2010. január 19., kedd

A Természettudományi Múzeumban szeretném látni!!!

Persze kitömve, mint PARAZITA!

Babarczy Eszter



2. függelék: Babarczy Eszter közpénz-lenyúlása

Megint milliók a baloldaliaknak
Babarczy Eszter közíró „kultúrakutató” cége is kapott állami megbízást a Miniszterelnöki Hivataltól. A balliberális közéleti személyiség betéti társasága fél évre hatmillió forint közpénzben részesül a kancelláriától. Korábban már megírtuk, hogy számos kormány közeli újságíró kapott milliós értékben megbízást valamelyik minisztériumtól.

Megbízási szerződést kötött a Kiss Péter vezette Miniszterelnöki Hivatal a Thespis-Art Bt.-vel, amelynek Babarczy Eszter a beltagja. Babarczyék feladata a „Magyarország Holnap Kerekasztalok civil felületének specifikációja, sablonok létrehozása” lesz. A Magyarország Holnap Kerekasztalok egy internetes portálon megtalálható felület, amelyen többek között Gyurcsány Ferenc beszédeit népszerűsítik, és az oktatásról, versenyképességről, nyugdíjrendszerről zajlanak időnként disputák. Babarczy – aki gyakran ír publicisztikát az Élet és Irodalomba is – három hete a Népszabadságban a Fidesz népszavazási kezdeményezéséről, illetve Kálmán László beadványáról úgy fogalmazott: „Kálmán László megteremtette a módját annak, hogy a manipuláció mögé lássunk. Ő először, és ő egyedül. Demokratikus érzelmű embernek célszerű naponta felidéznie ezt magában.” A Fidesz elnökének tusnádfürdői beszéde kapcsán pedig a HVG-ben így írt: „Ha a keresztény szólam nem szólalna meg Orbán beszédében, akkor hajlamos volnék azt gondolni, hogy újra feltalálta a nemzetiszocializmust.”
Az EPM Consult Kft. ötmillió forintot kapott közpénzből a kommunikációs veszélyhelyzetekben való tanácsadásra. Ismeretes, a Kormányszóvivői Irodán és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kabinetjében számos kommunikációs, PR- és marketingszakember dolgozik piaci fizetésért, s lényegében ugyanez a munkájuk.
Mint arról beszámoltunk, a Népszava egykori publicisztikai rovatvezetője, Petri Lukács Ádám Pla-tinta nevű cége havi négyszázezer forintért kíséri figyelemmel a Gyurcsány-kormány nevében megszólalók médiaszerepléseit, illetve ad tanácsokat a kancelláriának.
A Kóka János vezette gazdasági minisztérium szintén bőkezűen osztogatott közpénzeket megbízási szerződések megkötésére, s véletlenül szintén ismert balliberális újságírókra derült fény.
Az Élet és Irodalom egykori munkatársa, Ószabó Attila és társai „www.gkm.gov.hu weboldal átalakítását, frissítését”, valamint a tárca belső kommunikációjára vonatkozó tanácsadásra szerződött. Hardy Mihály egykori televíziós újságíró cége médiaképzésre kapott 1,8 millió forintot.

(Magyar Nemzet, 2008. május 17.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése