2009. május 23., szombat

Új erőkkel a Lisszaboni Szerződés ellen!

A Jobbik Külügyi Bizottsága üdvözli a napokban Bécsben megrendezett nemzeti radikális találkozót, amelyen Európa-szerte ismert és sikeres, EP-képviselőkkel rendelkező pártok vezetői tanácskoztak a Lisszaboni Szerződés elleni kampányról. Felháborító az a gyakorlat, amit az EU vezető személyei és szervezői alkalmaznak a szerződés ír elutasítása után, figyelmen kívül hagyva ezzel több millió uniós állampolgár véleményét, és nem utolsó sorban Európa demokratikus hagyományait.

A nemzeti szuverenitást ledöntő Lisszaboni Szerződés elleni harcot a Jobbik egyik legfontosabb külpolitikai alapelvének tartja, ezért közösséget vállalunk a bécsi konferencián megjelent pártokkal, amelyek uniós tagállamokból, illetve Svájcból és Oroszországból érkeztek.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom megszervezi a Lisszaboni Szerződés elleni magyar kampányt, már csak azért is, mert erről a sorsdöntő jogszabályról a magyar Országgyűlés az Európai Unióban először, szolgalelkűen döntött, a magyar nép véleményét meg sem kérdezve, diktatórikusan.

Kovács Béla,
a Jobbik Külügyi Bizottságának elnöke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése