2009. december 31., csütörtök

H1N1: még a WHO vezetője sem oltatta be magát


Margaret ChanMargaret ChanMiközben világszerte folyik a kampány a H1N1 elleni védőoltás nélkülözhetetlenségéről, kiderült: még az Egészségügyi Világszervezet vezetője sem adatta be magának a szérumot.

Margaret Chan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) igazgatója nyilvánosságra hozta, hogy még nem oltatta be magát az új influenza ellen, amely eddig 11,5 ezer ember életét követelte világszerte.

„Érdeklődtem az egészségügyi szolgáltatómnál, hol adathatom be a védőoltást” – nyilatkozta Margaret Chan arra hivatkozva, hogy csak nemrég tért vissza szabadságáról. A WHO vezetője hangsúlyozta, természetesen beoltatja magát, és a világszervezet számos alkalmazottja már megkapta az oltást az H1N1 ellen.

Számos ország indított tömeges védőoltási programot az elmúlt két hónapban, ennek ellenére a vártnál kevesebben oltatták be magukat. Németország december elején bejelentette, hogy felesleges oltóanyagát eladja más országoknak, Svájc pedig december közepén közölte, oltóanyagkészletének egy részét a fejlődő országoknak ajándékozza, a többit pedig olyan országoknak adja el, amelyek most próbálnak ellenszert beszerezni.

hvg.hu - barikad.hu


Szemét, hazug trógerek....szerintem!!!

Szöőr Anna, is csak egy szemét zsideszes KURVA!

A Fidesz pártmédiája Szöőr Anna Jobbikhoz való csatlakozását elhallgatta, de most jókora hírt csinálnak a távozásból. Vámos György az Echo TV-be hívta, a Magyar Nemzet is írt róla, a Demokrata pedig két egész oldalt is szánt az ügyre. Bencsik András egy „elfogulatlan” csicskájára bízta az ügyet: Bándy Péter – mellékállásban fideszes önkormányzati képviselő – készített interjút A hőbörgés kevés címmel. Szöőr álszent módon, építő kritikaként próbálja bemutatni a sértődöttségből származó rombolását. Polkorrekt viselkedést kér számon a jobbikos jelöltektől, amire "tanította" őket.
„Legnagyobb meglepetésemre azonban az elmúlt hónapokban kiderült számomra, hogy vannak olyanok a Jobbik vezetésében, akik nem fogadják szívesen a nemzeti radikális gondolkodású értelmiségieket” – vonja le a hazug következtetést abból, hogy a Vonától való elhatárolódása után fél évvel nem választják képviselőjelöltnek. „De ugyanígy nem volt nyitott a pártvezetés arra sem, hogy miként a pártonkívüli Morvai Krisztina listavezetésével nagy sikert ért el az EP-választáson a Jobbik, úgy az országgyűlési választásokon is a már felépített, közkedvelt nemzeti radikális civil arcok növelnék a júniusi támogatottságot” – így céloz magára, betegesen utánzott példaképével érvelve. „Jövőre talán be lehet jutni a parlamentbe a rombolással, a további erősödéshez azonban azt is meg kell mutatni, miképpen építkezne a Jobbik” – itt már a balliberális médiában megszokott vádakat kezdi szórni, miszerint az új erő csak hőbörögni tud.
Szöőr új példaképe: Papolczyné
Eddig főként Csurka (illetve élettársa, Papolczyné Balla Gizella) és újabbanPosta Imre írt olyasféle rágalmakat, mint amilyeneket körleveleiben most Szöőr kitalál. „Mindannyian tudjuk, hogy kik azok a MAZSIHISZ közeli zsidók, akik születésétől fogva bábáskodnak a Jobbik körül, hiszen az antiszemitizmus fenntartása - bárhol a világon- elsősorban zsidó érdek. Én emiatt, az általam valamennyire ismert környezet miatt voltam tartózkodó sokáig a párttal, ugyanakkor tavasszal megéreztem, hogy a társadalmi elégedetlenség felborítja ezt az egyensúlyt, és hiteles arcokkal akár még helyes mederbe is terelhető a Jobbik,- azaz most az egyszer mi járhatunk túl a "kiválasztott nép" eszén.” Ezzel szemben most épp a Jobbik „megmentésére” jelentkező Szöőr ment annak a tipikus médiazsidó Vámosnak a műsorába, aki bár valóban bepróbálkozott a Jobbiknál többször is, de Vona mindannyiszor úgy elhajtotta, ahogy azt mi is elvártuk tőle.
Szöőr Anna most már főként Morvaira féltékeny: „akár regényt is írhatnék Krisztina kusza jelleméről, de egy a fontos, hogy az én ügyem kapcsán a Jobbik vezetősége számomra lelepleződött, - már nincsenek kételyeim. Mindannyian tudjuk, hogy 1998 óta csak azok a pártok kerülhetnek be és maradhatnak bent a parlamentben, amelyeknek a létéről a Fidesz és az MSZP megállapodik. Azt azonban nem gondoltam, hogy a Jobbik macsói hajlandóak teljesíteni azt az elvárást, hogy 2010-ben csak 10 % körüli értéket érjenek el, azaz csak öncélúan kiabáljanak, ne tegyenek gyakorlatilag semmit, hogy a két nagy párt ki nem mondott nagykoalícióval összefoghasson a "szélsőségek" ellen. Ebbe a képbe persze egy szélhámos színésznő mellé csendes háttérszereplőkként bekerülhetnek megvezethető statiszták is, de újabb gondolkodók még véletlen sem kellenek, mert azok könnyen átlátnák a helyzetet” – céloz Morvaira, a szerinte középszerű jobbikos jelöltekre és magára már megint a szánalmas, sikertelenségére válaszul összeesküvés-elméletet gyártó Szöőr.
Közzétesszük az áruló elérhetőségeit
A fentiekről az ideggyenge Szöőr Annával is elbeszélgethet bárki: +36-20-230-7347, annaszoor@citromail.hu. Így jár minden áruló, akinek személyes ambíciói előbbre vannak a haza sorsánál, s nem képesek majd esetleg elfogadni, hogy listán nem kapnak bejutó helyet. Ezekről információink szerint amúgy csak márciusban dönt a Jobbik Országos Választmánya és Elnöksége. Ön kiket szeretne inkább befutó helyeken látni? Szöőr-féle "civil szakértőket" vagy régi, megbízható pártarcokat? Szavazzon portálunk jobbszélén, középen!
Posta Imre is tovább kavarja a szart
A másik küldött vagy begolyózott pszichológus, Posta Imre is tovább szövi elméleteit, persze megint bármilyen bizonyíték nélkül: „A Gárdát tudatosan azzal a céllal hozták létre, hogy rájuk hivatkozva itt Sorosék nyugodtan fasisztázhassanak.” Ő is maradt, akivé az elmúlt hónapokban vált, Szöőr Annával együtt: szarkavaró.
P. Rónay Pál – Kuruc.info

2009. december 30., szerda

Kövér László...????

Ő is a zsidó Soros alapitvány "kiképzett embere"..... Ha nem hiszitek, az a ti bajotok!.......hehehe
Ja, nézzetek utána, ha nem hiszitek el!....

Kérdés!

Miért járnak "magyarjaink" állandóan izraelbe? ....persze a fideszesek is.....Miért, amikor akkora magyarok...???.... Biztos, hogy a fideszre kell szavazni????

FELHÍVÁS!!!

Hölgyeim, és Uraim, AKI AZ ELMÚLT HÚSZ ÉV PARLAMENTI PÁRTJAIRA SZAVAZ, AZ A MÚLTRA (RABLÁSRA) SZAVAZ! (Orbán?....ugyan már!)

Kerényi Imre - Ő is csak tróger (likud)

Kerényi Imre....