2009. október 12., hétfő

Elmebeteg szegedi ÁVH-sok

Sokan mondják, hogy a sündőrség nem mer a valódi bűnözőkkel foglalkozni, ehelyett csupán a tisztességes kisemberek zaklatására képesek. Azt hiszem, egy ma megjelent friss hír világosan rávilágít, mennyire igaz ez.
Történt, hogy két általános iskolás, tehát 14 év alatti kisfiú egyfajta gyerekcsínyként egyik társuk nevében összeállított e-mail fejléccel küldözgetett mókás üzeneteket.
Mit lép erre a normális ember? Elmagyarázza a hülye kölyöknek, hogy más nevében levelezgetni csúnya dolog.
Mit lépett a sündőrség? Bilincsbe verte a kis lurkókat, és hónapokig zaklatta őket folytatólagos kihallgatásokkal.
"A Szegedi Rendőrkapitányság vezetője utóbb megállapította, hogy a bilincs alkalmazása - a szökés veszélye miatt - jogszerű, arányos és szükséges volt."
Ebben az elmebetegségben még a Csongrád megyei főügyész is a sündőrök cinkosa volt, világosan megmutatva, hogy kis országunkban a cionista irányítás alatt működő állam egyik hatalmi ága sem működik megfelelően.
Az állampolgári jogok biztosának közbenjárására a legfőbb ügyésznek kellett leállítani a hosszú ideje húzódó eljárást, mivel annak 14 év alatti elkövetők esetében semmi értelme sincs.
Pedig ők csak valaki más nevét és e-mail címét adták meg az Outlookban. Ha cigányok lettek volna, és mp3 lejátszóért késeltek volna, néhány nappal később már nem lett volna folyamatban ellenük semmiféle eljárás.
ABSZURDISZTÁN 2009

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése