2009. szeptember 7., hétfő

Francia nyaralás a szociális minisztérium munkatársainak - napi 170 ezer forintért

Állami pénzből, 14 millió forintért utaztatott 15 főt Izlandra a szociális minisztérium, összesen 628 euró napidíjat számolnak el nekik. Most Franciaországba készülnek, a körutazáshoz fejenként 170 ezer forint költőpénzt is kapnak, szintén állami pénzből. Válság van, mi másra költhetné hát az adófizetők pénzét? Legyen már végre vége!
A szociális minisztérium a Munkaerő-piaci Alapból 14 millió forintért utaztatott 15 főt (köztük szakszervezeti vezetőket) Izlandra, s már készen állnak egy következő túrára. Az izlandi és marseille-i, korzikai, párizsi és lyoni városnézéssel tűzdelt dél-francia körutazáshoz – ahogy az izlandihoz is – fejenként 170 ezer forint költőpénz is jár, szintén állami forrásból.
Értesüléseik szerint mindez feszültséghez vezetett a szaktárca vezérkarában, mivel a döntést nem Herczog László, hanem a Simon Gábor államtitkár, az MSZP országos választmányának elnöke írta alá a miniszter szabadsága alatt. Magyarán egymásnak ugrott két rablócsapat, hisz egyikőjük elhalászta a másik orra elől a „bulit”
Egyébként a tolvajkormány sorra vonja ki a forrásokat a Munkaerő-piaci Alapból. Legutoljára 3,2 milliárdot zárolt az alap rehabilitációs részéből, veszélybe sodorva ezzel a fogyatékos munkavállalók munkahelyeit. Íme, ezért kellettek a kivonások.
(Heti Válasz)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése