2010. február 1., hétfő

Fidesz narancs: kicsi is, sárga is, savanyú is, de a miénk...

Kuruc.info

A Kupper-botrány kiszivárogtatóját keresi a Fidesz

A parkolási maffia gátlástalanul hazudó kitartottja, Kupper András álláshalmozó politikusbűnöző visszásságainak portálunkon való közzététele miatt vizsgálatot indított a Fidesz, hogy kiderítse: kitől szivárgott ki, hogy a XI. kerületi tagság többsége sem támogatja Kuppert, aki rendszeresen kizárással válaszol a kritikákra. Alább a Fidesz közleménye, mely semmit sem cáfol, de mindet tagad; még azt is, hogy hírportál vagyunk...
K Ö Z L E M É N Y
A Fidesz XI. kerületi elnöksége megdöbbenve értesült arról, hogy a kurucz.info nevű hiteltelen és hazug „hírportál” a Fidesz egyik képviselőjelöltjét, a kerületi frakció vezetőjét, Kupper Andrást családjával támadó írást tett közzé. Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy kerületi Fidesz tagra hivatkozik rágalmai közlésekor. A kerületi elnökség ezért haladéktalanul vizsgálatot indít hogy kiderítse: valóban van-e köze Fidesz tagnak a rágalmak megjelenéséhez, vagy ez is csak a „cikkben” megjelent hazugságok sorát gyarapítja.
Felszólítjuk továbbá a rágalmakat közzé tevő portált, hogy kérjen bocsánatot a megrágalmazott képviselőjelölttől, és a továbbiakban tartózkodjon valótlan rágalmak közzétételétől.
Budapest, 2010. február 1.
A Fidesz XI. kerületi szervezet elnöksége nevében:
dr. Schneller Domonkos elnök

blogger:
( még csak a neve sam MAGYAR, mi a faszt akar?)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése