2010. január 29., péntek

NA, ez a terrorizmus!!!

Gyermekei mellett lőtték le az imámot az amerikaiak

A hírt közlő amerikai hivatalnokok egyelőre nem részletezték, hogy az Egyesült Államok vezette koalíció mely országának katonái haladtak abban a konvojban, ahonnan a gyilkos lövéseket leadták. Helyi lakosok szerint amerikai katonák nyitottak tüzet.

A gyilkosság miatt rövid tüntetés bontakozott ki Paktia Kotban, néhány kilométerre a Camp Phoenix nevű amerikai katonai tábortól. A tüntetők tiltakoztak, amiért a népszerű vallási vezetőt, aki három hónapon át egy kabuli iszlám iskolában is tanított, minden ok nélkül agyonlőtték. Az egyik demonstráló a The Washington Postnak elmondta, hogy az amerikaiak nagyon sok ártatlan embert gyilkoltak meg. Az emberek tűrik ezt napról napra, ám egy nap megelégelik és megkezdik a dzsihádot (a szent háborút) – tette hozzá.

Amerikai részről mindenesetre kifejezték sajnálkozásukat a „szerencsétlen baleset” miatt. Álláspontjuk szerint a katonák egy „fenyegetőnek vélt járműre” nyitottak tüzet. Az incidens közelében lakó helybeliek kijelentették: az imám semmivel nem provokálta ki a lövéseket. Három gyermekkel autójában várta, hogy a negyedik beüljön a járműbe.

(washingtonpost.com) - MNO - barikád.hu


2010. január 27., szerda

Bajnai még több izraeli tőkére áhítozik

Peresznek már korábban beszámoltPeresznek már korábban beszámoltBajnai Gordon szerdán találkozott Ávigdor Lieberman izraeli miniszterelnök-helyettessel, hogy beszámoljon róla, hogyan halad hazánk felvásárlásának Simon Peresz által meghirdetett forgatókönyve.

Bajnai Gordon miniszterelnök szerdán fogadta Ávigdor Libermant, Izrael miniszterelnök-helyettesét, külügyminisztert, aki hivatalos látogatásra érkezett Magyarországra - közölte a Kormányszóvivői Iroda.

A közlemény szerint a találkozó során a felek mindenekelőtt a kétoldalú kapcsolatok továbbfejlesztésének lehetséges irányait (vagyis az ország felvásárlásának jelenlegi állását - Barikád) tekintették át.

A szóvivői iroda emlékeztet arra, hogy tavaly volt a magyar-izraeli nagyköveti szintű diplomáciai kapcsolatok újrafelvételének 20. évfordulója.

3 miilárd dollárnyit már felvásároltak

Két évtized múltán Izrael kiemelt partnerünk a közel-keleti térségben és érdekünkben áll a sokoldalú kapcsolatrendszer elmélyítése. Az Egyesült Államok és Japán után Izrael a legfontosabb Európán kívüli befektető hazánkban - mutatnak rá.

A magyar miniszterelnök a találkozón kiemelte a kétoldalú kereskedelem töretlen fejlődését, az izraeli vállalatok mintegy 3 milliárd dollárt kitevő magyarországi beruházásainak jelentőségét, a kutatás-fejlesztés és kulturális együttműködés eredményeit.

Magyarország támogatja Izrael csatlakozási törekvéseit a legfejlettebb ipari államokat tömörítő szervezethez, az OECD-hez.

A közlemény kitér arra, hogy Magyarországon él Közép-Európa legnagyobb zsidó közössége. A felek egyetértettek abban, hogy kapcsolataink erősítésében fontos szereppel bír egyrészt a hazai zsidó közösség, másrészt pedig a mintegy 200 ezernyi magyar ajkú izraeli állampolgár.

A közös politikai értékrend (értsd: a zsidóság felsőbbrendűségét hirdető cionizmus - Barikád) mellett hangsúlyozták, hogy Izrael stratégiai partner az Európai Unió számára, és Magyarország támogatja az Izrael és az EU kapcsolatai szorosabbra fűzésére irányuló törekvéseket. Magyarország EU elnökségének idején lesz a soros EU-Izrael csúcs 2011-ben.

