2010. március 1., hétfő

Aki a fideszre szavaz, az hülye! Itt az ékes bizonyíték...

(Az agyalágyult Csurka...)

Persze a zsidesznek teccik...

Csurka szövetségeseiCsurka szövetségeseiCsapataink harcban állnak – válaszolta Csurka István, a MIÉP elnöke a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában arra a kérdésre, hogyan állnak az ajánlószelvény-gyűjtéssel. A politikus úgy véli, hogy össze fogják szedni az országos lista állításához szükséges ajánlószelvényeket.

A MIÉP-re adott szavazat hozzásegítheti a Fideszt ahhoz, hogy kétharmados többséget szerezzen – mondta Csurka István, a MIÉP elnöke a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában.

A pártelnök hozzátette: a MIÉP a Jobbik ellen lép fel, mert a párt Csurka szerint az MSZP fiókvállalata, és a titkosszolgálatok is benne vannak. Céljuk, hogy visszaszerezzék azokat a szavazókat, akiket a Jobbik aballiberális sajtó segítségével szedett el a MIÉP-től.

Csurka azt állította: a baloldali kormány a megszorító intézkedések meghozatala előtt tisztában volt azzal, hogy a radikalizmus meg fog erősödni. És akkor már miért ne az általa irányított, a Morvai Krisztina és Vona Gábor vezette szervezet ne erősödjön meg – tette hozzá.

Arra a kérdésre, miből gondolja, hogy a baloldal irányítja a Jobbikot, azt válaszolta: például abból, hogy a balliberális sajtó foglalkozik a párttal.

b!:
Na ezt Csurka komolyan megindokolta. Féltékenységében arra nem gondolt, hogy Magyarország második erejét -a kormányzásra készülő Jobbikot- már nem lehet elhallgatni.

VGOnline - barikad.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése