2010. február 11., csütörtök

A Dorogiak is tudják, érzik??? (ez egy utolsó szemét tróger)

hír küldése | nyomtatóbarát verzió

Az elmúlt nyolc évben 13 milliárd forintnyi fejlesztés érkezett a térségbe, tehát nem döntöttük romba az országot, ahogy ellenfeleink állítják

Az MSZP nem a gazdagok pártja, az MSZP-nek a társadalom kétharmada mellé kell állnia - jelentette ki Mesterházy Attila csütörtökön Dorogon, ahol a párt miniszterelnök-jelöltje a térség MSZP-s országgyűlési képviselőjelöltjével, Winkfein Csabával közösen tartott lakossági fórumot.

"Az elmúlt nyolc évben 13 milliárd forintnyi fejlesztés érkezett a térségbe, tehát nem döntöttük romba az országot, ahogy ellenfeleink állítják" - mondta Mesterházy Attila, hozzátéve, hogy a Fidesz el akarja venni az emberektől a siker élményét.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje hangsúlyozta: a párt programjának sarkalatos pontja a munkahelyteremtés - akár állami segítséggel -, a kis- és középvállalkozások, valamint a mezőgazdaság fejlesztése, és a szociálisan rászorulók támogatása.

Mesterházy Attila kijelentette, a program célkitűzései mellett minimumfeltétel, hogy nem támogatják a szélsőséges, kirekesztő mozgalmakat, megvédik a jogállamot és a demokráciát.

A politikus a mintegy százötven résztvevő előtt negatív példaként említette Esztergomot, ahol - az országban példa nélküli módon - Meggyes Tamás fideszes polgármester megszavaztatta, hogy választásokig a képviselő-testületben a nyílt üléseken nem vitatkozhatnak, és nem kérdezhetnek a képviselők, csak a szavazógombot nyomhatják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése