2010. március 19., péntek

Egy igazi ostoba...


Kövér: még az MSZP leváltása érdekében sem lépünk koalícióra a Jobbikkal!

Még a jelenlegi kormány leváltása érdekében sem volna hajlandó koalícióra lépni a Jobbikkal a Fidesz - szögezte le Kövér László Táton. A politikus szerint, ha pártja nem kapna elegendő szavazatot a kormányalakításhoz, akkor egyszerűen az új választások kiírásának eszközéhez folyamodna.
Ha nem tudunk egyedül kormányozni, akkor visszaadjuk a választópolgároknak a lehetőséget - mondta a Táton tartott választási fórumon Kövér László. A Fidesz országos választmányának elnöke a párt 1998-2002-es kormányzási időszakot ajánlotta referenciaként a választópolgároknak.
Az atv.hu tudósítása szerint Kövér László a választási fórumon a már agyonismételt, ám semmi újdonságot nem tartalmazó programjáról - úgymint 10 év alatt egymillió munkahely létrehozására, adócsökkentés, közbiztonság megerősítése, stb.- beszélt.
A választási reményekkel és eredményekkel kapcsolatban Kövér azt mondta, bíznak a kétharmados többség elérésében.
Kövér hisztérikus kirohanással reagált az esetleges Fidesz-Jobbik koalícióra vonatkozó kérdésfelvetésre: Kell a fészkes fenének a Jobbik! - mondta a politikus.
Kövér hozzátette: ha a választók nem hatalmazzák fel őket arra, hogy koalíciós kényszer nélkül vezessék az országot, akkor vissza fogják adni az embereknek a döntés lehetőségét, hogy még egyszer gondolják meg, és bízzák meg azt, akit meg akarnak bízni.
atv.hu - vg.hu - barikad.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése