2009. február 11., szerda

Valóban betelt a pohár: a Jobbik felhívása a Magyar Hírlap előfizetésére

A Jobbik Magyarországért Mozgalom tragikusnak tartja, hogy Gyurcsány Ferenc arra kérte az összes állami intézményt és állami tulajdonú vállalatot, hogy szüntesse meg a Magyar Hírlap előfizetését, valamint a fizetett hirdetések és a reklámok megjelentetését a napilapban. A kormányfő Bayer Zsolt publicistának „Betelt a pohár" című írását elolvasva döntött a bolsevik diktátorokra jellemző felhívás mellett. Gyurcsány durván megsértette a sajtószabadság alapelvét.

Amióta Gyurcsány Ferenc az egész társadalom elhatárolódását kérte a Jobbiktól, a párt népszerűsége meredeken emelkedik. A teljesen hiteltelenné züllött miniszterelnök akciója a Magyar Hírlappal kapcsolatban is visszájára fog elsülni. Amitől Gyurcsány elhatárolódik, azt egy tisztességes magyar ember támogatja, és amelyik újságot Gyurcsány ki nem állhatja, mi csak azért is azt fogjuk olvasni.

A Jobbik arra kéri tagjait, szimpatizánsait, minden magyar embert, hogy álljanak ki a sajtószabadság, az igazság mellett, vásárolják és fizessék elő a Magyar Hírlapot! Mi döntjük el, hogy mit olvasunk és mit nem. Mint ahogy nemsokára azt is mi fogjuk eldönteni, hogy kik irányíthatják ezt az országot. És kik nem.

a Jobbik Magyarországért Mozgalom országos elnöksége

Forrás: barikad.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése