2009. augusztus 29., szombat

Heccből verték szét a fiú arcát a cigányok Jászberényben és Jászapátin; szabadlábon vannak

Jászberényben öten rátámadtak egy baráti társaságra, az egyi fiúnak összeverték az arcát és eltörték az orrát. 
Elsődleges információk szerint 27-én az esti órákban bejelentést tett  egy 16 éves jászberényi fiatal a helyi rendőrségen, miszerint többen megtámadták őket az egyik parkban. Elmondása alapján, a jászberényi Margit-szigeten tartózkodott barátaival, amikor odament hozzájuk öt – számukra ismeretlen illető - akik kötekedtek, majd bántalmazni kezdték őket. Ennek következtében a bejelentő súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett, a többiek kisebb zúzódásokkal megúszták.

A rendőrök nem sokkal később elfogták az elkövetőket, akik közül az egyik jászapáti lakost gyanúsítottként hallgatták ki.
(SZOLJON)
Egy ezzel kapcsolatos olvasói történet, amely a jászapáti (szintúgy súlyosan cigányfertőzött település) helyzetet vázolja: Jászapátin ugyanolyan dolog történt, mint egy hónapja Kiskörén (Kuruc.info: további infó pl. ITT)! Ott ugyanez volt: öten támadtak egy emberre. Itt is a fiú arcát szanaszét verték, úgy, hogy szájbetétet kellett neki beültetni. Azóta is szabadlábon vannak. Akkor éjjel bevitték őket, másnap már a településen sétálgattak. Tegnap megint megvertek egy fiút, mert nem volt hajlandó a 10000 ft-os orsót odaadni nekik. Ez a dél-hevesi térség! A jászapátiak [cigányok] is ha elmennek valahová szórakozni akkor ott tuti, hogy balhé van. Csak kérdés meddig mehet igy tovább?
kuruc.info

1 megjegyzés:

  1. nagyon sajnálom a történteket,de hidd el nem minden cigány ilyen!!!természetesen meg kell védenetek magatokat,mint ahogy a romáknak is...van úgy,hogy cigányok pofáját törik be,pedig ártatlanok! ha lett volna a fiúval egy gyönyörű,erős,magyar kutyafajta,biztosan nem támadtak volna rá a fiúra semmi pénzért!!!látod,van mód arra,hogy megvédjétek magatokat!!!legyetek találékonyak!sajnos,h.ez van,én nem is tudom,hogy meddig mehet ez így tovább,mert az erőszak tényleg nem old meg semmit,és már mindenki ki van borulva,de legfőképpen azok a cigányok,akik soha nem ártottak senkinek!szia.

    VálaszTörlés