2009. november 3., kedd

Amit szabad Jupiternek..... - Őszöd II.

"Évek óta azt akarják elérni, hogy féljetek, csendben maradjatok, hát rázzátok már meg magatokat! Olyan országot szeretnénk, ahol a gyalázatos beszéd az úr? Ahol egy országgyűlési képviselő szabadon lamentálhat azon, hogy terhes anyák sérült gyerekeket akarnak világra hozni? Ez ocsmány, szégyenletes és gyalázatos. Mocskos dolog lopni, de embertelen és gyalázatos ilyen politikát képviselni."

Ezzel természetesen a fideszes Molnár Oszkár elhíresült, magukat gyógyszerező és hasukat gumikalapáccsal ütő cigányasszonyokról szóló kijelentésére utalt.

Csakhogy! Az Echo TV hétfő esti híradójából megtudhattuk, hogy szeretett Veres Janink felesége is tett már hasonló kijelentést a frakció esélyegyenlőségi, foglalkoztatási és civil ügyek munkacsoportjának balatonöszödi ülésén. A tévé birtokába jutott az MSZP Balközép című újságjának 2008 júniusi száma, amiben az ominózus cikk olvasható. Az Echo az interneten is meg akarta keresni az említett lapot, de nem találták, véletlenül hiányzik az archívumból. Nekünk egy kedves olvasó elküldte. Itt van, Oláh Lajos honlapján.

A nő mindent tagad, ő ilyet nem mondott, vagy nem így, az újságot nem látta, és különben is.

Persze a Párt is azonnal védelmébe vette szeretett báránykájának nejét, Nyakó Pisti vállalta magára a nemes feladatot, hogy kiröhögteti magát. Így szólt cakkos ajkaival:

"Az a fő különbség a fideszes Molnár Oszkár és a szocialista Szabó Éva szavai között, hogy míg az előbbinél a megbélyegzés, utóbbinál az aggodalom és a segítő szándék dominált"

Háppersze. Kicsit cizelláltabban ugyan, és nem nevesítve, de Veresné ugyanazt mondta, mint Molnár. Ezt lehet csűrni-csavarni, de akkor is így van. Szóval hasonló reakciókat várunk, mint az ő kijelentése nyomán. Főleg az EU-ba készülő férjtől.

Amúgy meg a legfontosabb az lenne, hogy állami szinten végre nekiálljanak utánajárni, felderíteni az igazat, mert egyre inkább úgy tűnik, hogy a jelenség létezik. És ez sokkal de sokkal nagyobb probléma annál, mint hogy kimondjuk-e, és ha igen, akkor ki mondja ki, melyik párt embere. Ha igazán tökösek lennének ezek ott fent a parlamentben, akkor kézen fogva egymást kiszállnának vidékre megnézni, mi is a helyzet. Idiótaság a PC-vel foglalkozni, mikor magzatokat nyomorítanak meg. A kurvaéletbemár!

(Vastagbor.blog.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése