2010. január 5., kedd

A Jobbik veri a Fideszt és az MSZP-t is

"Ha a médiában Magyarországon egyenlő feltételek lennének, akkor a választást simán nyerné meg a Jobbik. De tudjuk, hogy ez nem így van, és ezzel megtanultunk együttélni. (...) Az internet a Jobbik terepe. Az ugyanis egy demokratikus médium, mindenki elmondhatja a magáét. Nem véletlen, hogy jelenleg ott legyőzhetetlenek vagyunk."- mondta Vona Gábor, a párt elnöke.

Hogy ez mennyire így van, azt magunk is ellenőrizhetjük. Ehhez föl kell keresnünk a bizinformation.org nevű honlapot. Mi megtettük, és a megfelelő rubrikába sorra beírtuk a jelentősebb pártok honlapjainak címeit. A rendszer pedig rövid gondolkodás után mindegyiket fölmérte, és forintban kifejezve megbecsülte az értéküket. A következő eredményt kaptuk:

Mint láthatjuk, a Jobbik honlapja csaknem annyit ér, mint a Fideszé és az MSZP-é együttvéve. A többi parlamenti párt pedig gyakorlatilag szóra sem érdemes; az szdsz.hu-t 2,22 millióra, az mdf.hu-t 1,02 millióra taksálja a szóbanforgó honlap, a kdnp.hu értéke pedig még az egymilliót sem éri el.

szebbjövő.hu - barikád.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése