2010. március 3., szerda

Magyarellenes Szarháziak Pártja (MSZP, alias: MSZMP)

A Jobbik elítéli Lendvai Ildikót

Lendvai Ildikó aljas módon igyekszik összemosni a Jobbikot az általa vizionált terrorizmussal. Az MSZP-nek láthatóan úgy kell a figyelemelterelés, mint egy falat kenyér, hogy az emberek ne érezzék át az ország súlyos helyzetét, amelynek kialakulásáért elsősorban a kommunista utódpárt kormányzása felelős.

A Jobbik elítél minden erőszakos bűncselekményt éppúgy, mint az emberi jogok semmibevételét a hatósági eljárások során. Az új erő nem tud közösséget vállalni olyan szervezetekkel, amelyek ezek közül bármelyik, törvénybe ütköző cselekedetet elkövetik, ugyanis a Jobbik a demokrácia keretein belül kíván radikális változásokat véghezvinni hazánkban.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom azért alakult politikai párttá, mert a parlamentáris demokrácia kereteit tekinti mérvadónak saját maga, vezetői és tagjai számára is. Úgy gondoljuk, hogy a kívánt radikális változásokat a szavazófülkékben, majd az Országgyűlésben kell elérni, és ahogy eddig, úgy ezután is ezen az úton kívánunk haladni - zárul Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője által jegyzett közlemény.

barikad.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése