2010. március 7., vasárnap

Nálunk, mindent megtehetnek a zsidók!!!

Szülőhazájában lelőtték volna a Pécsen lövöldöző agresszív izraelit

A március elején, Pécsen macskára lövöldöző diákok ügyéről közölt újabb információkat a Vasárnapi Hírek. A lap információi szerint, a fiatalok lakásán tartott későbbi házkutatás során mintegy száz lőszert találtak a lefoglalt fegyverhez. Jelenleg szakértők bevonásával vizsgálják, hogy az eszköz alkalmas lenne-e emberi élet kioltására.

A kérdés azért vált égetővé, mivel több neve elhallgatását kérő tanú is állította a lapnak, a diákoknak nem ez volt az első lövöldözése állatokra, illetve a korábbiakban is fenyegettek már meg fegyverrel pécsi - főleg idős - lakosokat.

Mint ismert, a március eleji lövöldözés során egy bolt ablakában pihenő macskát vettek célba a fiatalok, mivel a cirmost ugató kutyák zavarták a nyugalmukat. A helyszíni beszámolók szerint, a bolt kiérkező tulajdonosát ugyancsak célba vették a pisztollyal az akkor incidens során. a fiatalokat végül a kommandósok vitték el a helyszínről.

A Vasárnapi Hírek jelenlegi információi szerint, a két fiatalt a környéken lakók közül többen is arrogáns és agresszív párosként jellemezték. A lap riportjában megszólaltatott biztonsági szakértők hangsúlyozzák, az izraeli fiatalnak nagy szerencséje, hogy ezt a pisztolyos mutatványt hazánkban adta elő, hiszen szülőhazájában hasonló esetben célzott lövéssel vetettek volna véget az eseményeknek a biztonsági erők.

stop.hu - barikad.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése