2009. július 18., szombat

Kik a gyűlöletkeltők? Miért gyűlölködnek?

A család eszménye, a nemzeti önérzet és öntudat és az istenhívő idealizmus a legfőbb hon és nemzetmegtartó értékek. Középső értékek, ősidőktől kezdve. Nagy társadalmi válságunknak azt a fázisát éljük, hogy eme legfőbb középső értékek vallóit fasisztoid szélsőségességgel rágalmazza a balliberális oldal, holott, ami ettől legfőbb középértéktől elhajlik, az a szélsőségesség, s ha elhatalmasodik, az a veszedelmes szélsőség.

Szellemi elődeik egyértelműen a bolsevikok.

Írásom gondolatmagja lényegében ennyi, azonban némi fejtegetésre szorul.

Elviselhetetlennek tartom az elhatalmasodott gyűlöletbeszédet. Elviselhetetlenebb, mint a kései felpuhult Kádár-rendszer volt. Kik terjesztik ma − manipulatív és kontramanipulatív eszközeikkel − a gyűlölködést? Természetesen a szélsőséges pártok. Melyek ezek a veszedelmes pártok? Ezt az elmúlt húsz év eseményei, tényei definiálják: a posztkomcsik és a vadliberálisok. Az minősíti őket veszedelmesen szélsőségessé, amit ez idő alatt a hazával tettek, amit a nemzet ellen tettek. A tevékenységük kézzelfogható eredményei, hogy szegénységbe, gyarmati sorba döntötték hazánkat. Az „az kiabál, akinek a háza ég”-effektus ez, amikor a nemzeti érzés megnyilvánulásaiban fasiszta veszélyt láttatnak, amikor a nemzeti gondolat határozott megjelenítőit kinevezik fasisztáknak. És teszik mindezt közel százéves – és ezért mára teljesen átlátszóvá vált – bolsevik módszerekkel.

Egy ország, egy nép számára mik a valódi értékek? Elsősorban a mindenkori túlélés (fejlődésről most ne is beszéljünk) tradicionális garanciái. A balliberális szélsőségesek ezek ellen a nemzetmegtartó tradíciók ellen fenekednek a legintenzívebben. A család eszménye helyett az egomán szingliséget propagálják, a nemzeti érzés közösségi élménye és a közösségi felelősségtudat helyett az identitástudat nélküli kozmopolitizmust favorizálják, a spirituális valláserkölcs helyett, mert az ugye fundamentalizmus, a gátlástalan materialista mammonimádatot teszik meg legfőbb értéknek. Ha legalább az úttörő tizenkét pontjára emlékeznének még…

A kommunizmus húsz évvel ezelőtt ugyan véget ért, az exkommunistáktól sajnos nem szabadultunk meg. Bebetonozták magukat az államhatalomba, a gazdasági és pénzügyi hatalmuk is egyre csak hízik a szociopataságig gátlástalan mohókáimnak. Pont olyan nemzetvesztők ők, mint negyvennégyben-negyvenötben a nyilasok voltak, semmivel sem különbek. Csak nem egy világháború, hanem egy világválság közepette. Mint úri ember két társadalmi jelenséget és uralomtechnikát nem bocsátok meg soha: a fasizmust és bolsevizmust. A különbség köztük csak annyi, hogy a nyilasok megbűnhődtek nemzetvesztő tetteikért, a bolsevik hatalmi technikák szerelmesei pedig az örök büntetlenség tudatában bűnöznek a haza és a nemzet ellen.

Pillanatnyilag ott tartunk, hogy a nemzet lakásvagyonára nyomulnak. Egyfelől a jelzáloghitelek, másfelől az ingatlanadó irányából. Földönfutóvá – úgymond mobilis munkaerővé – akarják tenni a magyarságot, ami nekik csak egy lecserélhető populáció. Kihalnak a magyarok, mert lakniuk és dolgozniuk sem lesz hol? Na és? Befogadó ország vagyunk, a magyarok helyére csakis kevésbé rebellis populáció érkezhet.

Ezer évig olyannyira befogadók voltunk, hogy hálából Trianont kaptuk, a 19-es bolsevik terrort, majd a megismételt Trianont megfejelve a Rákosi-terrorral, az oroszok ismételt bejövetelével, a Kádár-terrorral és a késő Kádár-korban beindult, máig folytatódó bolsevik hatalomátmentő folyamattal.

Tehát a befogadósdi, hosszú távon az eredeti haza elvesztéséhez vezetett. A maradék kishazát már nem adjuk, óvjuk. Nos, ezért vagyunk mi a bolsevik gondolkodásmód szerint a fasisztoid kirekesztők.

A magyarság, hála a Jóistennek, tanult a történelemből, immár fölfogtuk, hazánk és nemzetünk túlélése érdekében önvédelmet kell gyakorolnunk. Még egy vírus is hatalmas immunitással bír, a magyar embernek nem lehet immunitása? Ez a jogos önvédelem nem tetszik, mert már hozzászoktak a teljesen védtelen és kiszolgáltatott magyarság önfeladásához? El lehet menni. Az offshore cégeik után. Senkinek sem fognak hiányozni. Nekik úgyis fontosabb a nagyvilág, mint a kishaza, s ne a munkanélkülivé tett magyarokat – mobilissá tett populációt – küldözgessék el, üldözgessék el saját hazájából.

A nagy Spiró által is megprófétált, hőn áhított és egy ideje már provokált magyar−cigány polgárháborúban, amikor majd szükségállapot lesz, és soha választás, csak román, szerb, szlovák, ukrán, izraeli ENSZ-csapatok kijárási tilalma, s mondjuk még a kongói koponyafocistáké… Az lenne jó, mi? A múltunkat végleg eltörölni szándékozó elvtársaim! Ugye? De nem ez lesz. Hanem elszámoltatás, a csoportosan, vagyis szervezetten elkövetett, tehát el nem évülő, politikai alapú gazdasági bűncselekményeitekért.

Ettől az elszámoltatástól féltek, ezért gyűlölködtök, bolsevikok. Magam mindezt haragtól, gyűlölködéstől mentesen, bosszú- vagy megtorlásvágy nélkül, az elemi igazságosság szellemében mondom. Itt a nagy társadalmi válság huszonnegyedik órája, a társadalmi békét veszélyeztető bűnözőket ártalmatlanítani kell, legyenek azok akár magyar, akár cigány, avagy politikai-gazdasági bűnözők.

Ui.:

Az elmúlt napokban már fideszes politikus is (nem írom le a nevét, nem népszerűsítem) aggodalmaskodni kezdett az elszámoltatás miatt, kétélű fegyvernek nevezve. Az elszámoltatás lehet, hogy kétélű, de egyhegyű fegyver. Kizárólag a gazdasági bűnözőket sújtaná, pártállástól függetlenül. A Fidesz is benne volt a húszévnyi nemzetvagyon-elsíbolásban? Mégse akarnak majd elszámoltatást? Csakis propaganda célokkal ígértek elszámoltatást? Kifordítom, befordítom, mégis Fidesz a Fidesz? Ők is benne vannak a bolsevik szabadrablási paktumban?

Krausz Tivadar

kapu.cc - barikád.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése