2009. május 20., szerda

Becsületes réti négerek.....

Prostituáltakat futtatott Bécsben a cigány önkormányzat elnöke

Csalás, kerítés, kitartottság és személyi szabadság megsértése miatt ítélte letöltendő börtönre a bíróság a mosonmagyaróvári cigány kisebbségi önkormányzat vezetőjét. Az ítélet nem jogerős.

Kerítés, kitartottság, csalás és személyi szabadság megsértése miatt ült a vádlottak padján a cigány önkormányzat vezetője cigánybűnöző családjával együtt. A vád szerint Horváth Elemér és társai több lányt is futtattak Bécsben, a Prater környékén. A bevételt a prostituáltaktól elvették. A cigánybűnözők az egyik lányt fenyegetéssel és bántalmazással bírták rá, hogy Ausztriában árulja testét. Egy alkalommal a nő ellenkezett, ezért akarata ellenére betuszkolták a kocsiba és kivitték Bécsbe. A prostituált ezt követően egy osztrák kuncsaftjától kért segítséget, így sikerült megmenekülnie. Ezt követően visszautazott Mosonmagyaróvárra gyermekeiért. Velük zsarolták a cigánybűnözők mindaddig, amíg följelentést nem tett.

Kerítés, kitartottság, csalás és személyi szabadság megsértése miatt a bíróság Horváth Elemért 2 év 6 hónap börtönre ítélte és 3 évre eltiltotta a közügyektől. Az ügyben szereplő cigánybűnöző rokon, H. R. hasonló bűncselekmények miatt 1 év 6 hónap börtönt kapott és 2 évre tiltották el a közügyektől. Az ügy másik két cigánybűnöző ugyancsak végrehajtandó szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélte a bíróság. Az ítélet nem jogerős.

nol.hu - barikád.hu

1 megjegyzés: