2010. március 16., kedd

Ennyit tud a Fidesz...nem csoda, hogy egyre többen pártolnak el tőlük....





A választási jogszabályok betartásának látszatára sem ügyeltek a Fidesz március 15-i rendezvényének rendezői, akik a Dózsa György tér környékén eltávolították az összes jobbikos plakátot. A polgári párt nagygyűlésének főszervezője videó felvételen cinikus módon elismerte a jogsértést, ám ennek ellenére sem helyezte vissza a hirdetéseket.
Március 15-én 10 órakor a Dísz téri megemlékezésre készült az első kerületi Jobbik alapszervezete. Miközben egyik tagjuk a fenti rendezvényre igyekezett és a Dózsa György téren haladt át, észre vette, hogy a Fidesz délutáni rendezvényére már javában folynak az előkészületek.
Ennek részeként, a Jobbik I. választókerület országgyűlési képviselőjelöltjének, Pörzse Sándornak az összes Dózsa György téri villanyoszlopra kihelyezett plakátját eltávolították a fideszes szervezők. Ezzel számos esélyegyenlőségre és a választásra vonatkozó jogszabályt felrúgtak. A jogsértést videó felvétel is megörökítette.



Úgysem történik semmi...




Varga Szilvia, a Fidesz főszervezője elismerte a helyszínen, hogy mind ez teljesen törvényellenes és jogtalan. Amikor a Jobbik helyi választóbizottsági delegáltja felhívta a figyelmét, hogy panaszt nyújt be az Országos Választási Bizottságnál, pusztán annyit reagált, hogy nyugodtan tegyük meg, úgysem fog történni semmi. A fideszes főszervező beismerését videó felvétel is rögzíti.
Ezzel ellentétben A Jobbik törvénytisztelő módon természetesen nem nyúlt a rendezvénye területén látható Fidesz-plakátokhoz, Vona Gáborra a belvárosi kiskirály, Rogán Antal vigyorgott... Itt kezdődnek a különbségek a két párt között...
Jól láthatók a Fidesz plakátjaiJól láthatók a Fidesz plakátjai




A mellékelt videókon Varga Szilvia ígéretet tett arra, hogy a plakátok 18 órára sértetlenül visszakerülnek az eredeti helyükre. barikad.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése