2010. március 1., hétfő

Itt a nagyakoalíció:az MSZP visszalép a Fidesz javára

Bebizonyosodni látszik, amit egyre többen sejtenek: nagykoalíció körvonalazódik a Fidesz és az MSZP között. A múlt héten szinte egymás keblére borultak a parlamentben, ma újabb botrányos kijelenteést tett az MSZP miniszterelnök-jelöltje: visszalépnének a Fidesz javára azokon a településeken, ahol a Jobbik esélyes a győzelemre.

Gyomorforgató az MSZP arcátlansága. Mesterházy Attila kijelentette: azokon a helyeken, ahol a Jobbik esélyes az egyéni győzelemre, jelöltjeik viszalépnek a Fidesz javára, hogy megakadályozzák az új erő Parlamentbe kerülését. Felháborítónak tartjuk a Fidesz cinkos némaságát is, Orbán Viktor 2006-ban még három napot adott a szocialistáknak, hogy "eltakarodjanak", ma meg már velük összeborulva akarják kiszorítani a nemzeti erőt az Országgyűlésből.

Bajnai Gordon életében először és utoljára mondott igazat, amikor múlt héten, az Országgyűlés utolsó ülésén azt mondta a Fideszzel kapcsolatban: "hasonló a hasonlónak örül".

Önkéntelenül is eszünkbe jutnak Márai Sándor szavai: "A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt."

Király András
a Jobbik szóvivője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése