2010. február 13., szombat

Fontos!!!

Olvasó: négy óra alatt 1 kopogtatót gyűjtöttem a Jobbiknak, minden cédulára szükség van!

Kedves Kurucok!
Jobbikos aktivistaként jómagam is részt veszek a kopogtatók összegyűjtésében. Sok barátommal tartom a kapcsolatot, akik szintén segítenek, így némileg képben vagyok.
Sokan azt hiszik, hogy roppant egyszerűen összejön egy körzetben az induláshoz szükséges 750 darab szelvény. Szeretnék felvilágosítani mindenkit: ez nem így van! Sok helyen nagyon nehézkesen gyűlnek a cédulák.
Legutóbb 4 órán keresztül barangoltam, csöngettem, ám mindössze EGY darab kopogtatót sikerült összeszednem... A Fidesz igyekszik letarolni a körzeteket, így alig marad cédula, amiből könnyen nagy baj lehet. Ismétlem: 4 óra alatt 1 kopogtató! Sokan nincsenek otthon, nem hajlandóak odaadni senkinek, vagy már nincs is kopogtatójuk... Ne higgye azt senki hátradőlve a fotelban, hogy ó, mindegy, rajtam úgy sem múlik, ez egy darab, menni fog nélkülem is...
Lehet, hogy nem fog menni több helyen... A sikerért mindannyiunknak tenni kell. Kérek minden jobbikos szimpatizánst, hogy NE adja oda a Fidesznek a céduláját! Nekik erre semmi szükségük, rég megvan az induláshoz szükséges mennyiség többszöröse, a Jobbiknak viszont sok helyen az indulás lehet a tét! Ha valahol nem indulhat egy jobbikos, akkor végső soron az a Jobbik eredményét rontja, mert nem szavazhatnak rá, és a bonyolult választási rendszer miatt ezek a voksok később a listán hasznosulhatnak. Tehát létfontosságú, hogy mind a 176 körzetben összegyűljön a 750 darab kopogtató, ettől függ a végső választási eredmény.
www.jobbik.hu/kopogtato - itt lehet kiválasztani a lakóhelyet, és látszik az is, hogy hol lehet leadni a cédulákat a közelben. Kérek mindenkit, hogy mihamarabb, még a napokban tegye ezt meg, ejtse útba munkába menet, előtte pedig beszéljen ismerőseivel, hozzátartozóival is, szedjen össze néhányat... Én négy órát dolgoztam legutóbb egy szelvényért, útba ejteni a leadóhelyet pedig nem több 5-10 percnél. Egyébként megrögzött fideszes szavazóknak is megmondhatjuk, hogy attól még, hogy a kopogtatót a Jobbiknak adja, szavazhat másra, itt most az indulás a tét, ezt kell hangsúlyozni.
Kérek mindenkit, hogy gyűjtse össze a cédulákat ismerőseitől, szomszédjától és juttassa célba: adja le a leadóhelyen, a lakossági fórumon, vagy hívja fel/írjon a honlapon, szórólapokon található elérhetőségek valamenyikére, a gyűjtők pedig házhoz mennek. Nagyon megkönnyítenék a dolgunkat...
Csak együtt érhetünk el sikereket!
Egy hazájáért aggódó magyar

kuruc.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése