2011. május 21., szombat

Orbán legújabb húzása: legádzsózta magát - és az egész nemzetet

Cigány-gádzsó csúcstalálkozó - így ír az elvileg magyar kormányfő a mai, Farkas Flóriánnal megejtett találkozójáról. Mint ismeretes, a gádzsó pejoratív cigány szó, ami "parasztot", azaz magyart jelent. Nagyjából a gójjal és sikszével azonos a héberből.
(Háttérinformáció: a magyar azért paraszt, mert a földet túrja, hogy legyen pénze a cigánynak - aki nem hülye, mint a paraszt, hogy dolgozzon - segélyt adni, amit az italra és játékgépre költhet.)
Orbán tehát lefaszmagyarparasztozta magát, és - tisztségéből kifolyólag - az egész magyar nemzetet. Hogy, hogy nem, megint azon kapjuk magunkat, hogy rajtunk röhögnek a parazitáink. Köszönjük, Viktor!

kuruc.info

Hát ez a kormány, se nem nemzeti, se nem polgári....

2011. május 20., péntek

Ennyit a faszbukról...Persze, a szélsőséges, rasszista ATV lájkolja a témát!

Letiltotta a Kuruc.infót a Facebook, még privát üzenetben sem lehet linket küldeni
A Kuruc.info a hivatalos, webauditos statisztikák szerint is már a legolvasottabb jobboldali hírportál Magyarországon. Facebookon is felülmúltuk a többi híroldalt (a HVG kivételével): közel 30.000-en tetszikelték oldalunkat. Cikkeinket ezrével osztották meg, a hozzászólások bevezetése óta pedig több tízezer hozzászólás érkezett írásainkhoz. A Facebook azonban, szembemenve saját üzleti érdekeivel és közel egymillió emberrel (havonta ugyanis ennyien keresik fel hírportálunkat a statisztikák szerint), letiltott minket. Az ok, mint sejthetik: az igazság fáj, és komoly károkat tud okozni a világot igazgató holokauszt-iparosoknak.

2011. május 17., kedd

És a magyar gyerekeknek semmi sem jár???

A barikad.hu olvasója beszámolt arról is, hogy a sajóvárkonyi ÁMK-ban a cigány gyerekek ingyen kaptak laptopokat, hogy Ózdon, a volt Ady Endre Kollégium jogutódja, az úgynevezett „tehetséggondozó” intézményben Dormeo matracon alszanak azok a drága gyerekek, hogy nem kell kollégiumi díjat fizetniük, s hogy 25.000 Ft-os ösztöndíjat kapnak, csak azért, mert bejárnak az iskolába. „A tisztasági csomagtól kezdve minden ingyen jár és csak a kosz tapad rájuk” – hangsúlyozta. Elmondta azt is, hogy 150.000 Ft –ot kap az a kisebbségi fiatal, aki jogosítványt akar szerezni. „Ha megbukik, az se baj, mert a pótvizsgát is fizetik” – tette hozzá. Véleménye szerint ezeket tudják az önkormányzatban is, s azt hiszik, hogy a magyar szülők nem tudnak róla.