2009. december 31., csütörtök

Szöőr Anna, is csak egy szemét zsideszes KURVA!

A Fidesz pártmédiája Szöőr Anna Jobbikhoz való csatlakozását elhallgatta, de most jókora hírt csinálnak a távozásból. Vámos György az Echo TV-be hívta, a Magyar Nemzet is írt róla, a Demokrata pedig két egész oldalt is szánt az ügyre. Bencsik András egy „elfogulatlan” csicskájára bízta az ügyet: Bándy Péter – mellékállásban fideszes önkormányzati képviselő – készített interjút A hőbörgés kevés címmel. Szöőr álszent módon, építő kritikaként próbálja bemutatni a sértődöttségből származó rombolását. Polkorrekt viselkedést kér számon a jobbikos jelöltektől, amire "tanította" őket.
„Legnagyobb meglepetésemre azonban az elmúlt hónapokban kiderült számomra, hogy vannak olyanok a Jobbik vezetésében, akik nem fogadják szívesen a nemzeti radikális gondolkodású értelmiségieket” – vonja le a hazug következtetést abból, hogy a Vonától való elhatárolódása után fél évvel nem választják képviselőjelöltnek. „De ugyanígy nem volt nyitott a pártvezetés arra sem, hogy miként a pártonkívüli Morvai Krisztina listavezetésével nagy sikert ért el az EP-választáson a Jobbik, úgy az országgyűlési választásokon is a már felépített, közkedvelt nemzeti radikális civil arcok növelnék a júniusi támogatottságot” – így céloz magára, betegesen utánzott példaképével érvelve. „Jövőre talán be lehet jutni a parlamentbe a rombolással, a további erősödéshez azonban azt is meg kell mutatni, miképpen építkezne a Jobbik” – itt már a balliberális médiában megszokott vádakat kezdi szórni, miszerint az új erő csak hőbörögni tud.
Szöőr új példaképe: Papolczyné
Eddig főként Csurka (illetve élettársa, Papolczyné Balla Gizella) és újabbanPosta Imre írt olyasféle rágalmakat, mint amilyeneket körleveleiben most Szöőr kitalál. „Mindannyian tudjuk, hogy kik azok a MAZSIHISZ közeli zsidók, akik születésétől fogva bábáskodnak a Jobbik körül, hiszen az antiszemitizmus fenntartása - bárhol a világon- elsősorban zsidó érdek. Én emiatt, az általam valamennyire ismert környezet miatt voltam tartózkodó sokáig a párttal, ugyanakkor tavasszal megéreztem, hogy a társadalmi elégedetlenség felborítja ezt az egyensúlyt, és hiteles arcokkal akár még helyes mederbe is terelhető a Jobbik,- azaz most az egyszer mi járhatunk túl a "kiválasztott nép" eszén.” Ezzel szemben most épp a Jobbik „megmentésére” jelentkező Szöőr ment annak a tipikus médiazsidó Vámosnak a műsorába, aki bár valóban bepróbálkozott a Jobbiknál többször is, de Vona mindannyiszor úgy elhajtotta, ahogy azt mi is elvártuk tőle.
Szöőr Anna most már főként Morvaira féltékeny: „akár regényt is írhatnék Krisztina kusza jelleméről, de egy a fontos, hogy az én ügyem kapcsán a Jobbik vezetősége számomra lelepleződött, - már nincsenek kételyeim. Mindannyian tudjuk, hogy 1998 óta csak azok a pártok kerülhetnek be és maradhatnak bent a parlamentben, amelyeknek a létéről a Fidesz és az MSZP megállapodik. Azt azonban nem gondoltam, hogy a Jobbik macsói hajlandóak teljesíteni azt az elvárást, hogy 2010-ben csak 10 % körüli értéket érjenek el, azaz csak öncélúan kiabáljanak, ne tegyenek gyakorlatilag semmit, hogy a két nagy párt ki nem mondott nagykoalícióval összefoghasson a "szélsőségek" ellen. Ebbe a képbe persze egy szélhámos színésznő mellé csendes háttérszereplőkként bekerülhetnek megvezethető statiszták is, de újabb gondolkodók még véletlen sem kellenek, mert azok könnyen átlátnák a helyzetet” – céloz Morvaira, a szerinte középszerű jobbikos jelöltekre és magára már megint a szánalmas, sikertelenségére válaszul összeesküvés-elméletet gyártó Szöőr.
Közzétesszük az áruló elérhetőségeit
A fentiekről az ideggyenge Szöőr Annával is elbeszélgethet bárki: +36-20-230-7347, annaszoor@citromail.hu. Így jár minden áruló, akinek személyes ambíciói előbbre vannak a haza sorsánál, s nem képesek majd esetleg elfogadni, hogy listán nem kapnak bejutó helyet. Ezekről információink szerint amúgy csak márciusban dönt a Jobbik Országos Választmánya és Elnöksége. Ön kiket szeretne inkább befutó helyeken látni? Szöőr-féle "civil szakértőket" vagy régi, megbízható pártarcokat? Szavazzon portálunk jobbszélén, középen!
Posta Imre is tovább kavarja a szart
A másik küldött vagy begolyózott pszichológus, Posta Imre is tovább szövi elméleteit, persze megint bármilyen bizonyíték nélkül: „A Gárdát tudatosan azzal a céllal hozták létre, hogy rájuk hivatkozva itt Sorosék nyugodtan fasisztázhassanak.” Ő is maradt, akivé az elmúlt hónapokban vált, Szöőr Annával együtt: szarkavaró.
P. Rónay Pál – Kuruc.info

1 megjegyzés:

  1. Van egy magyar mondás : Nem zörög a haraszt... " Szóval hallgattasék meg a másik fél is.! Vonáék sem angyalok. ( nemzeti )

    VálaszTörlés