2009. december 31., csütörtök

H1N1: még a WHO vezetője sem oltatta be magát


Margaret ChanMargaret ChanMiközben világszerte folyik a kampány a H1N1 elleni védőoltás nélkülözhetetlenségéről, kiderült: még az Egészségügyi Világszervezet vezetője sem adatta be magának a szérumot.

Margaret Chan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) igazgatója nyilvánosságra hozta, hogy még nem oltatta be magát az új influenza ellen, amely eddig 11,5 ezer ember életét követelte világszerte.

„Érdeklődtem az egészségügyi szolgáltatómnál, hol adathatom be a védőoltást” – nyilatkozta Margaret Chan arra hivatkozva, hogy csak nemrég tért vissza szabadságáról. A WHO vezetője hangsúlyozta, természetesen beoltatja magát, és a világszervezet számos alkalmazottja már megkapta az oltást az H1N1 ellen.

Számos ország indított tömeges védőoltási programot az elmúlt két hónapban, ennek ellenére a vártnál kevesebben oltatták be magukat. Németország december elején bejelentette, hogy felesleges oltóanyagát eladja más országoknak, Svájc pedig december közepén közölte, oltóanyagkészletének egy részét a fejlődő országoknak ajándékozza, a többit pedig olyan országoknak adja el, amelyek most próbálnak ellenszert beszerezni.

hvg.hu - barikad.hu


Szemét, hazug trógerek....szerintem!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése