2009. augusztus 22., szombat

Ime, egy hazaáruló, nemzetnyomorító, ostoba, díszköcsög

Az MSZP a Magyar Gárda provokációjáról

Katanics Sándor

A romagyilkosságok gyanúsítottjainak elfogása után egy nappal különösen arcátlan provokáció a törvényesség és a rend ellen, hogy a törvényesen feloszlatott Magyar Gárda új néven új tagokat toborozna. Mindehhez Vona Gábornemcsak bűnrészesként asszisztál, hanem a szervező szerepet is vállalja. Most kiderült, hogy milyen az a csendőrség, amelynek újraélesztését a Jobbik elnöke már korábban programba vette. A magukat új magyar gárdistáknak nevezők közül egyesek "Magyar Gárda Csendőrséget" hoztak létre, és velük próbálták biztosítani a törvénytelen avatási ceremóniát.

 

Az MSZP véleménye szerint elfogadhatatlan, hogy egy bejegyzett és a választáson induló, sőt Európai Parlamenti képviselőket adó párt, a Jobbik védőernyőt ad egy tudatos törvénysértéshez. A rendezvényt ugyanis a rendőrség betiltotta, a bíróság pedig a döntést helyben hagyta. Magától adódik a kérdés, hogy a Jobbik, akinek képviselői a rend pártjának vallják magukat, tényleg elfogadják, helyeslik, támogatják, hogy a jogerősen feloszlatott Magyar Gárda törvénytelenül újra megalakuljon?

 

Ilyen események hallatán az a kérdés is felmerül, vajon működik-e még az a polgári kör, amelyet Vona Gábor és Orbán Viktor közösen alapított, vagy esetleg feloszlatták már, és kizárták onnan Vona Gábort?

 

A gárdisták, a hírek szerint, igazoltatásukkor árpádsávos kendőkkel arcukat eltakarva zsidózták és hazaárulózták a velük szemben intézkedő rendőröket. Vona Gábor viszont ezúttal nem bújhat maszk mögé, színt kell végre vallania a törvény vagy a törvénytelenség oldalán áll!

 

 

Budapest, 2009. augusztus 22.

 

Katanics Sándor

az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának tagja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése