2010. február 14., vasárnap

1759 milliárd ok az utálatra (egy "kissé" most túllőtetek a célon, cionok!

1759 milliárd ok az utálatra

ewiger_judeVan egy pont, egy pillanat - amit az ember ingerküszöbének hívnak -, ahonnan már nincs tovább, elpattan a cérna. Ez a pillanat most jött el!

Csaknem száz magyar holokauszttúlélő, illetve rokonaik 240 millió dollár vagyoni és egymilliárd dollár nem vagyoni - mai árfolyamon összesen nyolcmilliárd 920 millió amerikai dollárnyi (1759 milliárd forintnyi) - jóvátételre perlik a Magyar Államvasutakat a zsidósággal szembeni népirtásban játszott szerepéért.

Az ingerküszöb kitolásának hatalmi taktikáját jól ismerhetjük az elmúlt nyolc esztendőből. Előbb egy botrány, aztán még egy, ezeken mindenki felháborodik, megütközik, a huszadiknál viszont már senkinek fel sem tűnik semmi. Azt is ismerjük, amikor egy nép, hamis kiválasztottságtudatából fakadó vad törzsi sovinizmusában igyekszik rákényszeríteni saját Szuperholokausztját a világ közvéleményére, mint abszolút szenvedéstörténetet, amiért minden élő, holt és még meg nem született ember felelős e planétán. Jól ismerjük ezt, már-már megszoktuk.

Na de ez tényleg a „menjetek ti a picsába” kategória.

Egy milliárd dollár azért, mert MÁV vonatokon szállították a zsidókat? Az agyam eldobom.
Jó, hogy nem perelik be a Ganzt, mert az gyártotta az alkatrészeket a vonatokhoz, továbbá az Állami Autópálya Kezelő Zrt-t, mert nyilván autópályán szállították a síneket, de ennyi erővel akár be lehet perelni a Kariber 98K puskák gyártóját is, mivel a nácik azokkal lövöldözték agyon a judenekekt, vagy akár a Mercedes-Benz-t, mert Hitler Mercedesszel járt. De talán jobb is, ha abbahagyom a hasonlatok sorát, még a végén újabb ötletekre kapnak ezek a jóemberek.

De komolyan. Nem tudok továbblépni. Egy dolog, hogy 2000 évre vissza-, és 4000 évre előremenőleg kapják a kártérítéseket az állítólagos „végső megoldásért”, a meghurcoltatásokért, meg egyáltalán azért, mert zsidók, de hol ebben az egészben a logika? Pontosan az ilyen gesztusok miatt lesz antiszemita az is, aki eddig egyébként nem volt az és a nyakamat rá, hogy ez a mentalitás az egyik oka annak, hogy Babilóniától, Rómán keresztül Berlinig igyekeztek őket korlátok közé tenni, horribile dictu kiirtani.
És, ha ettől a legbéketűrőbb ember zsebében is kipattan a bicska, képzeljük el, mi van azokkal, akik eddig tényleg antiszemiták voltak? Ilyetén nem létezik, hogy nem direkt csinálják a feszültséget!

Ráadásul a minap közlik, hogy a Szuperholokausztnak 517 000 túlélője van, annak fele szegény - de most 95-en kérnek egy és egynegyed milliárdot kártérítés gyanánt. Fölfogja ezt valaki agyilag? És különben is mire fel ez az egész? A zsidók szerint a teve úgyis hamarabb megy át a tű fokán, mint a gazdag a mennyország kapuján, akkor meg minek nekik a pénz?

De rója fel a kapufélfára kérem mindenki, hogy bizony meg fogják ítélni a kártérítést. Meg ám! És bizony, hogy mindezt a jobboldali kormányzat nyakába fogják varrni. Nehogy azt higgye bárki is, hogy nem!

De még mielőtt mindez bekövetkezne, kérem magyarázza meg valaki: létezhet ilyen egyáltalán? Fölfogták a nyájas Olvasók? Értik? Beperelni a Magyar Államvasutakat azért, mert azon vitték a pereputtyot táborozni? Van bárki, aki egyáltalán képes lenne ilyesmi nonszenszt saját kútfőből kitalálni?

Egy biztos: ilyenre is csak a zsidók képesek.

Ágoston Dániel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése