2012. február 8., szerda

Közmunkaprogram...Vásárosnamény...


Elmesélem, hogy telt a mai napom. Reggel felkeltem (4:30), elmentem "dolgozni" 5:40-kor. Már az ajtóban 20 cigány. Továbbmentem az úgynevezett "melegedőbe", ott megint vagy 30 cigány. Telt-múlt az idő, gyülekeztek az emberek. Egyszer hallom, hogy valami kisfőnök beszélget, és mondja, hogy összesen 200 ember van. Ebből összesen 15 fő volt magyar.
A cigányok elkezdtek pampogni, hogy a magyarok mit keresnek itt stb. Hogy mondjam, kicsit paráztam is, de aztán elcsendesült a dolog. Azt nem is szeretném részletezni, hogy milyen "illatfelhő" kísérte őket... 9-kor átmentünk a művelődési házba aláírni a papírokat... Elmagyarázták mindenkinek, hogy "brigádok" mennek, nem pedig összevissza. Erre a köcsög rétinigger mit csinál? Tolakszik... És ő mondja, hogy a "geci magyarok" tolakodnak... 9:30: vissza a koszfészekbe, amit ők melegedőnek neveznek... 10:00: balesetvédelmi oktatás, amit persze mi, magyarok kussban végighallgattunk, a cigányok nem... Ugyebár szó esett arról, hogy nem lehet inni stb... Erre mindenki ordibál, hogy ez szemétség, mi az, hogy nem lehet inni. Szóval elszabadult a pokol valamilyen szinten. 10:30-kor hazajöttem.
Azt még hozzátenném, hogy 8 óra munkáról van szó (havi 46 ezerért). Azért jöttem el, mert azt sem tudták megmondani, hogy ki mit fog tevékenykedni. Kicsit értetlenül állok, és azon gondolkodom, hogy vajon ezért tanultam-e. Vagy ennyit ér az érettségim? Persze akad olyan ismerős, aki természetesen máshol dolgozik, jobb, rendezett körülmények között... És amikor én megkérdeztem azt az illetőt, aki engem felvett, hogy miért is kerültem ide, az volt rá a válasz: mert csak itt volt hely. Hát köszönöm szépen, én ebből nem kérek.
Adjon az Isten szebb jövőt!
(József)

A Mazsihisz mondaná meg, ki mit nyilatkozhat, és melyik parlamenti bizottságnak lehet tagja


A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének vezetői levélben fordultak Kövér Lászlóhoz, az Országgyűlés elnökéhez. A Mazsihisz vezetői a külügyi bizottság jobbikos tagjának a napokban megjelent nyilatkozatára utalva azt kérik, hogy a T. Ház a "megfelelő szankcióval" sújtsa az "ilyen személyeket", s ha szükséges, fosszák meg "őket" a bizottsági tagságuktól, felszólalási lehetőségeiktől:
Tisztelt Házelnök Úr!
Minden jóérzésű embert megdöbbentett Gyöngyösi Márton jobbikos képviselőnek a Jewish Chronicle c. újságban tett fajgyűlölő nyilatkozata, amelyet a magyar sajtó is ismertetett.
Ez a nyilatkozat ismételten rávilágított arra, hogy Magyarországon létezik egy olyan társadalmi csoport, amelynek képviselői a Jobbik révén a Parlamentbe kerültek és ezt arra használják fel, hogy gyűlöletet szítsanak, tönkre tegyék (sic!) Magyarország jó hírnevét, és visszavessék országunkat abba a pária szerepbe, amelybe az 1940-es évek tömeggyilkosságai taszították.
Különösen sajnálatos, hogy Gyöngyösi képviselő a külügyi bizottsági tagságát arra használta fel, hogy olyan színben tüntesse fel magát, mintha annak tagjaként az egész bizottság véleményét tolmácsolná, és a többiek is egyetértenének azzal, hogy a zsidóságot és Izraelt gyalázza.
Véleményünk szerint megengedhetetlen, hogy a külügyi bizottság egyik tagja ilyen nyilatkozatot tegyen, ezért kérjük, hogy megfelelő szankcióval sújtsák az ilyen személyeket és ideiglenesen, vagy véglegesen fosszák meg őket a bizottsági tagságuktól, felszólalási lehetőségeiktől.
Biztatónak tartjuk, hogy a KDNP nyilatkozatban ítélte el Gyöngyösi képviselő kijelentéseit. Javasoljuk, hogy a t. Ház kövesse ezt, és mutasson rá arra, hogy nem ért egyet az ilyen megnyilatkozásokkal.
Biztosak vagyunk abban, hogy a magyar demokratikus pártok képviselői képesek együttesen fellépni a szélsőjobb fenyegetése ellen, és ha szükséges a házszabály módosításával fogják biztosítani Magyarország tekintélyének megőrzését.
Mielőbbi intézkedésében bízva, válaszát várva
Tisztelettel
dr. Feldmájer Péter
elnök
Zoltai Gusztáv
ügyvezető igazgató
(Forrás: Mazsihisz)


További részletek: http://kuruc.info/r/2/91769/#ixzz1ljwmNdkR