2009. augusztus 14., péntek

Drazsé főtróger újra elemében van!

Betiltotta a rendőrség a Magyar Gárda avatását!

A harmadik Magyar (???) Köztársaság (???) állambiztonsági szerve megint elővette régi jól bevált fegyverét. A "Kettős Mérce" nevű rakétáikat ismét begyújtották, így próbálnak tiltakozni az Új Erő eljövetele ellen.

Míg mindenféle hazánkba érkező külföldi csürhe a nemlétező fasizmus ellen kíván az utcán ágálni, azt a Magyar Gárdát, amely minden állampolgári joguk adta lehetőségükkel a bűn ellen lépnek fel (lsd. például a tegnapi akciójukat) tűzzel-vassal írtani akarják. Hol van itt a jogállam? A kérdés természetesen költői.

Már megszoktuk a Draskovics-gárdától, hogy minden, ami magyar szúrja a szemüket, de ennyire nyílt diktatúrára talán a legsötétebb ötvenes években volt példa. Melyik országban vagy rendszerben képzelhető el, hogy egy miniszter bizonyítékot hamisít és a helyén marad? Melyik országban vagy rendszerben képzelhető el, hogy egy rendőrségi vezető a főnöke távollétében hoz egy utasítást -ami jogellenes dolgokat tartalmaz- és ez alapján jogtalanul előállítanak 216 embert? Ő is természetesen a helyén maradt. A legutóbbi miniszterelnöknek nevezett személyről már ne is beszéljünk.

A mostani tiltó határozat bicskanyitogató dolgokat tartalmaz: Már a tiltási ok is nonszensz: a Hősök terénél a közlekedés más útvonalon nem biztosítható! Budapest turisztika "gócpontjánál" a rendőrség nem tudja a japán turistákat más útra terelni. Igaz, hogy beszélnek mindenféle közlekedési eszközökről, de az eddigi Hősök terei avatásoknál tudták más útvonalon biztosítani a közlekedést, most már nem. 2007 és 2009 között a Magyar Gárda több avatást tartott ugyanazon a helyszínen, de hogy statikus (nem vonulásos) rendezvényt erre az okra hivatkozva betiltsanak, még nem volt példa. Ezt is megértük. Mazsolázzanak kedvükre a fantasztikus rendőrségi példákból, hogy miért is zavarja a közlekedést a Magyar Gárda a Hősök terén. Ajánljuk figyelmükbe a dokumentum 5. és 6. oldalát, ott vannak igazi csemegék:

Pl.: A Kós Károly sétány gépjárműforgalmát 1000-1300 egységben, míg a 3-szor akkora Andrássy út forgalmát 600 egységben (gépjárműben) határozták meg.

Ön ezt elképzelhetőnek tartja?


FRISSÍTÉS:

Mintegy hetven gárdista állomásozik jelen pillanatban is a Teve utcai rendőrszékház előtt, mindegyiküknél újabb rendezvénybejelentési kérelem van, ezeket sorban adják át a rendőröknek.

barikád.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése