapodás nem veszélyezteti-e az alkotmányosságot - mondta Juhász Ferenc, az MSZP elnökségének tagja hétfőn az MTI-nek.

A kormánypárti politikus elfogadhatatlannak nevezte, hogy alapvetően a politikai együttműködés került előtérbe a két szervezet között, miközben azt az alkotmány tiltja.

Juhász Ferenc szerint ha a vizsgálat azt állapítja meg, hogy a Jobbik és TMRSZ megállapodása sérti az alkotmányos rendet, az igazságügyi miniszternek meg kell tennie a szükséges intézkedéseket.

(MTI)


"Tisztelt" Juhász úr!

Magyarországon az alkotmányos rendet a ti tolvaj bandátok veszélyezteti..... De szépen mosolyogsz te tróger!

Elképesztő botrány! Az ECHO TV-ben nem mehet le a Jobbik kampányfilmje


A szerkesztőségünkbe jutott információk alapján szerződés szerint a mai naptól az ECHO TV-ben el kellett volna kezdődnie a Jobbik-kampányfilmvetítésének. A megrendelők állítólag korábban az ECHO TV által kibocsátott szerződést választották, amely akkor még a 2009-es EP-kampányra tartalmazott ajánlatot. A Jobbik a szükséges pénz kifizetését vállalta, a kampányfilmet pedig múlt pénteken időben elküldte a tévének. A tévécsatorna vezetése azonban hirtelen, egy hétvégén tartott értekezleten úgy döntött: nem lesznek politikai hirdetések az ECHO TV-ben.

2006-ban a Jobbik és a HÍR TV között volt hasonló jellegű konfliktus, akkor ott a Harmadik Út (MIÉP-Jobbik) piaci áron sem tudott tévéhirdetést vásárolni. A HÍR TV idén állítólag egyáltalán nem sugároz politikai kampányfilmeket, vagyis ott ismét nem lesz Jobbik kampányvideó. Az ECHO TV korábban szeretett volna helyet adni a kampánynak, ez változott meg most ott is. Hogy a két csatornánál köze van-e a Jobbik elhallgatására irányuló fideszes befolyásnak arra, hogy így döntöttek, mindenki döntse el maga.

Mindenesetre nagyon furcsa, hogy két hírcsatorna, amelyek a politikával foglalkoznak napi 24 órában, egy országos EP-választás alatt nem adnak helyet egyetlen egy politikai hirdetésnek sem. Felettébb ritka, hogy egy tévétársaság ennyire rossz üzleti döntést hozzon, hacsak valami felül nem írja az üzleti racionalitást. Na, de mi?

Az általunk megkérdezett politológusok szerint ilyen még a világtörténelemben sehol és semmikor nem fordult elő. A neve elhallgatását kérő - azaz állását féltő - politológus szerint az ECHO TV és a HÍR TV a Fidesz nyomására hozott egy ilyen teljesen abszurd és antidemokratikus, a szólásszabadságot teljesen megcsúfoló döntést. "A Jobbik hirdetése miatt tiltották le a kampányfilmeket, hiszen az komoly konkurenciát jelentene Orbán Viktor számára. Az törvénytelen lett volna, ha csak a Jobbikot utasítják el, ezért inkább úgy döntöttek, hogy lemondva az ezzel járó bevételekről, inkább kitiltanak mindenkit, csak a Jobbik be ne jusson a képernyőre. Nevetséges, de egyben azt jelzi, hogy a Fidesznél és a hozzá közel álló tévétársaságoknál komoly zavarodottság van a radikális párt megerősödése miatt." - tette hozzá a politológus, aki egyébként többször volt már a két csatorna vendége. Véleménye szerint a két hírtévé a hátralévő hetekben valószínűleg egyoldalú Fidesz-propagandát fog folytatni.