Szélsőséges politikus

Ávigdor Lieberman az Otthonunk Izrael nevű, kifejezetten faji alapokon nyugvó, rasszista izraeli parlamenti párt elnöke, aki a közelmúltban azt javasolta az izraeli légierőnek, hogy bombázza le az Asszuáni-gátat Egyiptomban.

Lieberman legutóbbi, nagy nemzetközi megütközést keltő megnyilatkozása az volt, amikor elmarasztalta Norvégiát, amiért az ország megünnepelte irodalmi Nobel-díjas írója, a szerinte "nácibarát" Knut Hamsun születésének 150. évfordulóját.

stop.hu - barikad.hu


Tarlós már dörgölőzne az MSZP-hez! Hát ilyen változás nem kell!!!

Budapesten kellene valami összefogás – jelentette ki Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában.


A korábban zsidó bevándorlásért tüntető, Demszky lelki nyugalmáért aggódó Tarlós a volt amerikai nagykövet és az izraeli nagykövetség követtanácsosa társaságában. Utóbbi biztosan "összefogás-párti"...

Arra a kérdésre, hogy tartja-e korábbi ígéretét, miszerint főpolgármesterré választása esetén szocialista alpolgármestert nevez ki, Tarlós azt mondta: ez nem elképzelhetetlen, ha az MSZP-ben az a politikai kör kerül előtérbe, amely most háttérbe szorult.
(Híradó)

Mikor hallunk ilyet magyar miniszterelnöktõl?!


John Howard - Ausztrália miniszterelnöke 1995-2007

"A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM A HAZAIAKNAK! Vegyék tudomásul, vagy hagyják el az országot. Elegem van abból, hogy a mi nemzetünknek kell folyton óvakodnia, nehogy bizonyos egyének vagy nemzetük megsértõdjék.
Kultúránk évszázadok alatt fejlõdött ki, amely olyan nõk és férfiak harcára, bátorságára és gyõzelmeire épül, akik valamennyien a békét keresték és akarták.
Legtöbbünk anyanyelve angol, nem pedig más nyelv. Ezért, ha a mi társ adalmunkhoz akartok tartozni, .... tanuljátok meg a nyelvünket!
A legtöbb ausztrál istenhivõ. Nem csupán néhány keresztény, nem a szélsõjobb, nem politikai kényszer, nem - puszta tény, hiszen nemzetünket keresztény meggyõzõdésû férfiak és nõk alapították, és ez egyértelmûen dokumentált.
És ezért nem elvitatható, hogy ezt iskoláink falain kifejezésre is juttassuk.
Ha Isten megbotránkoztat benneteket, akkor azt tanácsolom nektek, válasszátok hazátokul a világ valamely más táját, mert Isten a MI KULTÚRÁNKNAK alapja.
El fogjuk fogadni a ti hiteteket, nem fogjuk megkérdõjelezni. Csupán annyit kívánunk, hogy a mi hitünket is fogadjátok el, és éljetek velünk harmón iában, békében és örömben.
Ez itt A MI NEMZETÜNK, A MI FÖLDÜNK és a MI ÉLETVITELÜNK, és minden lehetõséget megadunk nektek, hogy javainkból részt kapjatok és velünk együtt élvezhessétek.
De ha állandón panaszkodtok, sajnálatot hajhásztok, történelmi zászlónkat égetitek, hitünket becsmérlitek, keresztény értékeinket semmibe veszitek, életvitelünket elítélitek, akkor arra biztatlak benneteket, éljetek demokráciánk és társadalmunk egy további elõnyével: AZZAL A JOGGAL, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ORSZÁGOT!
Ha nálunk nem vagytok boldogok, akkor MENJETETEK EL! Nem kényszerítettünk benneteket, hogy ide jöjjetek. Ti akartatok hozzánk jönni. Hát fogadjátok el azt az országot, amely titeket is elfogad."

Mentõl többünk olvassa és gondolja végig az ausztrál miniszterelnök érvelését, annál jobb esélyünk lesz, hogy a mi nemzetünk tagjai is újra megérezzük, hogy van gerincünk, hogy ugyanezt az igazságot kimondjuk és támogassuk.