2009. július 9., csütörtök

Bajnai, egy szemét tróger!!!

Bajnai kiadta az ukázt: Draskovics feladata kivizsgálni a megvert zsidó férfi ügyét

Bajnai Gordon felkérte Draskovics Tibor igazságügyi minisztert, hogy vizsgálja a Dohány utcában megvert zsidó férfi ügyének körülményeit, tájékozódjon a történtekről, és tegyen javaslatokat, mit lehet tenni a hasonló helyzetek elkerülése érdekében - közölte a kormányszóvivő a csütörtöki tájékoztatón.

Szollár Domokos hozzátette: a miniszter feladata az is, hogy megnézze, milyen ütemben zajlik a vizsgálat. Az országban senkit nem érhet inzultus, sérelem a származása vagy a vallása miatt - hangsúlyozta a kormányszóvivő.

Felháborító! Ha egy magyart vernek meg az nem számít? Az ő élete nem ér ugyanannyit? A magyar az alacsonyabb rendű állampolgár a saját hazájában? Ez most már több a sokknál! Mi a kirekesztés, ha nem ez? Kirekesztik a magyart az igazságszolgáltatásból és előtérbe helyezik a zsidót származása miatt. Ez kérem a kirekesztés és a rasszizmus.

Mindeközben Draskovics arról vizionál, hogy "a rendőrség a folyamatos megújulás közepette egyre inkább képes rendet tartani, biztonságot, nyugalmat szolgáltatni az ország polgárainak".

MTI - barikád.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése