2010. február 14., vasárnap

Hát ez gyönyörű!!!

Alig bírtak összetrombitálni 10 puczert a cigány holokauszt ürügyén

2010. február 13. 19:14
HunHír.Hu

A cigány holokauszt emlékművét tisztogatta ráérő idejében Bíró András polgárjogi aktivista, Mohácsi Viktória volt EP-képviselő, a Mozgalom a Deszegregációért Alapítvány vezetője, Daróczi Gábor volt miniszteri biztos, a Romaversitas Alapítvány igazgatója, Báder Csaba, a RomNet-Média Alapítvány elnöke. Segítette a munkát Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) párt országos listavezetője és Pettkó András független országgyűlési képviselő is.

Meg rajtuk kívül vagy tíz aktivista. Nem érzitek, gyűlölködők, hogy le se szarnak benneteket? Ennél már nincs alább. Azért megkockáztatjuk: hogyan lehet egyáltalán cigány holokausztról beszélni, amikor Szekeres -Linder a nemrégiben felavatta a Magyar Királyi Honvédség kötelékeiben harcoló, sorozott, és életüket vesztett cigány katonák emléktábláját Egyik cigányt behívták sorkatonai szolgálatra, a másikat meg származása miatt vitték a munkatáborba? Hogy is van ez? Az egyik cigány magyar baka, a másik meg származása miatt elgázosított? Na tessék, erre varrjanak gombot a romaholokausztozók.

2 megjegyzés:

  1. milyen jó kérdés!!!ez még eszembe sem jutott...

    VálaszTörlés
  2. Mér, hány ember kell, hogy megpucoljanak egy emlékművet? Szerintem még sokan is voltak.

    Ahelyett, hogy elítélnéd, akik emlékműveket rongálnak, elpusztított emberek emlékét mocskolják be, akik helyetted is kimennek letakarítani a szennyet, még neked áll feljebb.

    Miért lennének gyűlölködők? Te nem vagy magadnál.

    VálaszTörlés