2010. március 27., szombat

"Okos Kövér" a fidesz tv-ben (ezek tényleg hülyének néznek mindenkit..) Ez a Kövér egy igazi buta primitív ősbunkó!

Ezek a legnagyobb rablók az egész világon...


Most magyarországi bankokat pereltek be holokauszttúlélők


A Magyar Nemzeti Bank, az Erste Group Bank, az MKB Bayerische Landesbank, az OTP Bank és a Creditanstalt bank elleni gyűjtőkereset szerint az alperesek vagy elődeik részt vettek a népirtásban, bűnrészesek voltak benne, és felbujtottak rá azáltal, hogy kifosztották a zsidó áldozatokat...

A felperesek, „a banki lopás holokausztáldozatai” 1944-es árfolyamon számolt 2 milliárd dollár vagyoni kár és a kamatok megtérítésére tartanak igényt. Ezenkívül büntető jellegű kártérítést is követelnek, amelynek összegét később állapítanák meg.

A csütörtökön, 10-cv-1884-es ügyszámon iktatott keresetet – akárcsak a másfél hónappal ezelőtt a MÁV-val szemben indított per esetében – Illinois állam északi kerületi bíróságán nyújtották be. A meseszerű perirat szerint a szóban forgó bankok vagy elődeik a magyarországi holokauszt „gazdasági karjaként” szolgáltak, ezáltal mintegy felbujtva annak „politikai karját”, amely ténylegesen elrendelte és fizikailag végrehajtotta a magyar zsidók tömeges deportálását Auschwitzba. A bankok kifosztották ügyfeleiket: eltulajdonították a zsidók bankszámláin levő vagyont, valamint a széfjeikben őrzött értékeket, köztük ékszereket, műtárgyakat és értékpapírokat.
Az állítólagos túlélők által beadott kereset szerint a bankok 1944-ben összeesküvésben vettek részt a nácik által megkezdett genocídium befejezésére. Gondoskodtak a zsidó közösségek fizikai megsemmisítéséről részben vagy egészben: lehetetlenné tették a holokauszt túlélőinek és örököseiknek, hogy valaha is visszatérjenek otthonukba vagy üzleti tevékenységükhöz az egykori Nagy-Magyarország területén.
A felperesek azzal vádolják a bankokat, hogy a nemzetközi jogot megsértve jogtalanul gyarapították vagyonukat a zsidóktól elrabolt értékekkel. A bankok és utódaik mindmáig folytatják az érintett zsidó csoport „népirtó megsemmisítését” egyebek mellett azzal, hogy törvényt sértve elutasítják a zsákmányolt vagyon visszaadását, azt hazudják, hogy nem szerezték meg azt, valamint szándékosan és jogtalanul titkolják az egykori vagyoni kimutatásokat. Az ellopott vagyonból a bankok befektettek, profitáltak, és tagadják, hogy tudtak annak létezéséről vagy nagyságáról.
A dokumentum szerint 1944-ben zsidó vagyont őriztek mintegy hatvan pénzintézetben, amelyek nevét felsorolják. A keresetet 25 többségében amerikai és izraeli állampolgár nevében (lehet, hogy a tudtuk nélkül, lásd kapcsolódó linkek) nyújtották be, felsorolva, milyen értékekkel rendelkeztek: vagyonos üzletembereket, kereskedőket és bankárokat fosztottak meg személyes és üzleti vagyonuktól.


MTI


szentkoronaradio.com

Jobbik folyamatosan erősödik! (nem véletlen!)


A Gallup közvélemény-kutató intézet márciusi felmérése szerint a Lehet Más a Politika (LMP) bejuthat a parlamentbe, míg az MSZP és a Jobbik fej-fej mellett küzdhet a második helyért a Fidesz "példátlan arányú győzelme" mellett.
A március 18. és 22. között készített, ezer ember kérdőíves megkérdezésén alapuló felmérés szerint a kampányfinis előtt a Fidesz a listás szavazatok 60 százalékát szerezheti meg, az MSZP 17 százalékot, a Jobbik pedig 16 százalékot kaphat április 11-én. Az LMP eszerint a számítás szerint a bejutást jelentő 5 százalék környékén helyezkedik el, míg az MDF-nek, még ha végül tud is budapesti listát állítani, a 2 százalékos eredményével meglehetősen kevés esélye mutatkozik a parlamentbe jutáshoz szükséges 5 százalékos küszöb átlépésére.
   
Az LMP-re továbbra is jellemző a rendkívül alacsony ismertség, listavezetőjüket a szavazótáboron belül is a kérdezettek körülbelül fele tudta megnevezni, és az LMP-vel kapcsolatban, amelyekkel a potenciális rejtőzködő szavazókat próbáltuk feltérképezni, az emberek több mint fele egyáltalán nem tudott véleményt nyilvánítani.
   
A teljes népességben a Fidesz szavazóinak aránya 45 százalékos, az MSZP és a Jobbik iránti preferenciáját egyaránt 10-10 százalék nyilvánította ki, az LMP-re a kérdezettek 3 százaléka, az MDF-re 1 százalék voksolna. A megkérdezettek 12 százalékra azzal hárította el a kérdést, hogy nem szavaz majd, a maradék 19 százalék pedig nem közölte pártpreferenciáját: vagy megtagadta a választ vagy "nem tudom"-mal válaszolt.
   
A Gallup mérésében a megkérdezettek 66 százalékra vesz majd részt biztosan a választáson, de csak 56 százalékuk gondolja azt, hogy akkor is leadná a voksát, ha valamilyen halaszthatatlan dolga akadna aznap.
   
A vizsgálati adatok elemzése is azt mutatja, hogy nagyon kevés várható Fidesz szavazó rejti el véleményét, azonban annál többen tesznek így a kisebb pártok szimpatizánsai közül. A Gallup más kérdések alapján kirajzolódó motivációk alapján a rejtőzködőket döntő többségben a Jobbikhoz és az MSZP-hez sorolta. Ezt maguk a szimpatizánsok is megerősítik: a Jobbik szavazóinak 24 százaléka, az MSZP szavazóinak pedig 42 százaléka vélte úgy, hogy a saját táborukba tartozók nem feltétlenül szeretik kinyilvánítani a preferenciájukat mások számára - adta közre a közvélemény-kutató márciusi felmérésében.

MTI

Széles Gábor is csak egy mocskos tolvaj...


Széles Gábor és a bolsevikozás - amikor visszafelé sül el a fegyver

Nem mi gonoszkodunk, a saját lapja
ábrázolja félig kinyújtott nyelvvel
Széles Gábor a saját lapjának adott interjúban kijelentette: a Jobbik nem radikális párt, ezen a kategórián már régen túllépett. Szerinte a „bolsevik kinyilatkoztatás” jellemző rájuk, mert meggyőződésük, hogy ők jelentik a többséget. „Bolsevik mentalitás jellemezte Vona Gábor múlt hétvégi nyilatkozatát is, amikor azt mondta, a Jobbik kétharmados győzelmét a Fidesz veszélyezteti, és nem fordítva” – mondta Széles. 


Széles Gábor nem egyszerű eset, abban az értelemben, hogy azzal vádolja a Jobbikot, amit ő követett el az utóbbi években. Egyes pszichológusok már komolyan fontolgatják, hogy interjúra hívják, hisz az egyén saját hibáinak ilyen mérvű átruházását egy ellenfélre eddig még nem ismerte a szakma. A háta mögött egyszerűen csak Buldognak nevezett milliárdos szerint a Jobbik nem radikális párt – kérdés, hogy akkor melyik párt az? –, sőt, még bolsevikok is lennének, amiért Vona szerint a Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmadát és nem fordítva. Az Ikarus gyilkosa politológiai leckét adott a szebb napokat eddig még nem látott Magyar Hírlapnak, azonban szemérmesen elhallgatta saját életének kényelmetlen fejezeteit.
Ilyen kényelmetlen fejezet lehet számára az, ha esetleg egy interjúban arról kellene vallania, hogy milyen megfontolások alapján sertepertélt ő az MDF környékén még 1989-ben, amikor már a napnál is világosabb volt, hogy Antallék fognak kormányt alakítani.
Buldog elvtárs elég későn, 1989 nyarán csatlakozott az MDF-hez, nem más hajtotta őt, mint a karriervágy. Akkor is, mint ma – és a közbeeső időintervallumban – ipari miniszter szeretett volna lenni. Azon a nyáron Bod Péter Ákossal együtt terjesztették elő az MDF gazdasági programtervezetét a párt választmánya elé az Ó utcai barakképületben. A meglehetősen életidegen, elvont programról hamar kiderült, hogy egyedül Bod Péter Ákos munkája, a feltett kérdésekre Széles megmukkanni sem tudott.
S mit ad Isten és a konzumidióta honi politikai élet? A fentiek ellenére (vagy éppen azért) Antall továbbra is tartotta magát ahhoz, hogy Széles legyen a gazdasági miniszter. Az az ember, akinek gőze sem volt a „saját” programjáról. Aztán a kormány megalakulása előtt négy (!) nappal a német hírszerzés figyelmeztette Antallt, hogy Széles KGB-s kapcsolatai veszélyeztethetik a magyar–német, és egyáltalán, a magyar-nyugati együttműködést. Ezért bukta el Széles akkor a miniszteri széket, helyére Bod Péter Ákos került. Buldog elvtárs viszont vigasztalásul megkapta a Videoton gyárat, majd az Ikarust. Az Orbán-kormány leendő (?) gazdasági (vagy ipari) miniszterének keze között aztán mindkét magyar gyár tönkrement, munkanélküliek ezreivel ajándékozva meg Magyarországot.
Nos, mivel tudom, hogy a KGB-s kapcsolatnak a túloldalon nem hisz majd senki, hiszen azt is könnyű szajkózni Kövéréknek, hogy Vona akar ide 20 millió oroszt behozni, no meg a Jobbikot Putyin pénzeli, azért elmesélném, hogy miként is került kapcsolatba Széles a KGB-vel.
A '80-as években saját műszeripari gmk.-val, később kft.-vel rendelkező Széles csak úgy tudta termékeit (televízióit) a Szovjetunió területére – valamint annak távoli részeire – szállítani, hogy a KGB-hez fordult, adjanak a szállítmányai mellé kíséretet, mivel útközben gyakran rabolják ki a szerelvényeit, gyakran teljes egészében eltüntetik azokat. Röviden: azért fizette Széles a KGB-t, hogy biztosítsák számára a termékek célba érését. Aztán a „rendszerváltozás” utáni káoszban, mikor biztosnak hitt piacok tűntek el egyik napról a másikra, Széles már azért is fizetett a KGB-nek, hogy üzletet szerezzenek számára, sőt, le is bonyolítsák azokat. Ezért nem kellett Buldog elvtársnak kereskedelmi képviselet Moszkvában, hisz őt a legismertebb és legjobban szervezett orosz „cég”, a KGB képviselte, amely mindent elintézett neki.
Az Ikarus gyilkosához magas rangú KGB-tisztek jártak látogatóba, sőt, a nyolcvanas évek végén még maga a szovjet miniszterelnök is tiszteletét tette Buldog elvtársnál. Kedves olvasóink joggal tehetik tehát fel a kérdést: hogy jön ez az ember ahhoz, hogy bolsevizmussal vádolja a Jobbikot? Egyáltalán, miként lehetséges az, hogy a kommunista diktatúrához, annak elnyomó szervezeteihez ezerrel szállal kötődő alak mai napig megmondóember lehet a hazai politikában?
Nos, a válasz egyszerű: az elmúlt húsz éveben a Buldog elvtárshoz hasonló alakok, az ő cimborái irányították az országot, felosztva azt maguk között, szabad prédának tekintve a magyarok által megtermelt javakat. Ennek egyenes következménye, hogy, a posztkommunista országok közül lassan egyedüliként, bennünket még mindig a kommunisták irányítanak, ők mondják meg nekünk, hogy miként kell demokratikusan viselkednünk. Ennek fényében már elég egyértelmű az is, hogy miért kell Szélesnek és bértollnokainak annyira támadniuk a Jobbikot. Minden jel arra mutat, hogy a nemzeti erő jelentős megerősödésével a királyságuknak véget ért.
Köpönyegforgatás bolsevik módra
Menjünk csak tovább Széles Ikarus-gyilkos fordulatokban és hazaárulásban gazdag életútján, van itt még említésre méltó érdekesség.
Buldog elvtárs ugyanis 1994-ben még mindig vágyott a miniszteri bársonyszékre. Mivel könnyen kikövetkeztethető volt, hogy a Horn Gyula által vezetett kommunisták alakítanak kormányt, egyre bizalmasabb, majd nyílt kapcsolatot alakított ki a pufajkás bolsevik vezérrel, teljesen hátat fordítva az MDF-nek. Noha szerepét a Gyáriparosok Országos Szövetsége elnökeként álcázta és legalizálta, a mátyásföldi Ikarus gyár épületében lévő irodájában egyre gyakrabban tűntek fel Horn emberei, mindenekelőtt Suchmann Tamás. A barátság odáig fejlődött, hogy 1998 februárjában a Bokros-csomag által leszegényített ország alkoholista miniszterelnöke, Horn Gyula egyértelművé tette az MSZP elnökségi ülésén, hogy amennyiben megnyerik a választásokat, Széles lesz a gazdasági miniszter, Suchmann pedig az államtitkára. Hogy egy ilyen lépés mit jelentett volna az ország szempontjából, azt hadd ne részletezzük. Széles mindenesetre elég magabiztosnak tűnt, a közeli ismerőseinek boldogan újságolja a hírt és készült a miniszteri szék elfoglalására, sorra hívta a kiszemelteket megbeszélésre, üzleti és személyi terveket készített. Azonban 1998-ban nem az MSZP, hanem a Fidesz nyerte a választásokat, és ezzel Széles miniszteri álmai szertefoszlottak.
Szertefoszlottak? Dehogy! Csupán megint ülepet kellett váltania, ami a nyaláshoz szokott, értelmet messze elkerülő tolvajelit számára már megszokott, sőt, elvárt feladat. Buldog elkezdett csúszni az orbáni fenék irányába, s persze nem kellett csalódnia. Miután 3,9 milliárd forintot ráköltött a Magyar Hírlapra és az Echo tévére, joggal reménykedhet abban, hogy miniszter lesz. Hisz eddig minden így történt ebben az országban, csak ő nyalt rossz időben rossz személynek, de most végre a megfelelő ülepet találta meg. Annak ellenére, hogy a Fidesz vezetői is tisztában vannak korlátolt szellemi képességeivel, s azzal, hogy vezetésre alkalmatlan, még mindig komoly esély mutatkozik arra, hogy az elhízott – és magánéleti tragédiájaként ráadásul impotens – köpönyegforgató lehet a gazdasági miniszter.
Ebbe a közös ülepnyalogató politikai életbe lépett be a Jobbik a maga radikalizmusával, s felborítani látszik az eddig olyan kiválóan működő, a magyar adófizetők rabszolgaszintre való lesüllyesztését hozó seggnyaló politizálást.
Hát ezért kell Szélesnek, az általa birtokolt Magyar Hírlapnak és Echo tv-nek, valamint a Buldog elvtárs által fizetett bértollnokoknak támadni a Jobbikot. Azért, hogy ennek a szellemi képességekben meglehetősen korlátolt – testsúlyát tekintve meg korlátlan – köpönyegfogatónak miniszteri álmai megvalósulhassanak.

Ezt akarjuk?
Florian Geyer – Kuruc.info

2010. március 26., péntek

Na, sok Viktor hívő, és rajongó szavazzatok csak a fideszre, meg is bánjátok hamarosan!!!


Simicska és Nyerges is érintett? - Orbán is belebukhat a BKV-ügybe
A fideszes pártelnök legbelsőbb körei is érintettek lehetnek a békávézásban egy informátorunk szerint. Amennyiben ez így van, kiderül, hogy csak akkor következmények nélküli ország-e hazánk, amikor a szocionisták vannak hatalmon, vagy akkor is, ha a megkülönböztető jelzésként nemzetiszínű zászlócskát lengető váltótársaik az érintettek. (Az eddigi tapasztalatok szerint az első változat igaz.)
A BKV-botrány egyik hűtlen kezeléssel vádolt fő gyanúsítottja ugyanis, úgy tudjuk, vallomásában nem csupán Hagyó Miklósról és Hatvani Szabó Jánosról tett említést, hanem az Orbán Viktor legszűkebb környezetébe tartozó Simicska Lajosról és Nyerges Zsoltról is. Az információ valóságalapját megerősíti az a tény, hogy Mesterházy vallomásával kapcsolatban teljes hírzárlat van. Informátorunk szerint a Fidesz vezetése nagyon megrémült a vallomás miatt, ezért a háttérben megindultak a tárgyalások az MSZP-vel és az SZDSZ-szel az ügy eltussolásának érdekében.
Simicska Lajos Orbán Viktor legbizalmibb embere. Kubatov Gábor környezetében dolgozó informátorunk elmondása szerint az ellentmondást nem tűrő Simicska egy igazi keresztapa. Az egymilliárd forint feletti projektekről csak ő dönthet. Nyerges Zsolt szintén Orbán legszűkebb gazdasági körének tagja, egyben Simicska bizalmasa és üzlettársa is. Amennyiben ők ketten belegabalyodnak a BKV-ügybe, az egyben Orbán Viktor politikai pályafutásának végét is jelentheti.
A BKV-bizottság el nem fogadott, ám nyilvánosságra hozott jelentése szerint nemcsak a főpolgármester, a helyettesei, hanem a Fővárosi Közgyűlés is olyan hibákat követett el, melyek a különböző BKV-s visszaélésekhez vezethettek.
A jelentéstervezetet a paritásos bizottság csütörtöki ülésén szavazategyenlőség miatt nem fogadták el, de a 120 oldalas dokumentumot György István, a bizottság fideszes elnöke az újságíróknak e-mailben eljuttatta; ebben egyebek mellett az érintettek "hibáiról" adott összegzést.
A dokumentum szerint Demszky Gábor hibája volt, hogy "a felelősséggel nem bíró politikai főtanácsadó, Mesterházy Ernő politikai mozgásterét szinte korlátlanná tette". Továbbá amikor tudtával és beleegyezésével a fővárosi cégeket, illetve azok vezető és ellenőrző testületeiben betölthető pozíciókat szakmai szempontok érvényesítése helyett engedte politikai alkuk tárgyává tenni.
Nemrég Balogh Zsolt, volt BKV-s vezér a botrányt okozó pénzek útját Hagyóig tudta követni, de nem zárta ki, hogy a milliók a párthoz vagy pártokhoz (!) is vándorolhattak. Balogh megismételte: Hagyó Miklós mellett az SZDSZ-es igazgatósági elnök, Tóthfalusi György kéréseit is teljesítenie kellett. Hozzátette, hogy az erről szóló beszélgetésen Mesterházy Ernő, a főpolgármester főtanácsadója is jelen volt.
(Kuruc.info - MTI - HírTV)

Olvasónk írja:
Tisztelt Szerkesztőség!
Előrebocsátom, hogy nem vagyok jobbikos, sem gárdista, de régóta olvasom a Kurucot, mert itt megjelenhet olyasmi is, amit a többiek nem mernek leírni.
Korábban több mint 10 évig dolgoztam a BKV-nál, az életem a városi közlekedés. Néhány éve távoztam, mert nem bírtam nézni, hogy a szemem előtt teszik tönkre a céget. A régi munkatársaimmal, akiket a valódi szakértői gárdából még nem küldtek el az évek alatt, még mindig tartom a kapcsolatot. Elég sokat tudok a BKV belső ügyeiről.
Ma már a pártsajtó sem meri elhallgatni, milyen pofátlan lopások mentek a BKV-nál. Az sem kizárt, bár várjuk meg a végét, hogy az MSZP-s és SZDSZ-es tolvajok kezén bilincs is kattan majd. A cikkekből azonban "véletlenül" kimarad a történet fideszes szála, amiről szinte mindenki tud a BKV-nál. Örömmel látom, hogy Önök ma ki merték mondani az igazságot. Hadd egészítsem ki cikküket még néhány érdekességgel.

A Szegeden elkapott informatikai igazgatót nem az előző gárda, hanem a mára Tarlósék tenyeréből evő Kocsis István vette fel a BKV-hoz. Méghozzá a Fidesz, pontosabban a Fidesz BKV-s kijáróembere, Vitézy Dávidka kérésére. Vitézy úgy jár ki-be Kocsishoz, mintha már ő vezetné a céget, és azt terjesztik, a Fidesz hatalomátvétele után már be is van neki ígérve egy zsíros állás.
Fuzik Zsolt korábban a CBA informatikai igazgatója volt, oda is a Fidesz tette. De Dávidkának nem biztos, hogy ez számított, hanem Zsoltika huncut kis mosolya. Mert ők nem csak barátok és üzletfelek voltak, hanem bizony buzitársak is. Akkor is együtt voltak külföldön, amikor Fuzikot keresni kezdték a rendőrök. Kizárt, hogy Buzik Zsolti ügyeiről ne tudott volna Dávidka és rajta keresztül a Fidesz. Tarlós azt nyilatkozta nemrég, hogy a mobiltelefonos jegyvásárlás is korrupció miatt hiúsult meg. Ez igaz lehet, de úgy, hogy Fuzik és Dávidka kevesellték a pénzt, amit a nyertes vállalkozó ajánlott.

A másik fideszes szál, hogy fél éve Pintér Sándor is megjelent a cégnél. A Civil Biztonsági Szolgálat nevű cége hivatalosan nem dolgozik a BKV-nak, de alvállalkozókon keresztül igen. Ő is régi haverja Kocsisnak, már az MVM-ben is együtt őrizték meg (maguknak) az értékeket. Pintérék ássák elő a kommunistáknak kínos ügyeket, de a fő feladatuk, hogy a Fideszre terhelő dokumentumokat eltüntessék. Szerencsére olyan hülyék, hogy le is buktatták saját magukat: bár a BKV honlapján nincs ott Pintér cége a szolgáltatók között, a Civil BSZ honlapján a referenciák között ott a BKV. Kérdés, melyik hazudik. Ez az a cég egyébként, amelynek székházában nemrég házkutatás volt és néhány embert letartóztattak. Később azt mondták, csak egy bérlőjük volt az érintett, de azt már nem tették hozzá, hogy "véletlenül" ennél a bérlőnél van vezető állásban Pintér lánya is.

Nem történik más most sem, mint gengszterváltás. Most szépen kifüstölik a konkurens lopóembereket a BKV-tól, hadd vakuljon a magyar. Aztán szépen ott marad az egész konc nekik, és a maradékot már egyedül fogják szétlopni.





kuruc.info

2010. március 25., csütörtök

Na, ennyit a "korrekt" sajtóról...


Morvai Krisztina közleménye a parkolási bírságával kapcsolatos hazugságról

Az Index híre hazugság, az ellenem március 24-én kiszabott parkolási bírságot a helyszínen kifizettem s a mentelmi jogomra nem hivatkoztam. Mi több, a bírságot annak ellenére fizettem ki, hogy a parkolási társaságnak – rejtélyes okból - a helyszínre küldött vezető munkatársa mindenáron arra próbált rábeszélni, hogy éljek mentelmi jogommal és ne fizessek. (Az egész mentelmi jog témát a helyszínre irányított provokátor hozta fel – sikertelenül.)
Gyalázatosnak tartom, hogy az elmúlt húsz évben politikusbűnözők sora követett el - főként a nemzeti vagyon kárára - súlyos gazdasági bűncselekményeket úgy, hogy a mentelmi joga mögé próbált bújni. A Jobbik Magyarországért Mozgalom programjának kiemelt céljai között van az ilyen cselekmények miatti elszámoltatás, valamint a politikusok mentelmi jogának megszüntetése.
A Jobbik ellen, valamint személyem ellen indult rágalomhadjárat fő mozgatórugója pontosan ez, azaz a jelenlegi parlamenti pártok félelme az elszámoltatástól, a felelősségre vonástól. A személyemet illető rágalmakat eddig szó nélkül tűrtem, ennek azonban most vége. Mind a folyamatosan hazudozó Index hírportáltól, mind a hazug tényállításokat azok valóságtartalmának ellenőrzése nélkül átvevő egyéb sajtótermékektől követelem, hogy jelen közleményemet helyreigazításként közöljék. Ezen túlmenően az Index-szel, s a többi érintett hírközlővel szemben büntetőeljárást és személyiségi jogi pert indítok, s minden lehetséges jogi eszközt igénybe veszek a március 24-i hazug hír közlése, s a továbbiakban még várható hazug állításaik miatt.
Tájékoztatom mindazokat, akik a Jobbik előretörésének megállítását várják a párt programjának elhallgatásától s a párthoz köthető személyek egyre durvább rágalmazásától: a magyar embereknek elegük van az ország kiárusításából és tönkretételéből, s pontosan tisztában vannak azzal, hogy valódi, azaz gyökeres, radikális változás csak akkor következhet be Magyarországon, ha az új erő, a Jobbik jelentős tényezőként kerül a parlamentbe. Éppen ezért a Jobbik előretörése megállíthatatlan, ezt a folyamatot a szokásos gyáva hazudozásaikkal nem fogják tudni megállítani, a magyar embereket nem tudják már becsapni, „megvezetni”.
Morvai Krisztina
a Jobbik európai parlamenti képviselője
barikad.hu

2010. március 24., szerda

Hát ez gyönyörű!!! Bayer Zsoca, gratulálok!


Mélybayer Zsoca, a józan megmondóember és a fideszes erkölcscsősz
kuruc.info

Ennyit tudnak a fideszesek! Szavazzon csak rájuk az a sok hülye, és majd jól megbánják!


Szolgálati autójával üldözött egy családot a fideszes politikus - baleset lett a vége
Tegnap éjszaka szolgálati autójával üldözött egy fejér megyei családot Törő Gábor, a megyei közgyűlés fideszes alelnöke, Fejér megye 5-ös választókörzetének képviselőjelöltje.
Az értesülést Oszlánszki Zsolt, Bodajk polgármestere megerősítette, hozzátéve, hogy hivatalukba este egy segélyhívás érkezett. Megkerestük Törő Gábort is, aki az esetre úgy emlékszik, hogy kocsijával eltévedt, és koccant egy másik autóval. Azt, hogy mindez egy zsákutcában történt, nem tudja, nem emlékszik.
„Tegnap este egy nő telefonált hozzánk, azzal, hogy ’Segítség! Üldöznek minket!’” – mesélte lapunknak Oszlánszki Zsolt, aki mély megdöbbenésének adott hangot. Bodajk polgármesterének elmondása szerint a történet azzal kezdődött, hogy az említett házaspár szórólapokat osztogatott Bodajk belvárosában, amin Törő Gábor helyi fideszes politikus jövedelmével kapcsolatos ellentmondásokra hívták fel a figyelmet. „Semmi becsületsértő, rágalmazó tényt ez a szórólap nem tartalmazott” – mondta a polgármester, aki úgy tudja, hogy a szórólapot osztogató két személy nem is pártaktivista volt, hanem szórólapozásból él.
A házaspár az este folyamán Törő Gábor egyik emberébe botlott, akit korábban súlyos testi sértéssel a bíróság már elítélt. A találkozásból szóváltás, a szóváltásból üldözés lett. A házaspár végül autójába pattant, és két gyermekével a hátsó ülésen (13 éves kisfiú, 16 éves lány) Iszkaszentgyörgy irányába vették az irányt, hogy egyik rokonuknál kérjenek menedéket. Autójukat hamarosan két autó is üldözőbe vette, reflektorokkal villogtak, és dudáltak. Az egyik üldöző Törő Gábor fideszes képviselőjelölt, megyei közgyűlési alelnök szolgálati Opelje volt.
A menekülő Suzukit végül Iszkaszentgyörgyön egy zsákutcában kényszerítették megállásra, ahol Törő Gábor autója balról bevágott a Suzuki elé, leszorította azt, a két kocsi ütközött, majd a másik kocsival körülzárták a menekülőket. A helyszínre végül rendőrök érkeztek, akik az esetről jegyzőkönyvet készítettek. Úgy tudjuk, a szórólapozást végző asszony jelenleg is sokkos állapotban van, akárcsak az esetet végigszenvedő gyerekek is. Jelenleg őket otthonukban kezeli a háziorvos, és lapunknak sem tudtak eddig az esetről nyilatkozni, ám az incidensnek voltak szemtanúi is. Az autósüldözésben Törő Gábor kampányfőnöke, és egyben sógora is részt vett.
Törő Gábor lapunknak megviselt hangon elismerte, hogy az ominózus este valóban találkozott ’véletlenül’ szórólapozókkal, akiket feljelentett jó hírnév megsértése miatt. Ezután autóba ült, eltévedt, és koccant egy kocsival, miután megpróbálta megelőzni. Arra a kérdésünkre, hogy ez az előzés egy zsákutcában történt, nem tudott válaszolni, majd lerakta a telefont, és többet nem vette fel.
(ATV)
A helyi jobbikosok a Kuruc.infónak megerősítették: az ominózus szórólap nem pártjuk alkotása, nekik ehhez semmi közük nem volt. Elmondták, hogy együttérzésüket fejezik ki az üldözés áldozataival és rendkívül felháborítónak tartják, hogy a megyei közgyűlés fideszes alelnöke a gyerekekre sincs tekintettel, ha pártcélokról van szó.
(Kuruc.info)

2010. március 22., hétfő

A fidesz szavazók tényleg azonosulnak, ezzel a fizetett faszkalappal???


Olvasónk videója: Bayer vs. Pörzse
A videó elején kiderül, ki hogyan viszonyul a szavazókhoz...

kuruc.info


Hát, ez a Bayer veryprimitív...

2010. március 21., vasárnap

Persze, a rendőrség megint hazudik a tényői gyilkosságok kapcsán...

Sziasztok kurucok!
Amiről most írok annak valóságtartalmát idő és egyéb lehetőségek híján megvizsgálni nem tudtam, de olyannyira felháborítóan cinikus, hogy látok benne rációt.

Mint azt mindannyian tudjuk szörnyű tragédia történt ezen a héten, kedden, Tényőn, ahol egy család, két kislány, és az ő szüleik vérbefagyott holttestét fedezte fel egy hozzájuk látogató rokon. A rendőrség nagy erőkkel a helyszínre vonult, azt lezárta, majd hosszas és alaposnak tűnő helyszíni szemle után egy sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozta a borzalmas történetet. A történet negatív hőse az édesapa, aki megölte családját, utána pedig önmaga ellen fordult.

A rendőrségi jelentés logikusnak látszik, de néhány dolog azért már akkor feltűnt. Műszaki ember lévén nekem nehezen hihető az, hogy egy felvágott erű, többszörösen mellkason szúrt ember hogy a fenében tud beindítani egy benzinmotoros láncfűrészt, illetve apaként, férjként nem tudom elképzelni azt az elmeállapotot, amiben végzetes támadást indítok azok ellen, akik az én világom központjai. Értelmiségi, tisztes anyagi és egyéb egzisztenciális körülmények között élő magyar családról van szó.

De kezdjük a fűrésznél. Akinek már volt szerencséje ilyen masinériához, az tudja, hogy az indítás nem egy "megnyomokegygombot" művelet, hanem ezeknek a gépeknek az indítása bizonyos sorrendiséget ír elő. Nevezetesen bekapcsol (típusa válogatja), láncfék kiold, "szívató" ráad, majd berántás, akár többször is, ha szükséges. Ezt én nem tudom elhinni egy olyan emberről, akinek a csuklóján az erek (ne adj' Isten az inak egy része is) átvágva, onnan erősen vérzik, többszörös mellkas-szúrástól sérültek a mellizmok és talán a beljebb lévő nemesebb szervek is. A benzinmotor úgynevezett "berántása" bizony férfimunka, ráadásul nem mindegy mit mikor csinál az ember. Amikor pedig beindult, azt bizony kemény kézzel tartani is kell.

A másik dolog a bizonyos hivatkozott pszichológusi kezelés. Azt tudjuk, hogy a pszichológus lelki problémákkal foglalkozik, a fentebb említett apuka is egy baráti státusban lévő ilyen szakemberhez járt. Legalábbis a rendőrség szerint. Ebben a témakörben laikus vagyok, de az, hogy valaki néhány alkalommal elmegy egy ilyen szakemberhez, aki még ráadásul ismerős, barát is, nem feltételez egy ilyen rettenetes elmebajt, amit ez a cselekmény sugall. Az én olvasatomban az elkövetéskori elmeállapot szigorúan pszichiátriai eset, komoly gyógyszeres beavatkozással megtámogatva. (Kuruc.info: leszögezzük még egyszer, hogy több médium is megírta, az apa nem járt ilyen kezelésekre.)

Ide társul a mai napon tudomásomra jutott információ, miszerint a rendőrség felülről "szájzárat" kapott, és ragaszkodnia kell a családapa ámokfutását felvázoló sztorihoz. Ugyanis informátorom győri rendőrségi forrásra hivatkozva állította, hogy Tényőn, kedden, igen nagy valószínűséggel cigányok által elkövetett rablógyilkosság történt, és ezt a bűncselekményt, de leginkább az elkövető(k) személyére(eire) utaló adatokat fű alatt kell tartani, tekintettel a választások közelségére, ugyanis egy ilyen esemény nyilvánosság elé tárása robbanásszerűen a Jobbik megerősödését vonja maga után ebben a régióban, ugyanúgy, mint Kelet-Magyarország nagy részén, és ez akár eldöntheti a választásokat is.

Az informátorom szerint a rendőrök találtak idegen lábnyomokat a házban (nem a gyilkosságok felfedezőjének nyomait), és még a zsaruk szerint is életszerűtlen az érfelvágós, késsel többször mellbeszúrós, láncfűrészes öngyilkosság. Az, hogy nem volt behatolási nyom a házon, az csak azért lehetett, mert a garázsajtó nem volt becsukva és ezen keresztül az elkövetők bejuthattak, illetve amikor elhagyták az épületet, a garázsajtót lecsukva, az automatikusan bezáródott. Így valóban azt a látszatot kelthette a helyszín, hogy az tette, aki nagy valószínűséggel eleve benn tartózkodott, ugyanis a bejárati ajtók be voltak zárva és belül himbálózott a kulcs is. Ehhez jön még a nem publikált láncfűrésztől eredeztethető sérülés az apa lábán.

Mindezek fényében pedig fura, hogy a héten mennyi családja ellen forduló egyénről olvashatunk az újságokban és a neten is, illetve a rádió, televízió is megszaporította ezen esetek számát, kül- és belföldieket, múltban és napjainkban történteket egyaránt.

Amennyiben ez így történt és történik most is (elhallgatás), ez hihetetlenül pimasz cinizmus a (háttér)hatalom részéről. Egyrészt szabadlábon van(nak) az elkövető(k), veszélyt jelentve bárkire, másrészt ez az összekacsintás kegyeletsértő, és hát a választási eredményt akár döntően befolyásolhatja..

A fent leírtakat közléséhez természetesen hozzájárulok, de nevem, mailcímem közlését kérem mellőzzétek, van még egy csomó dolgom ebben a hazában.



kuruc.info

Olvasó: Szinte biztosan cigányok gyilkoltak Tényőn

Kedves Kurucok!

Jómagam nem vagyok éppen radikális elfogultsággal vádolható, de az elmúlt hét eseményei arra sarkalltak, hogy -- mélységesen felháborodva a rendőrség valószínű sunyításán -- felhívjam a figyelmeteket egy összefüggésre, amely egyértelművé teszi a tényői események valós hátterét.

 Eleve már a rendőrség által kitalált történet nevetséges volt arra vonatkozólag, hogy egy ereit felvágott, saját magát többször mellkason szúrt ember még láncfűrésszel is nekiment magának. Ilyen abszurd, szánalmas hazugsággal még kafkai regényekben, vagy a sztálini idők propagandaanyagaiban sem találkozhattunk. (Kuruc.info: a többi hazugságról nem is beszélve: több, jobbikossággal igazán nem vádolható médium [pl. a Magyar Hírlap] is egyértelműen megírta, az apa még csak véletlenül sem volt pszichiátriai beteg. Az is figyelembe veendő, hogy a ház a falu legszélén áll, ahonnan gyorsan és feltűnés nélkül el lehet szelelni.) A közvélemény ennek ellenére mégis elhitte a magyarázatot. Talán még én magam is meggyőzhető lettem volna, ha nem látom a következő hírt:Talicskán tolták ki a százkilós disznót a cigányok

Ebben a győrszemereiek panaszkodnak arról, hogy a környékbeli cigányok rendszeresen fosztogatják az udvarokat, a füstölőhelyiségeket és ólakat, és senki nem mer ellene tenni semmit. Meg vannak félemlítve. Nemrég egy százkilós disznót toltak el talicskával, de a helyi kisbolt ajtórácsába is már áramot vezet a tulajdonos (már várom, hogy mikor lesz meghurcolva emiatt...), mert már háromszor kirabolták.

  Nos, ha valakiben felmerült a kérdés, hogy hol van Győrszemere, elárulom: a szomszéd falu Tényő mellett. Tehát, ha egyelőre nem is jelenthetjük ki egészen bizonyosan, hogy Tényőn cigányok gyilkoltak, a gyanú e hír hallatán finoman szólva is megerősödött. (Kuruc.info: Köszönjük a felfedezést! Bizony, így valóban sokkal-sokkal valószínűbbnek tűnik a cigány verzió, különösen azt tekintetbe véve, hogy a szemerei cigók egy része nem kispályás, pl. rendőrre támadtak, a falubeliek családjának kiirtásával fenyegetőztek stb. – lásd EZT)

Az a brutalitás, mellyel a tényői családot módszeresen kiirtották, tipikusan a dzsipókra jellemző. A tény pedig, hogy a szomszéd települést rettegésben tartják, szinte biztossá teszi, hogy honnan is fúj a szél.

Igaznak tűnik az a már általatok felvetett feltételezés, hogy a Jobbik nyugat-magyarországi előretörését megakadályozandó, szándékosan hallgatják el az igazságot.

Üdvözlettel

XY (Kuruc.info: a kérésünk a szokásos: ha olvasónk aláírja levelét, akkor egyértelműsítse, nevét lehozhatjuk-e. Ha ezt nem teszi, XY-ozunk.)

Kétmillió szelvény a kukába!


Nem tudom, hogy a Fidesz mire olyan büszke a kétmillió összegyűjtött ajánlószelvényével, én ugyanis inkább szégyelleném ezt a helyükben. Mert lehet, hogy ezt (eddig még) semmiféle törvény nem tiltja, mégis az ilyen viselkedés nem tisztességes és nem egyeztethető össze a demokrácia íratlan szabályaival.
Mélységesen antidemokratikus viselkedés, hogyha egy párt a becsületes megmérettetés helyett, inkább úgy kíván jobb pozícióba kerülni, hogy – a kopogtatócédulák elvonásával – már a rajt előtt elgáncsolja versenytársát.
Kétmillió ajánlószelvény! Vajon kiszámolta-e már valaki, hogy hány képviselőjelölt nem tudott a választáson a Fidesz partizánakciója miatt elindulni?
No persze… ha igaz egyáltalán. Mert azért az sem biztos. Hiszi a piszi ugyanis azt a kétmilliót! Mert senki nem látta még azokat az ajánlószelvényeket. És ahogy én elnézem, már nem is fogja senki. Gyanúsan sok az a kétmillió – és én régóta gyanítom, hogy a Fidesz (állítólag összegyűjtött) kétmillió ajánlószelvényével valami nem stimmel.
Személyes tapasztalatból tudom, hogy milyen kínkeserves még akár csak 750 darab cédula összegyűjtése is. Az emberek többsége ugyanis napközben nincs is otthon. Este sem nyitnak szívesen ajtót az ismeretlen csengetőnek, a hét végén meg igazán kellemetlen, ha az ember valakinek a privát szférájába behatolni kénytelen. Nem igazán hiszek tehát a kopogtatócédulák heteken át tartó folyamatos gyűjtögetésben, már csak azért sem, mivel azok 90 százalékának begyűjtése – köszönhetően a Fidesz szinte sáskajárásszerű tarolásának – már az első 10 nap alatt megtörtént!
Egy lélektani hadviselés folyik itt. Emberi tulajdonság ugyanis, hogy az emberek többsége ösztönösen azt a pártot véli a legerősebbnek, melynek a legtöbben adták a kopogtatócédulájukat. Az igazi választáskor pedig már mindenki arra adja a voksát, akit a legerősebbnek vél. Erre megy tehát ki a játék.
Most, hogy a Fidesz már – legalábbis szavakban – meglobogtatta azt a kétmilliót, még gyanúsabb, hogy még mielőtt azt bárki is látta volna, már siet is „a törvényes határidőn belül” megsemmisíteni. Hoppá! Hova az a nagy sietség?
És egyáltalán: hogy jönnek hozzá? Kinek a tulajdona az az ajánlószelvény? Mert szerintem az a választópolgáré, melyet a Fidesz csak bizományba és az OVB-be való továbbadás céljából kap meg tőle. Nem azért töltötték ki őket, hogy utána a kukában landoljanak!
Kísértetiesen emlékeztet ez 2002-re, amikor a kommunisták (a rájuk leadott szavazatoknak a választás estéjén való meglepetésszerű megugrásával) visszavették a hatalmat. Pedig a közvélemény kutatások (akárcsak ma is!) mind a Fidesz toronymagas győzelmét jósolták. A váratlan vereség után Orbánék viselkedése hirtelen 180 fokos fordulatot vett és ők, akik előtte még egymillió embert trombitáltak össze a Kossuth térre, most hirtelen elhallgatva, szelíd nyuszik lettek. Nem tiltakoztak és nem követelték a szavazatok váratlan esti megugrásának felülvizsgálatát és nem kérték a szavazatok újraszámolását sem!
"Vezérünk", akiben annyira hittünk, már csak arra bíztatott, hogy nyugodjunk bele a nagytekintélyű Országos Választási Bizottság megváltoztathatatlan döntésébe. Pedig harcolhatott volna és igenis, követelhette volna a szavazatok újraszámolását – de nem tette! És miközben mi szinte őrjöngtünk itt, ő a legnagyobb léleknyugalommal felült a repülőgépre és elrepült Dél-Koreába a foci világbajnokságra. Nem is láttuk hetekig…
Azt hiszem, ezért is volt nekem olyan „déja vu” érzésem ama bizonyos Astoria menekülésnél.
Más oka is lehet az ajánlószelvények túlgyűjtésének. Bár a választási törvény szigorúan tiltja az adatok lemásolását, mégis tény, hogy ez egy kitűnő lehetőség arra, hogy valaki hozzájuthasson kétmillió szimpatizáns választópolgár nevéhez, címéhez és személyi számához. Ezt persze nem állítja senki – ám ha egy későbbi időpontban egyszer csak mégis levelek, netán telefonhívások érkeznénk kétmillió választópolgár címére, akkor ne csodálkozzon senki…
Hát akkor – Éljen a demokrácia!
Dobos Attila
Nemzetőr főszerkesztő

barikad.hu

Vona: a Fidesz veszélyezteti a Jobbikot


A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados győzelmét - jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke szombaton este egy veszprémi nagygyűlésen.
Azt hallani ugyanis, hogy a Jobbik veszélyezteti a Fidesz kétharmados győzelmét, holott ez éppen fordítva van - tette hozzá. A Veszprém Arénában csaknem ezer ember tapsviharral fogadta a Jobbik-elnök közlését, miként azt is, hogy ha megnyerik a választást, megszüntetik a TV2 és az RTL Klub televíziókat. 
Vona Gábor szerint az országot csak tudatosan, készakarva lehetett ennyire szétverni, s ezt nem a magyar emberek tették, hanem a politikusok. Mint mondta: a politikusok azért "reszketnek tőlünk ennyire", mert tudják jól, hogy a radikális változás rajtuk fog kezdődni.

Ha van párt, amelynek nem fog megremegni a térde, ha "Draskovicsot, Szilvássyt, meg a többieket be kell zárni a börtönbe, azok mi vagyunk" - jelentette ki a Jobbik elnöke.

Szerinte ha a Fidesz nyerné meg a választásokat, akkor sem lesz jobb. 
"Pintér Sándor lesz állítólag a Fidesz belügyminiszter-jelöltje, s állítólag az övé lesz nem csak az összes rendvédelmi fegyveres testület, hanem a titkosszolgálatok is, s övé lesz az APEH" - mondta.

Akinek mindez a kezében van, bárkit "el tud tüntetni" - fogalmazott, megjegyezve: a Fidesznek a legfontosabb célja az lesz, hogy a Magyar Gárdát, a Jobbikot eltüntesse. "A Fidesz bennünket ellenségnek tart, az összes lakossági fórumukon már csak arról beszélnek, hogy miért kell a Jobbikot eltaposni".

A Jobbik programjáról szólva kiemelte: a számonkérés "csak félmunka", ugyanis olyan törvényeket kell hozni, hogy "a jövőben a politika ne válhasson még egyszer a társadalom ellenségévé". El kell törölni a képviselők mentelmi jogát, törvénybe iktatni a visszahívhatóságukat, eltörölni a végkielégítésüket, nyilvánosságra kell hozni az ügynöklistákat, a nemzeti vagyont pedig alkotmányos védelem alá kell helyezni - tette hozzá.
Vona Gábor szavait nagy taps, éljenzés fogadta. A pártelnök szerint a multinacionális tőkét "meg kell rostálni", a meglévő hiteleket "újra kell tárgyalni", s a magyarokon már nincs mit tovább szorítani; adót kell csökkenteni és munkahelyeket teremteni.

A Jobbik elnöke kijelentette: "aki nem akar dolgozni, bár tudna, az ne egyék". Szerinte a "cigány kisebbség egy jelentős része - tisztelet a kivételnek - életvitelszerűen rendezkedett be arra, hogy szociális segélyekből éljen, és esze ágában sincs dolgozni". A Jobbik minden erővel támogatni fogja a tisztességes gyermekvállalást, de "nem fogja támogatni a megélhetési gyermekgyártást" - mondta.

A nagygyűlésen bemutatkoztak a Jobbik Veszprém megyei képviselőjelöltjei: Ajkán Ferenczi Gábor tanár, Balatonfüreden Kepli Lajos mérnök, Pápán Erőss Bulcsú tanár, Tapolcán Dobó Zoltán közgazdász, Várpalotán Szabó Richárd agrármérnök, Veszprémben pedig Kovács Rajmund középvezető és Forgó Gyula üzemmérnök indul a választásokon.



Privátbankár

"Szükséges a trianoni békeszerződések revízió alá vonása" - Morvai és Gaudi Debrecenben


Az április 11-ei választáson múlik Magyarország jövője - mondta Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjelöltje pártja kampányrendezvényén vasárnap Debrecenben, mintegy ezer érdeklődő előtt.
"Ez nem egy választás lesz, hanem a választás, ami arról is szól, hogy rabok legyünk vagy szabadok" - jelentette ki a Jobbik európai parlamenti képviselője, akit állva tapsolva, hosszan ünnepelt a közönsége.
Nagy tetszést aratott a politikus, amikor elhagyta a dobogón elhelyezett elnökségi asztalt, s a résztvevők között sétálva tartotta meg beszédét.
Eddig a politika, a hatalom távol volt az emberektől, a radikális változás egyik lányege, hogy ez is megváltozzon - magyarázta, miközben megosztotta a mikrofonját a közönség soraiból hozzá szaladó kislánnyal. Később arról is beszélt, mit tesz, ha a választók bizalmából ő lesz a köztársasági elnök. "Az államfő dolga az emberek jogai melletti kiállás (...), nagy baj, hogy eddig nem így volt" - mondta, hozzátéve, hogy ez szerepzavar, ami a rendszerváltás óta folyamatos.
Morvai Krisztina megismételte azt a már többször hangoztatott nézetét, miszerint Magyarországnak gyökeres, radikális változásra van szüksége. Ennek záloga a Jobbik, mert a többi párt a status quo fenntartásában érdekelt - mondta, s a választásokon való részvételre buzdította hallgatóságát.
Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik igazságügyi miniszterjelöltje kérdésre szükségesnek nevezte "a trianoni békeszerződések revízió alá vonását". A határon túli magyar területeken az önrendelkezés biztosítását minimumnak nevezte, de, mint fogalmazott, "ha kell, adott esetben népszavazással határmódosítás is történhet". "Ehhez erős hadsereg is kell" - tette hozzá.
A nagygyűlésen bemutatták a Jobbik debreceni polgármester-jelöltjét: Ágoston Tibort, aki az 1281 napja folyamatosan demonstráló debreceni Kossuth téri tüntetők egyik vezetője.
(MTI)

A frissen szabadult enyingi maffiózócigók azonnal végigrabolták a várost

Olvasó: Üdv Kurucok!!! Sajnos csak tegnap tudtam hazajönni, egyből körbeszaglásztam. A következő információim vannak (az ITT tárgyalt témáról: arról, hogy priuszos enyingi bűnözőcigányokat szabadítottak rá a városra):

Pénteken 13 cigányt engedtek szabadon, és ahogy én tudom, jövő héten még 11 követi őket. A mai meccsen megtudtam több embertől, hogy péntek éjjel az orkok végigrabolták a fél várost, rengeteg betörés volt. Szombat éjjel is valami ribillió volt, mert egész éjjel rendszeresen szirénázás verte fel a csendet, de arról még nincs infóm. A lelátón egyből ez lett a téma, és mindenki felháborodottságának adott hangot "Elég ebből, ami itt megy Enyingen!", "Itt csak a Jobbik segíthet!", "Mikor jönnek már a szerbek?" és hasonlók. A cigányok eredetileg a műv. házban, majd egy étteremben mulattak volna, de oda nem engedték be őket. Így a város több részén inkább házaknál, kocsmákban és a benzinkúton zajlott a dorbézolás (utóbbi helyszínen a kúton dolgozókat rendőrök védték kisebb-nagyobb sikerrel, de aznap éjjel szinte senki sem mert ott tankolni). Láthatóan péntek óta ISMÉT nagyon pofátlanok lettek kormosék, az emberek rettegnek (Kuruc.info: ezt még a különben balos Blikk is kénytelen volt elismerni – lásd Piroska néni szavait előző cikkünkbenés nagyon el vannak keseredve. Vasárnapra (láthatóan) nem sok rendőr maradt a városban, csak a focipályára igyekvőket igazoltatták. Szintén a mai meccsen elmeséltek szerint a sünök a biciklistákat és járókelőket vegzálták, valamint a 64-es úton majdnem minden gépjárműt megállítottak és átkutattak az "esetleges közveszélyre veszélyes eszközök elkobzása, és a konfliktus megelőzése érdekében" (Kuruc.info: gy.k. valóban igaz az, amit előző cikkünk levélírója írt: a zsaruk feladata az orkok védelme volt) Mindkét bekötő részen egy-egy kisbusznyi sün tanyázott tegnap délután is, ezt saját szememmel láttam. Tehát a napnál is világosabb: Rendőreink a MI pénzünkből a bűnözőket őrzik! Az enyingiek nagyon besokalltak, nagy a felháborodottság. Egyelőre ennyi, ha valamit meg tudok még, jelentkezek!

PS.: Jellemző módon, ezek csak félhivatalos, ismerősök által elmondott infók, mert az emberek alapból nem szívesen beszélnek erről.

L.K.



kuruc.info

Hát ez nagyon GÁZ!!!


Szabó Vilmos több ezer szórólapon hirdeti weboldalát, amelyet elfelejtett regisztrálni, így más tette meg helyette. Az MSZP-s országgyűlési képviselőjelölt honlapján választási ígéretek és kampányfilmek helyett kegyetlen tények fogadják a látogatókat.

Újbuda számos forgalmas pontján látható ez a plakát, amelyen Szabó Vilmos, az MSZP képviselőjelöltjének internetes címe is olvasható:
Mint tudjuk, az MSZP hazudik reggel, éjjel meg este, így a sok éjszakázás annyira fárasztóan hat az egyes jelöltekre, hogy saját honlapjukat is elfelejtik regisztrálni. Tucatnyi óriásplakát és húszezer szórólap hirdeti azt a weboldalt, amely csak azóta létezik, hogy pár lelkes honlapszerkesztő regisztráltatta a domain címet (Szabó Vilmos nevén) és statisztikákkal, tényekkel töltötték fel.
A kepviselofunky.blog.hu oldal munkatársai azonnal tárcsázták a szocialista államtitkárt, aki megdöbbenve hallotta a hírt és elmesélte, hogy fogalma sem volt az egészről.
Szabó Vilmos NEM hivatalos honlapja: http://szabovilmos.hu/ (KATT!)

(Szent Korona Rádió)