2010. április 7., szerda

Szíjjártó-HAZUGSÁGGYÁRTÓ!!! maszatol Kubatov-ügyben (különben, csak egy kis jelentéktelen pöcs)


Lényegében egy szóval sem cáfolta az internetre felkerült hangfelvétel hitelességét Szíjjártó Péter. A Fidesz szóvivője egyszerűen "hazugságnak" nevezte, hogy pártja szisztematikusan listázza a választópolgárok politikai hovatartozását - ám az ominózus, ennek tökéletes ellentétét bizonyító Kubatov-beszédről nem tett említést.


A Fidesz az adatvédelmi biztos által engedélyezett módon, a jogszabályok betartásával kezeli minden esetben az adatokat - mondta Szijjártó Péter szerdán.
Közleményében a Fidesz szóvivője arra reagált, hogy az MSZP egy hangfelvételre hivatkozva azt állítja, a Fidesz illegális választói adatbázist épített ki.
"A mai napon az egyre nagyobb bajban lévő MSZP és Jobbik közös kétségbeesett kísérletet tett a Fidesz lejáratására. Lendvai Ildikó MSZP-elnök és a jobbikos kuruc.info internetes oldal közös akció során régi, kétségbeesett hazugságokat vett újra elő" - írta közleményében a Fidesz szóvivője, utalva arra, hogy a kuruc.info nevű - egyébként pártfüggetlen - internetes oldalon is olvasható volt az ominózus Kubatov-beszéd.
Szijjártó Péter hozzátette: immáron sokadszor leszögezik, hogy a Fidesz az adatvédelmi biztos által engedélyezett módon, a jogszabályok betartásával kezeli minden esetben az adatokat.

fidesz.hu - barikad.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése